Ekonomika
samael
5
nesedí,jistě jsou silné a rychlé,ale stejně pořád trochu chrochtají a to se k těmto autům prostě nehodí.Ale naftového Ferrari se snad nikdy nedočkáme,to by byl začátek konce světa.
Přejít do diskuze
Mě přijde pět modelů OK. Samozřejmě může vzniknout nějaká limitka ve stylu MC12 a vrazit trochu peněz do sportu. Třeba Le Mans...A pokud Alfieri bude z 80% sériovka nebudou ho stačit prodávat 😄
Maserati nadále pokračuje ve svém plánu stát se italským Porsche?? Pro mě je Maserati rozhodně lepší značka pro sportovní auto než Porsche..
.... potom Maserati.... a letos je na řadě Alfa.... Jestli to Sergiovi vyjde, bude to hattrick jak kráva.... :-! 😉
joo...ale to by asi musel být zrovna v delíriu zbavovat se takových skvostů :yes:
Ale až na někoho takovýho narazíš, dej vědět 😉
Ale až na někoho takovýho narazíš, dej vědět 😉
...ale pokial budu pokracovat v tom, ako teraz pristupuju k svojej praci, budu odo mna mat obdiv vacsi nez Lexus, Infinity a Jaguar dohromady !!! :yes:
Este trosiiiiicku zapracovat na interieroch, trosku zpestrit ponuku motorov a pohonov ( rwd-ok,awd ku viac motorom) a zacne byt Masse znacka, ktoru budem preferovat. Nie pred Audi, ale pred BMW mozno aj...
Ich exterierovy dizajn je nieco, na co tazko hladam slova chvaly ! :yes:
Hlavne ta predna cast - od extremne nizko a negativne sklonenej masky, cez fakt vydarene svetla, do brutalne elegantne krojenych blatnikov, ktore nad prednym kolesom vytvaraju dojem najvyssieho miesta prednej tretiny auta, aby nasledne linia pekne klesla a pokracovala elegantne dozadu... :yes:
Buducnost...: SUV - ? - ok, ziada si to trh... ;-\ Dalsi sportak mensi ako GranCoupe ? - joooo :yes: ...a...? - vsetko ? 😲
Chcelo by to este nieco, co by vyplnilo medzeru medzi Alfou 4C a F 458 !!! - tu by malo Masserati urobit vec, ktora by dokazala ukrojit z defakto Caymanovskeh👋Evorovskeho kolaca. - ano - viac kompaktnych supersportov ma nenapada - ak niekoho z vas, dajte vediet. Plus - co by bolo este pre Masse vhodne... 😉
Este trosiiiiicku zapracovat na interieroch, trosku zpestrit ponuku motorov a pohonov ( rwd-ok,awd ku viac motorom) a zacne byt Masse znacka, ktoru budem preferovat. Nie pred Audi, ale pred BMW mozno aj...
Ich exterierovy dizajn je nieco, na co tazko hladam slova chvaly ! :yes:
Hlavne ta predna cast - od extremne nizko a negativne sklonenej masky, cez fakt vydarene svetla, do brutalne elegantne krojenych blatnikov, ktore nad prednym kolesom vytvaraju dojem najvyssieho miesta prednej tretiny auta, aby nasledne linia pekne klesla a pokracovala elegantne dozadu... :yes:
Buducnost...: SUV - ? - ok, ziada si to trh... ;-\ Dalsi sportak mensi ako GranCoupe ? - joooo :yes: ...a...? - vsetko ? 😲
Chcelo by to este nieco, co by vyplnilo medzeru medzi Alfou 4C a F 458 !!! - tu by malo Masserati urobit vec, ktora by dokazala ukrojit z defakto Caymanovskeh👋Evorovskeho kolaca. - ano - viac kompaktnych supersportov ma nenapada - ak niekoho z vas, dajte vediet. Plus - co by bolo este pre Masse vhodne... 😉
diesel je proste v Ghibli nejprodavanejsi z toho duvodu, ze je to zakladni a nejlevnejsi model, Ghibli se proste cenou dostal do vod vyssi stredni a uzmul par zakazniku tohoto segmentu kteri stejne vetsinou sedlali dejaky diesel, Audi 6, BMW 5, Mercedes E, no a ted maj tyhle lepsi obchodaci proste Maserati 😄 kvuli nicemu jinemu Maserati diesel nenasadilo, proste aby prodavalo i sorte lidi co je jim stejne vetsinou suma fuk co maj pod kapotou a vetsinou stejne dane auto dostanou jako firemni
No tak to se mi nezdá jako hlavní důvod,spíš je těší nižší spotřeba,což mi ale připadá jako trochu úchylka u lidí,kteří si můžou dovolit nové Maserati.
