Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Saab 9-4X - Premiéra v Detroitu, výroba v Mexiku

14 komentářů

lowkick
jo tak voni to zacnou vyrabet UZ pristi rok na podzim?! No to je bomba, po dvou-trech letech zverejnovani ruznych fotografii a dat uvedeni na trh tu mame dalsi (mozne) datum :no: SAAB jde do kopru...coz je z historickeho hlediska skoda
Pierro
No oproti 9-7 anebo 9-2 je designový pokrok snad cokoliv...ale přeci jen čekal jsem větší nářez. Ten zadek to má vysloveně divnej...
Neni to extra krasavec ale proti 9-7 je to designovy krok spravnym smerem- velky pro automobilku ale maly pro aut. prumysl 😉
Pierro
pro mě je tedy bohužel více-méně zklamáním... 😒
9-4 mi nalila trochu optimismu do zil ohledne tve budoucnosti- neni to sice extra trida jako XC60 ale Tiguana a Kugu to lehce strci do kapsy a snad jim i prebere kupce a o to tady jde predevsim- o to abychom potkavali na silnicich spoustu krasnych vozu legendarnich znacky Saab ne😄
Pierro
No popravdě, jestli tohle má bejt začátek nové éry u Saaba pak teda bůh chraň švédského vikinga. Moc mě to teda za srdce nevzalo. Celkem zajímavý předek, od Bé sloupku dozadu však dosti škaredé. Konkurenční Volvo XC60 je trochu někde jinde... 😒
:yes:
Navtech
Asi jsem se nechal trochu unést... >😁
Navtech
Ale ty "proporce" ze předu jsou OK... trochu Range sport
kuko
jo jo, ten mi taky připadá jak kdyby vzali kousky z tří různých aut a udělali z něj jedno ;-\
Navtech
Zvláště ten sbastlenej zadek ;-\
Subaru.in
Souhlasim, proporcne to vypada moc pekne.
salamoon
bude to podla mna najkrajsie SUV :yes:
Blbá naláda? Snad špatná, ne?