Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Hugo_lo
0
Každý rok se vše zdražuje. Už je zbytečný o tom mluvit. Na druhou stranu se ale zvyšují mzdy, takže jsme pořád na tom samém, akorát se jede ve vyšších číslech. Já jsem si sjednal povinné ručení u https😐/www.insiacare.cz/ , kteří mi ho nabídli za nižší cenu, takže jsem trochu ušetřil.
xjara
A ja s CKP problem mel a to jsem poctive platil. Jen oni nejsou ani schopni si zjistit, zda dotycny nahodou nezmenil pojistovnu.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
megacruiser
jako když tiskne. Není pravda, že z vybraných peněz dali 1,5 miliardy na krytí škod za nepojištěná vozidla. V tomto mají pravdu poslanci - jedná se z 99% o jejich čistý zisk a k tomu velmi nemravně vymáhaný. Nepojištěná vozidla nadělají minimálníškody. Zrušit takovou zlodějinu měli už dávno. Btw. aby to nevypadalo že jsem potrefená husa - s ČKP jsem problém neměl, pojištění platím poctivě.
S tím vyřazováním v polopřevodu to ale bude masakr. On je totíž problém dohlásit auto, které sice má TP, ale nemůže projít STK - třeba různá auta před kompletní renovací. V polopřepisu nejdou dát doklady ani do depozitu.
S tím vyřazováním v polopřevodu to ale bude masakr. On je totíž problém dohlásit auto, které sice má TP, ale nemůže projít STK - třeba různá auta před kompletní renovací. V polopřepisu nejdou dát doklady ani do depozitu.
petrumr
petrumr
topten
Mam hodne problemovy skoro-sousedy, který vsem okolo delaj jen potize, tak zkousim jak jim to aspoň trochu oplatit. Zjistil jsem, ze jejich 2 auta pravdepodobne nejsou pojistena alespoň podle www.bezpojisteni.cz to tak vypada.
Mate někdo zkusenosti, jak je to hodnoverne? zadaval jsem tam svoje auta a nahodne i par aut co projely okolo a u všech me pojistovna vybehla, jen u nich ne.
Kam poslat oznameni - na pojišťovnu, nebo na policajty??
Mate někdo zkusenosti, jak je to hodnoverne? zadaval jsem tam svoje auta a nahodne i par aut co projely okolo a u všech me pojistovna vybehla, jen u nich ne.
Kam poslat oznameni - na pojišťovnu, nebo na policajty??