Ojetiny
25
Takže podľa mňa celkom poctivé auto za tie peniaze.
Přejít do diskuze
utocis 300 tisic a v jeste horsim stavu ji nejakej dement koupi za sedmdesat a bude king
Pro ty, kdo potřebují auto na přepravu z bodu A do bodu B, nic víc, nic míň. Za mne Dacia :yes:
jedete si někde ve východních Čechách v koloně. Do kopce 10km/h. Auta jedno po druhém předjíždějí pojízdnou překážku, která to zavinila. Už se dostanete ne řadu i vy. koukáte - je to nový logan MCV. Za se bou dvoutunoý vozík, uvnitř 1500kilo asfaltové lepenky. Vejfuk táhne po zemi. Pohoda. Sympatický stavebník Lanštiak jede do práce.
... víc takových. Pro mě jakožto člověka, který není vyučen v oboru automechanika to je poučné čtení. Díky. 😄
beztak je to ten pseudonovinář co je uražený že musel pryč >😁 Dacia je překvapivě velmi slušná až by se dalo říci výborná. A pak že to nejde. :yes:
Dekuji radakci, po dlouhe dobe zajimavy clanek. Kdyz dam stranou faktor nahody a vyber redakce - tak Dacie palec nahoru! :yes:
ANO!
Smekám, opět výborný výborný výklad p.Vaculíka :yes: :yes: :yes😒br />
A Dacia? Tak, posměváčci, předveďte se >😁 >😁 Kde je Áda se svými hloupými řečmi o nespolehlivosti Renaultů >😒] >😒] ?
Prostě se opět potvrzuje, že jednoduchost je občas nejlepším předpokladem pro dlouhodobou spolehlivost. A přesně takovéhle vozy už dnes dělá v Evropě jen a pouze Dacia. Takže klobouk dolů. Co by za takovýto výsledek daly koncernové popelnice, kde při tomhle nájezdu bude tak 10. rozvodová sada, třetí turbo, a olej budete dolívat každých 5000 km... a do toho budete doufat, že nepraskne hlava válců a neucpe se DPF...
Smekám, opět výborný výborný výklad p.Vaculíka :yes: :yes: :yes😒br />
A Dacia? Tak, posměváčci, předveďte se >😁 >😁 Kde je Áda se svými hloupými řečmi o nespolehlivosti Renaultů >😒] >😒] ?
Prostě se opět potvrzuje, že jednoduchost je občas nejlepším předpokladem pro dlouhodobou spolehlivost. A přesně takovéhle vozy už dnes dělá v Evropě jen a pouze Dacia. Takže klobouk dolů. Co by za takovýto výsledek daly koncernové popelnice, kde při tomhle nájezdu bude tak 10. rozvodová sada, třetí turbo, a olej budete dolívat každých 5000 km... a do toho budete doufat, že nepraskne hlava válců a neucpe se DPF...
Méně reznoucí než felda, větší než felda, motor stejně spolehlivý, vyšší světlá výška... ideální auto pro nenáročné
A ještě lepší vůz.... Nepřetechnizovaný, sloužící, a nikdo vám tohle auto nebude závidět 😄
JJ, to pako z Třebíče. Pamatuju. A ten prachy má. Tohle není o penězích, to je v hlavě TWL. >😁
Auto si obdiv jiste zaslouzi, ten sikovny remeslnik uz mene, neb popisovane uzivani mi pripadne vic nez nezodpovedne... IQ vyjadreno vykonem motoru. Ten clovek byl na silnici extreme nebezpecny
stejnej vosel tu byl nedavno v oktavce. ten nez by i koupil dodavku tak radeji jezdil trikrat denne do prahy s pretizenym osobakem a vlekem
Každý nejak začínal podnikať a nikde nie je napísané, že pán Lanštiak bežne jazdil s preťaženým autom (ak by to tak bolo, auto by bolo podľa mňa už dávno po smrti).
V článku sa to síce nepíše, ale bývalý majiteľ Loganu začínal podnikať na konci 90. rokov so starým Wartburgom a Škodou 1203 + TAZom 1500. Potom už kúpil nové Kie Pregio a Logana a ktovie čo má teraz, lebo to už bolo pred jedenástimi rokmi.
