Novinky
sTiLL
8
to je to co chlap do auta chce... 😜
Přejít do diskuze
A hlavně jak se ti na tom po pár kilometrech uchytí prach z destiček. No to bude fakt klenot >😁 To je fakt ***skej nápad. Ještě zbývá udělat zástěrky z bílý kůže >😁
Nicméně Škodovka už uvolnila veřejně první fotky... a podle mě zajímavější než Cukr Krystal 😉
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Už jsem se lekl, že tu dnes nebude žádná Škodofka... >😁
Na výstavu jsou ta kola zajímavá...
Na výstavu jsou ta kola zajímavá...
ale skor sa mi vybavia ludia s dobrou naladou, pivo, Praha, pohoda, Havel, a ked uz tak hand-made kultura, tak porcelan, a ked už niečo kristalove, tak Zetor Crystal.
inak aspon na fotkach tie kola... ja neviem... ale tak nejak nic moc a akosi to aj farebne splyva s diskom ;-\ .. nazivo to mozno bude lepsie
Tož neměla by sa tá nová verza pro Slovensko s vyplétanýma kolama menovať Škoda Superb Drotár? >😒]
Ale to, že je hnusná a netradiční, má jednu výhodu - na D1 si člověk policejního Supa 4J1 4725 aspoň všimne už zdálky.
[odkaz]
[odkaz]
Nevim. Plastove vyplne ma octavia, rapid a fabia. Superb je ma kozenkove. Preberte si to, jak chcete.
tady se aspon pokusili. sice nevylestili ale zezvejkanej vandrak si ho lestil az rozedrel
Jak, celé? Jako že i z venku? Ne, normálně nad opěrkou jsou dveře čalouněné koženkou, myslím že i v Ambition.
Nevim, jak je to v nizsich vybavach, ale LaK je ma cele. Minula generace je mela budto latkove, nebo kozenkove (podle sedacek).
Jo? Celé? >😁 Haha, leda LaK... On i ten starej to měl potažené jakoby látkou z plastu, což vedlo brzy ke zničení, stejně jako u Passatů
Červená sluší. :yes😒br />
Dnes jsem viděl kombík v takové zelené barvě. Asi nejhorší, co jsem zatím mel možnost na SIII vidět.
Dnes jsem viděl kombík v takové zelené barvě. Asi nejhorší, co jsem zatím mel možnost na SIII vidět.