Furt ty bláboly s pumpou. On každej jezdí 500 km v kuse, bez pauzy. Nepije, nechodí na wc. Nedá si někde oběd.
To zdržení 5 minut než nantankuju a zaplatím, resp. na takový shellce jim to obsluha i natankuje zatímco si daj to kafe je absolutně bezpředmětný.
Kupují diesly proto, že se to líp prodá než benzín a proto aby ušetřili. Kdo má víc chce ještě víc a řada pracháčů si dá pro pětník vrtat koleno.
To zdržení 5 minut než nantankuju a zaplatím, resp. na takový shellce jim to obsluha i natankuje zatímco si daj to kafe je absolutně bezpředmětný.
Kupují diesly proto, že se to líp prodá než benzín a proto aby ušetřili. Kdo má víc chce ještě víc a řada pracháčů si dá pro pětník vrtat koleno.
ja som vedel, ze nemam pisat pred rannou kavickou... :-!
Samozrejme ze myslene posledne 2. 😉
Samozrejme ze myslene posledne 2. 😉
tak "fifty/fifty" >😁
mal som tu cest s Quatroporte 1.g aj 2g. - ten rozdiel - proste ich pokrok - za to :yes:
mal som tu cest s Quatroporte 1.g aj 2g. - ten rozdiel - proste ich pokrok - za to :yes:
Za dobrou Alfu se modlím. Pokud vezmu v potaz chyby a protivnosti na Ghibli a budou dál pilovat (nevím, zda revidují modely každej rok nebo čekají až na FL), může to být velmi zajímavý sledovat a možná i koupit.
Mezi Alfou 4C a 458 je Granturismo 😉 (a pokud Sergio "svetřík" Marchionne nepřestane blbnout, tak tam bude i V6 ferrari..). Proboha nepiš Masse, nevím kdo z místních to vymyslel..
Je zajímavé, jaká v případě Maserati panuje shoda na dizajn exteriéru, tohle se prostě musí líbit. Osobně považuji i dizajn interiéru O.K., možná by neškodila o něco komplikovanější linka (u Ghibli), co se týká zpracování, tak tady je znát obrovský pokrok (o použitých materiálech nemá smysl se rozepisovat).
Na existenci Cayennu jsem si musel zvykat, protože (mezi sportovními značkami) znamenal jistý průlom, v případě Levante je trh už zvyklý, takže pokud bude mít stejnou DNA viz. aktuální generace Maserati, je úspěch zaručen. Jsem velmi zvědav, jak pojede..
Je zajímavé, jaká v případě Maserati panuje shoda na dizajn exteriéru, tohle se prostě musí líbit. Osobně považuji i dizajn interiéru O.K., možná by neškodila o něco komplikovanější linka (u Ghibli), co se týká zpracování, tak tady je znát obrovský pokrok (o použitých materiálech nemá smysl se rozepisovat).
Na existenci Cayennu jsem si musel zvykat, protože (mezi sportovními značkami) znamenal jistý průlom, v případě Levante je trh už zvyklý, takže pokud bude mít stejnou DNA viz. aktuální generace Maserati, je úspěch zaručen. Jsem velmi zvědav, jak pojede..
Heč, já se umim napít v autě! Já nevim, mě osobně to prostě fakt neba, brát každejch pár set kiláků benzín, fakt že ne. Dojít si na hajlzlík, koupit jerky a kafe do auta, pohoda. Ale kakat se s tankovánim.. eh. Nehledě na to, že tady jsme dost rozmazlený, žejo - ale na západě přeci jen těch pump tolik neni a nerad se stresuju tim, že to na mě po pár hodinách svítí, že chce napít.
to sa mi nezdá. Aj pracháč myslí na prachy (preto ich má), takže aj pri aute za 2mega mu nie je jedno koľko žerie. Podľa mňa uvažuje takto: ušetrím za pohonné a emisie aj mám dlhší dojazd a ešte to aj lepšie strihnem pri predaji, odhlučnené je to dobre, výkon to má, nemám čo riešiť.
je to jen prechodne, nez dieselum dojde dech na emisich, jak vidis tak diesel boduje jen v EU, takze v podobnych autech mu odzvni do roku 2025, ted aby ti ale nevadilo ze ho nahradi hybridni benzin? ja osoben to uvitam