Takže nie, firma pána Lanštiaka nevozila všetko jedným úbohým Loganom ako si tu podaktorí zjavne myslia. 8-s
V článku sa to síce nepíše, ale bývalý majiteľ Loganu začínal podnikať na konci 90. rokov so starým Wartburgom a Škodou 1203 + TAZom 1500. Potom už kúpil nové Kie Pregio a Logana a ktovie čo má teraz, lebo to už bolo pred jedenástimi rokmi.
Takže nie, firma pána Lanštiaka nevozila všetko jedným úbohým Loganom ako si tu podaktorí zjavne myslia. 8-s
Jasný důkaz, že i levná Dacia je postavena jako spolehlivé a odolné auto. Známý byl v Rumunsku, kde s ní rumuni jezdí do hor a v 8 lidech a auta slouží a jezdí. Překvapila mě i u tohoto kousku původní převodovka a karoserie v dobrém stavu. A i o motor se nikdo moc nestaral a dokázal vydržet tolik kilometrů. Je totiž známo že první Logany docela korodují1.2 55 Kw je super motor co kdy Renault vyrobil. Super test a super článek. Zkrátka Dacia jede
Nebo neumi pocitat. Ja bych to videl tak, ze 800 kg je soucet nakladu na vleku a v aute, ktery bezne tahal a ten kopec na jednicku byl spise ojedinely pripad. Jinak by mu spojka nevydrzela tak dlouho.
ale ne ten pán, co ho měl.
Jestli chce vozit v autě 800kg, má si koupit auto, které je uveze . S Loganem s totuto zátěží nemá co dělat na cestě. S tím přívěsem přes tunu nevím, nemám info, kolik má logan na kouli. Ale taky dost pochybuju.
V dnešní době, když každýmu vadí překračování rychlosti, mě vadí tohle.
Celkově to budí dojem, že je to divnej pavouk. Ví, že v autě stráví statisíce km a koupí si auto, které naprosto nestačí na to co od něj chce a vystaví se diskomfortu a ztrátě času - jezdí kopce na jedničku a nemá ani rerpráky....furt přetíženej jak to hov...do.
Ovšem ta úvaha o majiteli ještě víc nahrává obdivu k Dacii, která to dala, i když ji huntoval takovej .... Bravo Dacia. Jednoduché lowcostové auto vydrží víc, než přetechnizovaná prémie...asi....
Jestli chce vozit v autě 800kg, má si koupit auto, které je uveze . S Loganem s totuto zátěží nemá co dělat na cestě. S tím přívěsem přes tunu nevím, nemám info, kolik má logan na kouli. Ale taky dost pochybuju.
V dnešní době, když každýmu vadí překračování rychlosti, mě vadí tohle.
Celkově to budí dojem, že je to divnej pavouk. Ví, že v autě stráví statisíce km a koupí si auto, které naprosto nestačí na to co od něj chce a vystaví se diskomfortu a ztrátě času - jezdí kopce na jedničku a nemá ani rerpráky....furt přetíženej jak to hov...do.
Ovšem ta úvaha o majiteli ještě víc nahrává obdivu k Dacii, která to dala, i když ji huntoval takovej .... Bravo Dacia. Jednoduché lowcostové auto vydrží víc, než přetechnizovaná prémie...asi....
Hned si idem ten clanok precitat, ale len z toho, co vidim v diskusii, tak to bol Logan 2006 (?) - teda doba, kedy bolo aj vo VW/ Skode a spol. mozne kupit BENZINOVU Atmosku...?
Takze ta poprosim, hlava pomazana, ukaz mi koncernovy atmo-benzinak, ktory ma turbo, DPF,...a neviem co ta este v tvojej prefetovanej makovici napadlo... >😒] 8-s
Takze ta poprosim, hlava pomazana, ukaz mi koncernovy atmo-benzinak, ktory ma turbo, DPF,...a neviem co ta este v tvojej prefetovanej makovici napadlo... >😒] 8-s
Vidím, že mi kolegové dáváte za pravdu, tak se osmělím ještě více - kdo vozí v loganu 800 ipy nebo čeho a má to jako profi živnost, je strup. Exot na silnici.
