Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Boj o evropskou dvojku v prodejích: Rozhodne se mezi Fordem, Opelem a Renaultem

18 komentářů

Uživatel_5340709
jak se na meziročních číslech zastavuje Hyundai - a ukazuje se, že lhát se nemá.
Ozzman
No, spíš to bude tím, že si dovolil být dražší, než dříve a lidé nejsou ochotni za to tolik platit. Na druhou stranu taky čeká na nové generace stěžejních modelů i 30, ix35 😄
Stefič
máš recht, ty pobavíš vždycky
Petrko
si po sobě nikdo nepřečte co dává na net. V textu je zvýšení prodejů u Fordu 4,3% v tabulce 5,2%. Ty 4,3% vidím v tabulce u fauwe. Tak už nevím, je fakt tak těžké si po sobě přečíst co jsem vyprodukoval? V tabulce Opel 7,3% v textu 7,4%, Renault 9,1% tabulka text 9,2%.

Edit. Po upozornění toho Forda opravili. Opel a Renault jsem přidal schválně později. Nikdo to opět nezkontroloval jen opravil to co jsem původně napsal o Fordu. OMG
Hittman
>😒] :yes: Takové lidi, jako je Stříkač, je potřeba ignorovat..
Paulie88
Jojo, přesně tak, už se těším až ty sraby a lháře (prý museli stáhnout tu ubohou reklamu 😁) přeskočí v Evropě Dacia a bude vymalováno ... :yes:
frite
že zrovna před pár hodinami se objevil podobný článek na autorevue */ford-opel-a-renault-se-poperou-o-pozic… />
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Gilgit
Uživatel_5340709
ti někdo haní tu tvoji plečku? 😄
Uživatel_5340709
Máš pravdu jen doplním - za tu bublinu tolik platit. 😉
Ozzman
Docela by mne zajímaly ceny takového Mondea, kydž TOP Titanium leze na 1mil. Kč.
Tohle jsou už vody prémie a nemyslím si, že hezčí kola a sedačky v bílé kůži zvýší prodeje, protože je to pořád jen Mondeo, nebo dokonce Smax (rodinné auto).

edit: Takže cca 1,2 Mega (UK).... no, bez šance si myslím 😊
Xylo
Už jsem to tu psal několikrát, ale opakování asi nezaškodí .... U některých (skoro všech) nadnárodních společností jsou v tzv. car police výslovně uvedeny značky, které se nekupují a velmi často to bývají BMW, Mercedes a třeba i Lexus .... Pokud máš tedy limit na třeba 1,2 mil, tak pak většinou končíš u lépe vybaveného Passáta nebo Mondea, protože tvůj nadřízený jezdí A6 a tak je "holá" A6 samozřejmě vyloučena ....
Hammunasakra
Jj menší růst než VW maj až Fiat a Citroen >😁
kundalini_it
No ted jsem se podival na prodeje v lednu na bscb a Fiesta 277ks a ree😜ort 277 ks...už vím proč Fiestu vidím míň než Porsche
Gilgit
Gilgit
Gilgit