Novinky

Zpět na článek

Jaguar a Land Rover představují auta pro bondovku Spectre

12 komentářů

hijack
Jaguar bude este dlho lutovat, ze nedal CX75 zelenu. Na fotkach vyzera ako by ho vzali len z najblizsieho dealerstva. Certa, neskutocne nadherne auto. Malu seriu si isto zasluzi. Inak Jag :yes:
michael.snow
No ono se nesmí přehlížet to "+" a pak by tu někdo nebyl za hlupáka, tedy při srovnání s F-type cca o půl míče víc, takže rozptyl 2,5-4 mil ( něco jako původní R😄.
Ozzman
Ty jsi vtipálek >😁 S cenovkou do půl míče? Jakože by sis to koupil místo Oktávky s TSI? 😁😁😁 No ,neřkám, že by se mi to nelíbilo >😁 Auto je to nádherné... líbí se mi, že pokračují ve stylu xj220, což je famózní auto. Škoda, že ho nepustili do výroby.
webpaja
Jakej tříválec? V konečný podobě to byl R4 1,6 turbo+kompresor s +500HP a elektrikou, která to vyhnala na konečných 860HP! Tedy skoro na úroveň třeba P918... 😉
webpaja
I s mnohonásobnou jednotkou by se limitka rozebrala 😉
Pekelná Micinka
Správně je to C-X75. Nevím jestli Jaguar bude litovat, ale když se na toho oranžového krasavce podívám, je mi taky skoro do breku.
michael.snow
Přesně, dát tam motory z F-type ( včetně toho základního třílitru až po ten pětilitr), hmotnost tak 200-300kg dolu proti F-Type a cenovku do 500.000 CZK + a zájemci by jim za to utrhali ruce.
_MT_
V jakém vesmíru plus za cenou znamená "o tolik více než dříve zmíněný," nebo něco v tom smyslu? V kombinaci s "cenovku do" je to dost krkolomné. Možná zkus vylepšit své vyjadřovací schopnosti, než začneš někoho nazývat hlupákem.
webpaja
Proc by snehulak Michal mel neco menit? Holinky jako hodinky, oboji se natahuje 😄. Jsi nejaky suvenyr MT! >😒]
Pekelná Micinka
:yes:
Ozzman
Jo... tak to jsem špatně pochopil, já myslel, že chceš supersport za půl míče >😁 No, kdo by nechtěl žejo >😁
Bubáq
Ano, ano. Až na ten tříválec... 😒