Novinky
Veď o tom hovorím. Keď sa podobné veci tolerujú iným (a ešte sa pri tom pejú ódy), prečo nie Saab-u? Že je to Trailblazer s inou maskou by väčšina z nás hádam ani nevedela a aj interiér sa odlišuje. A ten 400 koňoví osemvalec musí byť maso. Ja som za! >😁 :yes:
šak Seat dopadol celkom dobre nie? Teraz už bude robiť Audiny >😒]
Ináč s tou 9-3 by som to nevidel až tak zle. Jasne, má koncernovú podvozkovú plošinu, ale naladenie je vo vlastne réžii, interiér tiež (jasne, nejaké tie čudlíky od Opla sa v rámci unifikácie a katovania kostov objavili už aj v Saaboch.
Ono je to podobné ako u iných koncernov. Oktávka a A3 vychádzajú tiež z rovnakých základov a obviňuje niekto Audi že je to len prezlečená Oktávka? :-!
Ináč s tou 9-3 by som to nevidel až tak zle. Jasne, má koncernovú podvozkovú plošinu, ale naladenie je vo vlastne réžii, interiér tiež (jasne, nejaké tie čudlíky od Opla sa v rámci unifikácie a katovania kostov objavili už aj v Saaboch.
Ono je to podobné ako u iných koncernov. Oktávka a A3 vychádzajú tiež z rovnakých základov a obviňuje niekto Audi že je to len prezlečená Oktávka? :-!
Ano, je to Q7-koidna obluda, este skaredsia mozno, a aj nevyraznejsia, ale je to tak ako Saab, a k tomu este aero...a za take peniaze!!!
auto: bloeebloaabloeeaach :no:
po pohlade na cenovku: weeeaaayeeaah!!! :yes😒br />
Proste klasicky pripa😜 nie su skarede zeny, iba malo alkoholu...
auto: bloeebloaabloeeaach :no:
po pohlade na cenovku: weeeaaayeeaah!!! :yes😒br />
Proste klasicky pripa😜 nie su skarede zeny, iba malo alkoholu...
Kacííír. Na hranicu s ním. >😒]
Na Bravadu to máličko stráca, ale ja som za. Ono to s pravovernostou Saabu "šlo do kytek" začatím používania GM platforiem a ak je akceptované 9-3 ako prezlečená Vectra, prečo nie toto SUV.
Ešte mohlo dopadnúť aj horšie, viď Seat.
Na Bravadu to máličko stráca, ale ja som za. Ono to s pravovernostou Saabu "šlo do kytek" začatím používania GM platforiem a ak je akceptované 9-3 ako prezlečená Vectra, prečo nie toto SUV.
Ešte mohlo dopadnúť aj horšie, viď Seat.
ja to vidím skor tak, že v Reichu to dva roky pojazdí, výmena oleja po 50 tis KM (long live forever) a potom sa to objaví v ponuke našich bazarov😒br />
"skoro nové, málo jazdené, pravidelný servis, nebúrané, super stav" >😁
"skoro nové, málo jazdené, pravidelný servis, nebúrané, super stav" >😁
V šesdesiatich rokoch minulého storočia nemci z NDR poslali do USA 2 trabanty, ktoré sa tam nepodarilo predať. A o 40 rokov neskôr sa situácia opakuje, ale obrátene tých 35 kusov 9-7x budú zaberať miesto na niejakom odstavnom parkovisku dovtedy kým sa nerozpadnú .
tož tehnle Saab je podle mě přesně kategorie Q7, a pro mě to jsou mastodonti.