Neřeknu, když si nakoupím ve stavebninách v okresním městě těch 800kg a narvu je pro jednou do toho loganu a pomalu dojedu domů, kde si budu s tím izolovat garáž. OK. Ale jako profi? jít do toho s tím - roky? Ve článku stojí sympatický stavebník. Tak výborně.
Neřeknu, když si nakoupím ve stavebninách v okresním městě těch 800kg a narvu je pro jednou do toho loganu a pomalu dojedu domů, kde si budu s tím izolovat garáž. OK. Ale jako profi? jít do toho s tím - roky? Ve článku stojí sympatický stavebník. Tak výborně.
Článek super. Jelikož jsem trochu z oboru (sem tam vozím na stavbu materiál, hlavně asfaltové krytiny), tak Vás mohu ujistit, že 800kg nemůže do logana (sedanu) narvat.
Do vozíku ideální velikosti klidně i 1,2t ale dopr. proč by měl vozit tolik materiálu? Vždyť to stavebniny vozí většinou samy, pokud na tu střechu potřebuje třeba 2,5t materiálu, to je několik europalet + mu je ještě rukou z náklaďáku složí na střechu (jen 0,5 tuny vytahat na střechu je dost práce).
Sám navážím do 5,6 balíků s tím, že jeden má od 25-40kg, podle kvality, výrobce a tloušťky.
Co je v podstatě nejtěžší je podkladový pás pod asfaltku a ten balík má téměř 50kg, ale upřímně, kdo by se s tím tahal do tak malého auta (nejsem zrovna slabý, ale po 5ti takových balících to člověka celkem unaví).
Takže buď je bývalý majitel kulturista, kouzelník, de*il, nebo chtěl jen zamachrovat.
PS: 2,5 tuny materiálu dělá zhruba 450m2 plochy, to je na areál garáží, když jedna má cca 20m2.
Do vozíku ideální velikosti klidně i 1,2t ale dopr. proč by měl vozit tolik materiálu? Vždyť to stavebniny vozí většinou samy, pokud na tu střechu potřebuje třeba 2,5t materiálu, to je několik europalet + mu je ještě rukou z náklaďáku složí na střechu (jen 0,5 tuny vytahat na střechu je dost práce).
Sám navážím do 5,6 balíků s tím, že jeden má od 25-40kg, podle kvality, výrobce a tloušťky.
Co je v podstatě nejtěžší je podkladový pás pod asfaltku a ten balík má téměř 50kg, ale upřímně, kdo by se s tím tahal do tak malého auta (nejsem zrovna slabý, ale po 5ti takových balících to člověka celkem unaví).
Takže buď je bývalý majitel kulturista, kouzelník, de*il, nebo chtěl jen zamachrovat.
PS: 2,5 tuny materiálu dělá zhruba 450m2 plochy, to je na areál garáží, když jedna má cca 20m2.
autor sam se zminuje o 1,2HTP takze ano nejde o skodovku ale dementni kupce cehokoli od xindlvagnu
To auto je hrdina! Tenhle typ článků je super a měli byste v něm pokračovat. Rád bych viděl některé nejprodávanější modely českého trhu, Octavii, Fabii, Focus, Golf, Mégane... Cokoliv co se vám podaří sehnat s takovým vysokým nájezdem bude zajímavé.
Veď sa v článku píše, že jazdil aj s vozíkom. Pochybujem, že toto auto mal na súkromné účely. Jednoducho pán má stavebnú firmu, nejakých zamestnancov, dodávky a mal aj jeden pracovný fúrik v podobe Loganu. Čo je na tom?
Príde ti na tejto fotke auto v nejakom zúboženom stave? [odkaz]
[odkaz]
Už som teda videl interiér tak doničený od psa, že toto je ešte dobré. Je to o tých prioritách. Pre niekoho je to len spotrebný tovar a poškriabaná prístrojovka ho netrápi.
Príde ti na tejto fotke auto v nejakom zúboženom stave? [odkaz]
[odkaz]
Už som teda videl interiér tak doničený od psa, že toto je ešte dobré. Je to o tých prioritách. Pre niekoho je to len spotrebný tovar a poškriabaná prístrojovka ho netrápi.
