Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mitsubishi Electric představilo nový infotainment pro vozy Cadillac

8 komentářů

Aoyagi
Koukám, že Cadillac napadlo odkoukat tu demenci Tesly. Místo při jízdě snadno použitelných fyzických tlačítek tam plácnou tablet.

A milá redakce, dotykové ovládání není "nutnost", ale "stupidita prvního stupně".
IPace
no hlavne tam je krutoprisne jak se ani nezabejvali tim, ze tam je videt ze je to normalni obycejny tablet, a jeste mu kusem psaltu zakryli spodni "hw" tlacita androidu >😁 pro me totalni fail, tohle by zvladnul doma udelat kdejakej kutil a zrejme i lip :-!
Atila_
Podle hesla: vice display, vice Adidas. Proc se zabyvat nejakou ergonomickou studii nebo analyzou uzivatelskeho interface, kdyz tam muzeme dat vetsi display nez ma konkurence a mame hotovo. >😁
Anonym
uvidíme, ajk to bude nakonec vypadat. tend asi směřuje k něčemu takovému, aspon v USA, ale osobně se mi to taky moc nelíbí
CommonUser
:yes: :yes: :yes:
Balkan
takze hovoris ze je to v podstate len nejaka fotomontaz? aj ja verim ze si v Cadillacu daju zalezat na tom aby to vyzeralo top
wakantanka
asi sa mohli viac inšpirovať trebárs u XC90, alebo aj nového Espace. Toto však beriem len ako vývojový medzistupeň a verím že v sérii to bude nakoniec vyzerať úplne inak.
Balkan
no z foto to vyzera dost zle.v sucastnosti su interiery Cadillacov velmi pekne aprave to som cakal ze vyririesa tuto digitalnu srandu elegantnejsie,ale mylil som sa 😒 Aj ked toto je len prototyp ale vyzera ten televizzor rovnako zle ako v Tesle