Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Kia Soulster: Nová fotografie konceptu pro Detroit

V polovině prosince zveřejnila Kia první fotografii svého nového konceptu pro autosalon v Detroitu a nyní odhaluje další část jeho karoserie a také jeho celé jméno.
Zpět na článek
8. 1. 2009 23:19
Re: Soulster
Myslím, že v tom, co jsi vyjmenoval je trochu rozdíl oproti tomu, jak používá tu příponu Škoda. Ale Kia nemá zapotřebí napodobovat názvy. Spíš to bude nějaký nový trend (třeba jako denní světla z LED).
Avatar - Katikakus
8. 1. 2009 21:41
Re: Soulster
Jojo, Skoda pouziva koncovky ...ster na vsech svych modelech - Octaviaster, Fabiaster, Superbster a nesmim zapomenout na novy Yetister.
To si KIA dovolila opravdu hodne.
A co teprve Subaru Forester, nebo Opel Speedster ci Audi TT Roadster.

Ja bych je vsechny zazaloval, vzdyt kazdemu je prece jasne, ze Skoda Auto ma na koncovku ...ster vyhradni pravo.
Avatar - delphino
7. 1. 2009 09:51
Pickup?
no podle první fotky to má rozhodně pevnou střechu i B sloupek takže cabrio to být nemůže, k čemuž by mohla nasvědčovat druhá fotka, kde není vidět C sloupek. Takže mě napadá pickup na bázi Soulu, nebo "sedan" typu hummr tedy "krabicoidní" a se zadkem navíc, ale ani na jedno by mě tolik nesedělo umístnění zadního kola vůdči zadku ať u pickupu tak u sedanu by nebylo tak posunutý dozadu.

ps: ještě ten zadní sloupek může být černý a splívat s pozadím a mohl by to být třeba SOUL XXL tedy něco jako Soul pro 7 nebo kombík či pořádné MPV...

fakt rajcují představivost jak můžou...