ano, v US jsou i větší SUV, dokonce i obrovské pickupy (vždy jsem s oblibou sledoval 6-7 člennou US rodinu v pickupu s tou velkou kabinou se čtyrma dveřma, jak jsou namačkaní že se skoro nemůžou nadechnout, a za nima prázdný prostor o velikosti fotbalového hřiště >😁 )
no jo, oni by se asi taky pobavili vidět nás v Punto 1 celá rodinu + pes na cestě za babičkou >😁
ano, v US jsou i větší SUV, dokonce i obrovské pickupy (vždy jsem s oblibou sledoval 6-7 člennou US rodinu v pickupu s tou velkou kabinou se čtyrma dveřma, jak jsou namačkaní že se skoro nemůžou nadechnout, a za nima prázdný prostor o velikosti fotbalového hřiště >😁 )
no jo, oni by se asi taky pobavili vidět nás v Punto 1 celá rodinu + pes na cestě za babičkou >😁
Nechci polemizovat o tom jestli to byl dobrý marketingový tah nebo ne. Ale vždycky mě dostane hláška, že auta tohohle typu jsou mastodonti apod. Dočtu se to vždycky pod diskuzí o amerických autech. VW Touareg, Audi Q7 jsou naprosto v pořádku, podstatně menší, ale americký Dodge Nitro to je politicky naprosto nekorektní likvidátor planety. Tenhle Saab (anebo chcete-li Chevrolet) taky není větší než zmíněné evropské modely. A v USA je tohle střední třída SUV, ještě existuje Tahoe a Suburban, které jsou opravdu hodně velké...
asi tak...
na US boom podobných mastodondů chtěli reagovat (otázka jestli tohle vzniklo v učených hlavách ve Švédsku nebo v USA?), ale zjevně neměli čas ani prostředky na vlasní vývoj, tak se prostě kanibalizoval koncernový bráška, a dopadlo to jak dopadlo...
Ok, jedna věc je náš evropský pohled, amíci mají přece jenom trošku jiný trh a potřeby. Ale myslím, že ani tam 9-7 nějak extra nebodoval. Tuhle kapitolu bych uzavřel, soustředil se na novou 9-5 kterou SAAB potřebuje jako sůl + možná nějaký menší model, třeba ta 9-4X by mohla taky zabrat.
na US boom podobných mastodondů chtěli reagovat (otázka jestli tohle vzniklo v učených hlavách ve Švédsku nebo v USA?), ale zjevně neměli čas ani prostředky na vlasní vývoj, tak se prostě kanibalizoval koncernový bráška, a dopadlo to jak dopadlo...
Ok, jedna věc je náš evropský pohled, amíci mají přece jenom trošku jiný trh a potřeby. Ale myslím, že ani tam 9-7 nějak extra nebodoval. Tuhle kapitolu bych uzavřel, soustředil se na novou 9-5 kterou SAAB potřebuje jako sůl + možná nějaký menší model, třeba ta 9-4X by mohla taky zabrat.
Pokud je ta cena správně (1,05 mil Kč), tak je to super nabídka za 1/2 ceny konkurence! Škoda, že to za tu cenu neprodávali rovnou...
so SAABom je to komplikované - máš pravdu, že vačšina ludí by nevedela že je to Trailblazer v inom balení, ale Saabov je tak málo v našich končinách, že sú aj 9-3 a 9-5 skoro neznáme modely. A zaujímajú so o nich skutočně buď fandovia Saabu, ktorým je čokolvek od GM proti srsti, celkovo SUV im v portfoliu Saabu nesedí, no a keď je to ešte len "obyčajný" Chevy nasúkaný do hábitu Saabu, to je už trošku vela >😒] a dokonca žiadny motor s turbom! :no:
No a druhá skupina sú ludia, čo sa o autá zaujímajú, a tí keď uvidia takého Saaba, je im minimálne podozrivý. V Európe predsa žiadny SUV od Saabu nikdy nebol, odkial že sa tu zrazu vzal? Všetky stopy vedú k GM.... :-!
Ja som bol tiež prekvapený keď som videl 9-2X. Si hovorím, kurňa, konečne nejaký nový model. Ale ono mi je to nejaké povedomé. Takže Google a hneď to bolo jasné >😁