Novinky
0
Si sa zapotil, ako obísť to, že Fiat je horší, čo. >😁
Přejít do diskuze
...ani Ibiza...
Čo sa mňa týka, nepomôže jej ani svätená, nie ešte nejaký nový lak... ;-\
Čo sa mňa týka, nepomôže jej ani svätená, nie ešte nejaký nový lak... ;-\
Ve světlé zelené a černé na velkých kolech je opravdu parádní :yes: ... akorát ten seatovský vnitřek 😐
no, a ja te chtel jenom pozdravit, dneska..
tak mi tu nefnukej a hezky vikend (-😒br /> ps: treba se potkame v salonu u seatu (a ja se du krom toho jeste stavit ke kia)
tak mi tu nefnukej a hezky vikend (-😒br /> ps: treba se potkame v salonu u seatu (a ja se du krom toho jeste stavit ke kia)
Ibiza není škaredá. Je hezká.
GP je hezčí.
Motorová paleta u Ibizi, stejně jako u Fabie je ale ...No ještě není po desáté, tak slušně napíšu jen...tak tak dostatečná.
GP je hezčí.
Motorová paleta u Ibizi, stejně jako u Fabie je ale ...No ještě není po desáté, tak slušně napíšu jen...tak tak dostatečná.
Nejhorší je, že ten internet je i z mých daní, jestli ty jsi výsledek, igore, pak to byly opravdu vyhozené peníze.
Igy nám opět nechápe. 😄
Dinár píše, dle mého a píše to k designu, což je do značné míry věc naprosto subjektivní (narozdíl od prodejů).
😉
Dinár píše, dle mého a píše to k designu, což je do značné míry věc naprosto subjektivní (narozdíl od prodejů).
😉
co? internet do škol? jak nejhezci? necim to podloz !
..dobra, souhlas - treba tou 1.4TSI (-;
..dobra, souhlas - treba tou 1.4TSI (-;
áno v trojdverovom prevedení sa mi páči veľmi, naposledy som ju tak trochu obdivoval v čiernom laku na 17-kach, vyzerá svižne, obratne...jednoducho podarila sa...pre mňa najkrajší Seat teraz :yes: