Novinky
Anonym
7
hodně brutální vozítko, to bz se pár lidem mohlo líbit, kor s manuálem. No začíná čím dál víc platit,že amerika dělá zajímavější a zábavnější auta jak evropa. Z Cadilalcu se pomalu stává takové BMW 😄
Přejít do diskuze
suhlas... radsej charizmaticky cadillac ako trojvalcove bawo :yes😒br />
amerika ma o moc zaujimavejsie auta ... lenze napis to a hned je zle... 😉 ....
amerika ma o moc zaujimavejsie auta ... lenze napis to a hned je zle... 😉 ....
Není to lepší než foukaná 1,5l o necelých 300 koních jak nedávno představil VW? Já teda volím raději jeden sedmilitr s fakáčem na německé ekology... 😄 .
Velmi sympatické....i když za mě spíše v té Vette na víkend (kdyby tak byla ještě o něco menší - pro Evropu)...na denní ježdění by to asi nebylo k uživení u nás.
Velmi sympatické....i když za mě spíše v té Vette na víkend (kdyby tak byla ještě o něco menší - pro Evropu)...na denní ježdění by to asi nebylo k uživení u nás.
No takový škodovkáři by tě nejraději hned upálili jako Husa na hranici, za takové rouhání >😒]
Bohužel amíci (takže nikdo) si tyhle sedany nakonec nekupuje. Jako housky na krámě jdou Caddymu akorát SUV. A na amerických fórech pro změnu plkají, že si Caddy nemá hrát na sportovnost a dělat klasické houpavé lodě.
[odkaz]
Ale téhle bestii dávám :yes:
[odkaz]
Ale téhle bestii dávám :yes:
Sedmistupňový manuál! No, to je dílo 😉 Docela by mně zajímalo, jak je to poskládané 😲
Mně se Cadillac moc líbí, hlavně pro jeho neobvyklé tvary, které se zcela liší od uniformity některých evropských automobilek.
Mně se Cadillac moc líbí, hlavně pro jeho neobvyklé tvary, které se zcela liší od uniformity některých evropských automobilek.
Jo copak škodivkáři, to je kapitola sama pro sebe. Ty by to pojeli s čipnotu eRSou a ještě za 6 litrů na sto.
Prostě lepší auto neexistuje. >😁
Prostě lepší auto neexistuje. >😁
Je to poskládané do dvojitého (nebo už trojitého?) H. https😐/www.google.cz/search?…… />Zajímalo by mě, jak odlišit pětku od sedmičky. Zpátečka má doufám pojistku.