Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nový Cadillac nižší střední třídy dostane zadní pohon

Není žádným tajemstvím, že luxusní značka General Motors připravuje nový „malý“ model. Na rozdíl od německých soupeřů se může těšit na klasickou koncepci poháněcího ústrojí.
Zpět na článek
Avatar - Barrichello
20. 1. 2015 11:25
RWD
je pozitivní, že se chce Cadillac držet RWD. Však on už si dobu předohrabů odbyl v 80.letech. No a malý sedan by jim mohl pomoci, ale je fakt, že v USA se jim loni nedařilo a to se tam dařilo skoro všem, krom Dodge a Fordu. Takže budou muset něco udělat. Zejména ATS a CTS se požíraj navzájem, místo aby kradly zákazníky konkurenci
Avatar - Barrichello
20. 1. 2015 13:13
Re: RWD
Manuál je v CTS-V, manuál šel objedat i do CTS 3,6 co mam já, ale nikdo to nedělal a ani v evropě >:D

ALe CTS-V sou, jestli máš zbytečný mega...

Jo Sevilla je taky předohrab a sou tam v některých ještě ty tlumiče, takže řacha
Avatar - euro89
20. 1. 2015 13:01
Re: RWD
Kdyby jenom v 80. letech... Mě se třeba moc líbí STS z konce 90. let/začátku tisíciletí, ale z představy, že bych měl velký americký sedan s V8 a přitom předním náhonem se mi dělá nevolno. 8-s Dnešní Cadillacy se mi designem i motory taky zamlouvají, jen kdyby chtěl Cadillac své zákazník naučit i řadit. Tipuji, že nový sedan dostane pouze automat asi se stopadesáti rychlostmi, ale normálně převodovku ne. :-!
Avatar - 3_diamanty
20. 1. 2015 12:45
Re: RWD
mas pravdu [odkaz] som si nejako ani neuvedomil ze to uz frcia v predaji nove escalade kusy.... jasne tie predaje su u escalade teda ok..... a rast by mohli aj v roku 2015..... trosku ale vidim rezervy u SRX..... nemyslim ani tak predajne ako celkovo postavanie modelu v hierarchii znacky ( pride mi taky najmenej cadillacovsky ) .... chcelo by to trosku uz viac popracovat aby ten opel az tak z neho nebolo citit ... verim ze nova modelova ofenziva bude uspesna ;-)

PS: toto hadam nepotrebuje ani komentar [odkaz] :yes: riadny obyvak
Avatar - Barrichello
20. 1. 2015 12:39
Re: RWD
Tak přišla nová generace, to bylo jasné že to stoupne....

SRX už je tu nějaký pátek, navíc ten design nic moc, mě osobně se to moc nelíbí. Je v plánu modelová ofenziva, tak uvidíme.
Avatar - 3_diamanty
20. 1. 2015 12:32
Re: RWD
jo to mas pravdu [odkaz] ... som ale prekvapeny ze predaj modelu escalade v USA stupol.... z 12 a pol tisic v roku 2013 na takmer 20 000 za minuly rok.... je zvlastne ze modely kde to necakam tak stupaju a modely kde cakam rast tam je pokles.... takisto model SRX ... pomaly ale isto nam uz klesa... aj ked tie pocty su este stale slusne a pekne... cadillac potrebuje novu vzpruhu ako ju dostal aj jeep v podobe modelov cherokee a renegade..... tak hadam ten novy mensi model cadillacu znacke pomoze .... :yes: