Novinky
Předpokládaný konec Laguny mi přijde jako naprostá kachna. Proč by Renault představoval Lagunu Coupé, když chce ukončit výrobu?
Už jen to, že Koleos je převlečený Samsung! To, že se vyrábí v Korei neznamená, že je to Samsung! Je postaven na základech od Nissanu. Na autoweb tedy nechodím, ale jak koukám na ty informace, tak dělám jen dobře 8-s
Už jen to, že Koleos je převlečený Samsung! To, že se vyrábí v Korei neznamená, že je to Samsung! Je postaven na základech od Nissanu. Na autoweb tedy nechodím, ale jak koukám na ty informace, tak dělám jen dobře 8-s
u Vel Satisu bych to pochopil. I když ho mám velmi rád, hodně lidí nezaujal a vždy se jednalo o menšinové zboží. Ale předpokládaný konec Laguny a Espacu, to mě zarazilo...
Pokračovanie Espacu bolo viac menej otázne už keď Matra skončila. Ak by aj Espace skončil, tak raz sa určite vráti. 😄
Úvaha nad ukončením Laguny mě šokovala. Snad se k tomuto kroku nedostanou. Stejně tak mě překvapuje úvaha nadk oncem legendy Espace. Renault, který tuto třídu v Evropě zakládal a zbytek značek jeho pojetí karoserie jen bezduše kopírovalo, by měl tento segment, ve kterém hrál podstatnou roli, opustit? To snad ne... ;-\
Souhlasím, toto Renaultu asi vyjde, na rozdíl od Laguny, kterou snad podle autowebu skrečují a další velké modely 😲
Ano, je to skvělé auto pro mladé, stahovací systém zadní části střechy je originální, nápaditý. Dvoubarevný design karoserie, stylový interiér a celkové vzezření modelu, to vše dělá stroj, který se vymiká konvencím, jako stvořený pro prázdninové výlety, s přítelkyní po boku... 😄
Auto ako stvorené pre mladých, dizajn je hravý, dáky ten idividualizačný program ako má twingo či soul a verím že sa to bude dobre predávať. Ten odklápací systém strechy vyzerá tiež zaujímavo a je jedinečný. Trocha mi to pripomína časy Felicie FUN.
A nevie niekto kedy sa už Be Bop začne predávať?
A nevie niekto kedy sa už Be Bop začne predávať?
Kvůli "převlečenému Samsungovi" jsem reagoval na jednoho muže, který toto označení napsal do Autocaru. Přičemž, design je Renaultu, technika Nissanu a VÝROBA pochází z Koreje, nikoli celkový původ...