Novinky
Pche že Superb, ten prekonáva Rolls Royce Phantom či Bentley. S Maybachom si vytrie zadok hocaká Octavia L&K f dízlu a na hlínách voe ! >😁 >😁 >😁
Já spíš moc nechápu jak přesně na to přišli, on někdo z Hyundaie tvrdí, že chce sundat Maybach? To je zase takový zbytečný hledání senzací.. Je to prostě velká luxusní limuzína za relativně slušný peníze, primárně pro asijskej trh, a tam taky může bejt úspěšná.
Je to jistě velmi kvalitní vůz, který Maybach s přehledem překonává ve všech parametrech. Tento technický náskok zapříčinil, že Maybach zmizel ze scény a po letech se objevil se jako Mercedes - Maybach. Hyjundai již svým převratným provedením i20 Ative technicky propracovaným ix20 dokázal, že umí vyrábět vozidla na špičkové úrovni. V případě tohoto nového luxusního počinu si počkám si na verzi Genesis EQ900L ve verzi TRIKOLOR určené pro náš trh a potom si ho koupím.
Ak si pamätám tak i40 nemal mať šancu >😁
Dnes sa predáva celkom dobre .....
Ono "znalci" sa môžu sice smiať ...... ale faktom ostáva, že pre mnohí solventní zákazníci to tak s tými značkami "neprežívajú" a ak ich niečo zaujme .. tak to chcú a je im úplne jedno aká to je značka ...
Poznám jednu príhodu, keď zákazníčku, ktorú priviezol manžel na luxusnom BMW do Nissanu a tá sa len opýtala či toto je ten Qashqai o čo reklamujú a keď jej to predavač potvrdil .... hneď i kúpila ....
Dnes sa predáva celkom dobre .....
Ono "znalci" sa môžu sice smiať ...... ale faktom ostáva, že pre mnohí solventní zákazníci to tak s tými značkami "neprežívajú" a ak ich niečo zaujme .. tak to chcú a je im úplne jedno aká to je značka ...
Poznám jednu príhodu, keď zákazníčku, ktorú priviezol manžel na luxusnom BMW do Nissanu a tá sa len opýtala či toto je ten Qashqai o čo reklamujú a keď jej to predavač potvrdil .... hneď i kúpila ....
Jednou jsem potkal v Praze Equus. Celkem impozantní pohled, nerovnosti to žehlilo hezky, vnitřek taky nevypadal špatně...
...tak nevím, ale přijde mi, že korejci nějak moc neznají jiný "dřevěný" obklad interiéru, než to coe na fotkách. V XGéčku jsem měl ten samey dekor / i když to na fotkách už nevypadá tak plastově >😒] ) a to bylo auto z roku 2003 >😁 Ale na korejce a trh zaměření vcelku slušný, kluci se snaží... Dobře ale vědí, že v EU by si to neškrtlo. Když už někdo chce takové limo, přeci jen bude vybírat z luxusnějších značek, než u Genesisu... Nicméně proti šikmému H nic nemám 😄
PS: přejdu mlčky ten o5 zavádějící nadpis 😁
PS: přejdu mlčky ten o5 zavádějící nadpis 😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
...a dobře udělali >😁 design maji vcelku hezký a elegantní, ale kur*í to levný podvozek a příšerná převodovka a jako třešnička na dortu šílená elektronika, co prostě nefunguje po pár desítkách tisíc km jak má...
Skutecny konkurent Maybachu, jak tu vsichni vedi, je Superb.