Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Wanxiang: Druhý model Fiskeru přijde na řadu v roce 2017

Čínský majitel Fiskeru Wanxiang má smělé plány. Za tři roky by k sedanu Karma měla přibýt druhá modelová řada.
Zpět na článek
7. 10. 2014 23:59
Žádný nový model Fisker nebude
A bankrot taky ne, protože Wanxiang má tolik peněz, že je něco takového ani nenapadne. Tu blbou hlášku o chybách mají ze seznamu, co by se mohlo v další generaci vylepšit, jenže to ten pán nepochopil. Fisker už má dávno nové jméno, jen to zatím nikdo neřekl veřejně. Bude se jmenovat jako vysavač a to jen proto, aby v tom bylo jméno nového majitele. Schválně, jestli někoho tady napadne, jaké to jméno bude.
7. 10. 2014 23:58
Žádný nový model Fisker nebude
a to vám opravdu můžu slíbit. A bankrot taky ne, protože Wanxiang má tolik peněz, že je něco takového ani nenapadne. Tu blbou hlášku o chybách mají ze seznamu, co by se mohlo v další generaci vylepšit, jenže to ten pán nepochopil. Fisker už má dávno nové jméno, jen to zatím nikdo neřekl veřejně. Bude se jmenovat jako vysavač a to jen proto, aby v tom bylo jméno nového majitele. Schválně, jestli někoho tady napadne, jaké to jméno bude.
29. 7. 2014 12:53
Re: 250 chyb?
A víš proč to má takový zvuk? To je k vůli bezpečnosti chodců.
Kdysi totiž v USA Prius přejel slepce.
29. 7. 2014 00:14
250 chyb?
Stačí přidat samohasící systém jako mají soutěžáky nebo tanky a je hotovo, výroba se zase může rozjet :-) I když je pravda, že hořící Li-ion baterky se hasí docela špatně.
No ale dost rýpání, Fisker Karma je dnes rozhodně ten nejfuturističtější elektromobil. Nejen že má dokonalý design a velmi nízký ponton karoserie, ale dokonce vydává i zvláštní sci-fi zvuk :-)
https://www.youtube.com/watch?…