Ekonomika
tydyt
5
čím míň rusáků, tím menší nebezpečí že sem pozvolna nalezou separatisti
Přejít do diskuze
Když je bude stavět stejná firma co dálnice, tak v nich za chvilku budou vyšlapaný koleje a bude na nich omezená rychlost chůze >😁
Určitě a hned vedle dálnic bych udělal pořádné chodníky, přece jen musí mít nějakou štábní kulturu to chození >😒]
Místo nich sem nalezou muslimové....to budeš mít radost vid? V Belgii, francii, anglii a dalších zemí sou radostí bez sebe >😁 >😁
Pro mě skvělá zpráva, vždycky jsem si musel odplivnout, když jsem míjel Lukoil, doufám, že jejich e😜anze na západ tímto skončila.
Nevím co ouřady, ale já osobně řeknu hurááá ... 😉 .... Myslím, že 100,- Kč za litr by snad lidi mohlo trochu přesvědčit, aby občas místo auta použili třeba nohy.
A víte co? Udělejme to jinak, když auta prakticky jezdit nebudou (nebo jen v hodně malé míře), tak nechme dodělat rekonstrukci české hopsaštráse, rozdělme ji na ty tři pruhy v každém směru a ukažme Evropě a světu, zač je toho loket. >😒]
Auta mohou po okreskách, aspoň tak ušetří na spotřebě.
Auta mohou po okreskách, aspoň tak ušetří na spotřebě.
No aut budu o dost méně, takže si myslím, že můžeme cyklistům, inlajnistům a koloběžkářům odklepnout plnohodnotný pruh v šířce 3 metry, snad se tam nepobijou .... 😄
>😒] Počkat - nezapomínejte na "inlajnisty" , mohli by to brát jako šikanu, omezování nějaké svobody a nedovolené vyčleňování >😒] -> tedy ještě další proužek prosím ... :-!
že tu bude vznikat dost služný monopol
MOL s benzínaka pap oil, ted ty od agipu a lukoilu
Benzina, která má prý zkoupit shell
A ti ostatní už budou jen malí hráči s pár benzínkama...
MOL s benzínaka pap oil, ted ty od agipu a lukoilu
Benzina, která má prý zkoupit shell
A ti ostatní už budou jen malí hráči s pár benzínkama...
Je fakt možné, že mají naftu bez příměsí, jak proklamují v reklamách? Servisák mi doporučil jezdit k lukoilu, právě kvůli absenci "umělých" sraček
I ten Jidáš měl větší charakter - nechal se koupit za 30 stříbrných. Ty se necháš kupovat za ušmudlaných 30 halířů. :no:
mali tam zvdy slusne kafe za dobru cenu. A paliva (aspon teda v Prerove, Hranicich) boli okay. Nic proti MOL ale je to dost lowend - dufam ze sa udrzia pumpy typu Globus a spol 😄
Zacnou diktovat ceny? Myslis, jako kdyz se pise diktat.
A ten UHOS by mel pokutovat prodavajiciho za to, ze svuj majetek prodal nebo kupujiciho za to, ze se rozhodl koupit?
Otazka zni zcela jinak a to, proc se stal cesky trh pro vetsinu hracu nezajimavy, ze ho opousteji? Nizke marze, nulova ziskovost...
A ten UHOS by mel pokutovat prodavajiciho za to, ze svuj majetek prodal nebo kupujiciho za to, ze se rozhodl koupit?
Otazka zni zcela jinak a to, proc se stal cesky trh pro vetsinu hracu nezajimavy, ze ho opousteji? Nizke marze, nulova ziskovost...
Nevim zda si obcas pustite televizi, ale kdyz chodite na auto.cz, tak predpokladam, ze sledujete i porady o autech. Tam jiz nekolikrat rikali, ze vsechny ty benzinky a nafty se zasobuji stejnym palivem ze stejneho mista v CR. Uz v te fabrice, dle zakona davaji bio slozku v urcitem mnozstvi do paliv. Pak mohou mit jednotlive benzinove spolecnosti dalsi pozadavky, co tam pridat nebo si tam primichavaji sami v cisternach nebo primo na benzinkach maji michaci smesi v nadrzich. Takze pokud by nekdo v CR tvrdil ze jsou bez bioslozky, tak v reklame kecaji, jelikoz to uklada sam zakon, ktery sem protlacila EU, jelikoz to tak udelali v EU parlamentu. Takze kdyz nejaka benzinka nic nemicha a ma primo z te fabriky benzin ci naftu, tak tvrdi, ze jsou bez bio slozky, mysli tim, ze dalsi jejich primesy a bio slozky, ktere tam davaji ostatni oni nemaji, ale bio slozka tam je uz z fabriky dle EU.