Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Speciální Jaguar F-Type R Coupe jakožto podpora pro cyklistické závody (+ video)

12 komentářů

Pekelná Micinka
To jo, auto je to pěkný
pargi
Nepochybuji o tom, že takhle upravený F-type byl vyhotoven dlouho před startem Tour, kterou měl ovládnout Froome, který skončil, Wiggo nebyl nominován a Porte na to nemá. Marketingový dopad asi nebude tak velký, i když vypadá dobře, to se musí nechat.
pargi
A taky v pátek do Bergeracu.
pargi
>😁 :yes:
Pekelná Micinka
To nebylo myšleno o dnešní etapě, ale jako z rozhovoru po dojetí těch etap, kde byl druhý. Jinak bude mít šanci ještě aspoň jednou na Champs-Élysées.
Pekelná Micinka
>😒]
webpaja
Já v tom mám jasno, díváme se na prototyp Tata pick-up z o dvě generace starýho Jagu, jak včera psal petrumr 😄
pargi
Neblbni, dnes je horská etapa. Ale snad alespoň jednu urve, příležitostí ovšem už moc nebude 8-s
Pekelná Micinka
Auta pěkný, ale i přesto teamu Sky nefandím. Jsem rád, že vede Nibali, faktem je, že to má ulehčené zejména odstoupením Contadora. Mám radost z první desítky pro Königa, snad se udrží. A ako Peťko? "Dnes opäť nie". 😄
Pekelná Micinka
Pravdu díš. Aspoň je poznat, jak článek vznikl...
pargi
Doporučil bych nejdřív nakouknout do průběžného pořadí, team Sky nemá jezdce ani do první desítky, natož na bednu nebo dokonce prvenství.
3_diamanty
s christopherom froomom ( skoda ze uz odstupil ) vyuziva na TDF jaguare XF kombiky na prevoz bikov aj posadky... krasne auta :yes😒br />
ale tento f type je este brutalnejsi :yes: