Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Qoros 5 SUV oficiálně: Zajímavý vůz v Evropě zatím neuvidíme

Čínsko-izraelská značka Qoros, která v Evropě prodávala automobily zatím pouze na Slovensku, přijíždí s novým modelem. Qoros 5 SUV se ale na starý kontinent jen tak nepodívá.
Zpět na článek
Avatar - rokyta.p
17. 10. 2015 14:20
Re: nebyť to číňan
Taky Čínu obecně nemusím, problém je, že dneska už to začíná být skoro fuk. Ono číňané umí kopírovat líp než xerox a tradiční výrobci už jen (mnohdy) spekulují jak to odrbat. Takže rozdíl nemusí být vždy paradoxně až tak velký. Druhá, třetí generace toho Quorosu může být klidně plnohodnotným konkurentem pro větší půlku tradičních modelů.
16. 10. 2015 19:47
šikmoočka
šikmooka klasika (kia,hjundé né ) od každýho trochu okopírujeme a je to.jenže tam do toho mluví taky židi a tam když jde o cent...na slovensku to testovali žid si to prosadil ,že to zkusíme ješte ,co kdyby to slovensko vyslo každej centik se počíta.modelová situace jak to pujde když bude cena žadna sláva.ALE až to čínani spustí tu cenovou plejádu,tak i má vysnená dacia bude koukat japato že už nejsou nejlevněšía že strejdové v klobouku přešli k čínanovi.to zas bude ,jako ted je to sama kia a hjunde :-! tak za 2 -3 roky samej čhonwong wu prostě choroš.me by zajímalo když ty auta prosli a docela dobře v crashtestech,jestli to budou ty samý auta na kramě...do toho se zasepak naloží amíci ,až se budou bát o trh,nebo spíš vw tady v evropě.
NAZDAR pan všeznalek
Avatar - 3_diamanty
16. 10. 2015 15:53
spredu
trosku evoque... zadne bocne dvere s masivnym chromovanim aj ich zalomenie .... akoby som videl sportage.... zadna spodna linka svetiel v narazniku tiez akoby dalsi detail zo sportage .. ale ako celok preco nie.... asi by to malo v eu vacsi uspech ako ten nedavny sedan ktory v eu predal 51 aut......

trosku sa mozno unahlili s tym sedanom ( alebo lepsie povedane s tym odchodom z eu ) .... a vstup do europy mohli radsej zacat prave s tymto SUV .. ale to je asi uz jedno teraz ...
16. 10. 2015 14:03
nebyť to číňan
spredu evokuje evok, inak pekné, ale pokiaľ to, čo predviedli na slovensku mal byť test vstupu do eu, tak som to nepochopil. Asi to bol len kvalitatívny prieskum.