Videa
Mig_35
4
A tys řídil?
Přejít do diskuze
Jo jo.
412kW Audiny není zas tak moc pozadu proti 430 kW Mercedesa... ale ten tu Audinu úplně ničí svými 800Nm... na to už Audina prostě nestačí.
:-!
412kW Audiny není zas tak moc pozadu proti 430 kW Mercedesa... ale ten tu Audinu úplně ničí svými 800Nm... na to už Audina prostě nestačí.
:-!
Už sem několikrát četl že R8 je GT protože nemá dostatečneý výkon a dost vysokou cenu na supersport.
Pokud jsi řídil oboje, tak víc, že nemluviš pravdu...
Mecedes musíš víc řídit, to je fakt... ale když ho řídíš, tak Audina prostě nestíhá.
😉
Mecedes musíš víc řídit, to je fakt... ale když ho řídíš, tak Audina prostě nestíhá.
😉
No... tady je vidět, jak je celá skupina VW mistrem propagandy...
R8 je jedniný supersport, protože to říká Audi?
I CLS 63 je víc sper sportovní, než R8... a ano, u toho může fungovat i jako GT.
Což je , z mého pohledu, výhoda.
😉
R8 je jedniný supersport, protože to říká Audi?
I CLS 63 je víc sper sportovní, než R8... a ano, u toho může fungovat i jako GT.
Což je , z mého pohledu, výhoda.
😉
R8 je auto o kterém se vám ani nesnilo a vy ho tady pomlouváte, řídili jste tak nanejvýš oktávku RS a děláte tady rozumy
I8 Legenda není, I8 je ostuda BMW
Audi je stále jediná značka z D3 ( Mercedes, BMW a Audi)
která má opravdový a nefalšovaný supersport
GT AMG - je GT
I8 - je Eko krám na *
R8- je supersport se vším všudy
Audi je stále jediná značka z D3 ( Mercedes, BMW a Audi)
která má opravdový a nefalšovaný supersport
GT AMG - je GT
I8 - je Eko krám na *
R8- je supersport se vším všudy
no to vis ze jo, a za vodu by se razem zacalo platit nekolikanasobne vic >😁
kdy us to nekterym lidem dojde, ze nejvzacnejsi a nejdrazsi tekutinou sveta je prave voda, pitna voda 😉
kdy us to nekterym lidem dojde, ze nejvzacnejsi a nejdrazsi tekutinou sveta je prave voda, pitna voda 😉
Wrauuuuum 😉 Já jen, že jsem asi před 4-mi lety testoval R8 současně s AM V8 a i prodejce Audi si liboval nad větší zábavností Astonu. Nicméně R8 bylo výrazně efektivnější a tak nějak líp padlo do ruky 😄
[odkaz]
Pokud by to vyšlo, tak by to byla sláva...a elektrickým-baterkovým plečkám by odzvonilo.
Pokud by to vyšlo, tak by to byla sláva...a elektrickým-baterkovým plečkám by odzvonilo.
třesky plesky CLS je dobrý auto , taky jsem ho řídil, ale na R8 nemá, jestli si myslíš že CLS porazí R8 na okruhu, tak jsi blázen, samozřejmě okruh kde jsou zatáčky