Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Gumball 3000 tento týden projede Prahou, policie je již připravena

11 komentářů

Joab
To je husty, ty jsi superhustej, gayball je megahustej!! Napis vic!!!! Ufffff!!!!!!!!!
boost.
Rozkaz zní jasně - cizinec s luxusním vozidlem nesmí projet. 😄

My si tady z toho děláme srandu, ale tady ti morons and douchebags dostanou jen pokutu, zatímco v Německu mají daleko přísnější pravidla: [odkaz] Je z toho krásně vidět, jak je ten "závod" jedna velká fraška.
samael
Hned se cítím bezpečněji,nebezpeční zbohatlíci v drahých autech(na která si určitě nakradli) nesmí ohrožovat náš národ.Chrabří policisté,bijte je! >😒]
samael
Fraška to sice je,ale v naší rovnostářské zemi to má úplně jiný nádech než v Německu.
free78
Češi jsou zvláštní národ s nadlimitním výskytem nepřejících, závistivých a škodolibých jedinců. Nemít tady rodinu, dávno jsem se už odsunul někam jinam.
maxi!
nie je to celkom tak... je aj tu ( ako aj vsade) zopar fajn chlapov, co obetuju velky dom a ine statky za svoje ( nase?) hobby a kupia si auto snov. Uzivaju si ten nadherny pocit, stretavaju sa a bavia sa zivotom.... ked som mal prve Ferrari, tak polovica mesta ma vyhlasila za blazna - popritom len ohrada alebo bazen v luxusnej vile bol drahsi, ako 4 rocna berlinetta!
A to len tu zopar nestastnikov si mysli, ze akcie ako Gumball su demonicke orgie plne zlocincov a mafiozov! ( aj ked samozrejme nie kazdy je tam anjel)
ale je tam vidiet naozaj zopar zaujimavych vozidiel, ktore radi predvadzaju v plnej akcii
Ale ako sam pises, ta silna zavist a dezinformacie z bulvaru tu zametaju emociami....

:-!
Pepa_007
"....na předpokládané trase závodu"

Myslel jsem si že se jedná o nelegální závod uprostřed plného provozu a neměl by tedy být nezákonný? A tedy pokutovatelný? Odebírat body, řidičáky, zabavovat auta?
Habakuk14
Tobě už auto zabavili co?
Petrko
O kterém státě hovořiš? Už by jste se chlapci konečné mohli naučit že body v ČR se přidávají a né odebírají. No chce to prvni si udělat aspoň řidičák a pak už budete vědět. Btw. borci jsou u mně ti co mají na kontě 0 bodů.
maxi!
ja viem, a vlastne ta aj chapem! 😉
maxi!
bol som raz na ich party v Budapesti, celkom fajn zabava....
niektory radsej ani nepokracovali 9 krasne sexy madarky dostali prednost)
Mna najviac brala Daryl, ktoru som tajne uz roky miloval - ale ona po mne chcela nejake exoticke palivo do jej pink auta a ked vyzistila,ze jej nepomozem, tak uz nic.... :-!
Ale jej nadherne nekonecne stehenne kosti - ufffff.....