Testy

Zpět na článek

TEST Volkswagen Touareg: V roli módního doplňku

11 komentářů

lowkick
ty sem asi chodíš jen jednou měsíčně, viď? Jinak bys věděl, že je tu touareg několikrát do týdne. ;-)
sybokcz
Nechcete se už na reklamu na Tuarega vykašlat? Vždyť co měsíc to podobný zbytečný článek... Nebo to aspoň dát do správné kategorie (PR, komerce).
sybokcz
Nevím proč jsem napsal měsíc, když jsem myslel týdně :), Ale co už :).
Petrko
redakce. Už jste se z kategorie autoblesk přenesli do Blesk pro ženy. Pár dnů jsem sem nekoukal a vidím že už ani nemusím. Sedmsetpadesátýšestý článek o Tuaregu a z každým dalším kvalita klesá níže a níže.
mozgog
Tuareg mě, po deseti letech v prodeji, nepřekvapil. Asi překvapil autora této "reportáže", který ho zřejmě viděl poprvé v životě. Mě překvapilo, co se dnes vejde pod pojem "modelky". Jestli to jsou dcery někoho z redakce, tak se omlouvám.

A pokorný dotaz na redakci, myslíte, že stihnete test i20 ještě před jejím prvním faceliftem?
bez_prislusnosti
a bojím se, že u obou bude vycházet špatný poměr cena\výkon 8-s
Barrichello
>:D >:D >:D
Karlll
Taky mi prijde, ze vw asi tlaci prodeje. Asi jim to nekde lezi na sklade a potrebuji to udat.
Zajimalo by me kolik plati za to, ze se to tu porad inzeruje. Cekam kdy Touarega otestuje treba take nejaky uspesny hokejista, fotbalista,...
wolff
Nevěřil bych, že to napíšu, ale jsou situace, kdy i Touareg je poměrně pohledným vozem... >:-[] >:-[] >:-[]

(VW už nešetří jenom na sdílení dílů...)
zaplosak
jsem tomu autu - tím je škaredší, to myslím vážně, je to taková krabice, ale zase jen můj názor....
mecha2020
Modní doplněk pro chudáky co mají nízké sebevědomí tak tímto krámem si to nastavují, blondýnky umějí jezdit s tím to jen dopředu, a pánové si prodlužují co jim chybí dole.