Sa tváriš ako keby si nikdy nevidel pracovné auto. 8-s Ako mrzí ma, keď vidím nejakú rozpadajúcu sa Feliciu Fun v službách remeselníka alebo keď vidím, ako krstná zaobchádza so svojou Q5-kou, ktorú po siedmych rokoch nechcú už ani na šrotovisku. Ale tak sakra, je to o prioritách, nie? Tie má každý inde.
ono hodně bazarových Oktávek tdi co má na tachometru 170 má v reálu 300-500 a jezdí se s tím jak by se nechumelilo. Nájezd "po kupě" taky dělá své. Ale také jsem pro rozšíření na více zástupců, snad se omezí vlivy jednotlivých kusů. Ono si stačí co 2 roky navoskovat dutiny a za 10 let to vypadá hned jinak.
>😁 pul mega da s prstem v nose TDi PD i CR, HTP i MPI jeste snadneji s mimimalni udrzbou a naklady.. dukaz? polovina aut kolem tebe. Ze treba za tu dobu odejde turbo? A co? Naklad nula nula prd za tolik km a let.. mas vubec ridicak? Ty jsi zase nekde vycetl ze auta dnes nic nevydrzi.. tak tomu veris, vid? Pritom u velkeho mnozstvi takhle olitanych aut kdyz je ze 400 stocis na 150, budes mit podvozek v cajku.. nepoznas nic. To je realita, ne teorie.
Ale koho zaujima co je väcsina ? Dal si za priklad tento Logan a ku nemu je adekvatna ponuka...no ani neviem co - F II 1.4 16V ?
A kedze ma minuskujes, tak si uzi tiez ! :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: >😒]
A kedze ma minuskujes, tak si uzi tiez ! :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: >😒]
Tento článok bol dôvod, prečo som si po dlhom čase kúpil Svět motorů. :yes:
Len som sa v trafike nevedel rozhodnúť, lebo hneď vedľa bolo na obálke AutoTipu rovnako rozobraté Clio Grandtour súčasnej generácie. >😁
Len som sa v trafike nevedel rozhodnúť, lebo hneď vedľa bolo na obálke AutoTipu rovnako rozobraté Clio Grandtour súčasnej generácie. >😁
Nebejt těch tvých blbejch manýrů a stupidity v komunikaci, musím uznat, že by mě to třeba zajímalo a myslím, že tady klidně mohla bejt o tom ofiko zmínka - vědět to dopředu, klidně tam zajdu. To zas uznávám, Kharlosi.
Chlapec mooooj... >😁
OK, tak este raz - najdi mi prosim ta adekvatnu koncernovu konkurenciu k tomu Loganu a nejake statistiky, alebo clanky suvisiace s nadmernymi problemami u nich.
Jo, skoro som zabudol - najbrutalnejsi paradox - 1 Logan bol dokonca kratko v rodine - podobny chudacek ako ten v teste, akurat ze s trosku lepsou vybavou a menej km.
No a cuduj sa svete, ano , nebudem na neho nadavat, lebo ozaj fungoval vcelku spolahlivo. To ale poväcsinou jednoduche auta tej doby zvladali +/- vsetky. :-!
A mna uz minuska netrapia, ale budem ich rozdavat podla zasluhy a s upozornenim ! >😒]
Ak na tento moj prispevok odpovies rozumne, dostanes tiez :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: >😁
OK, tak este raz - najdi mi prosim ta adekvatnu koncernovu konkurenciu k tomu Loganu a nejake statistiky, alebo clanky suvisiace s nadmernymi problemami u nich.
Jo, skoro som zabudol - najbrutalnejsi paradox - 1 Logan bol dokonca kratko v rodine - podobny chudacek ako ten v teste, akurat ze s trosku lepsou vybavou a menej km.
No a cuduj sa svete, ano , nebudem na neho nadavat, lebo ozaj fungoval vcelku spolahlivo. To ale poväcsinou jednoduche auta tej doby zvladali +/- vsetky. :-!
A mna uz minuska netrapia, ale budem ich rozdavat podla zasluhy a s upozornenim ! >😒]
Ak na tento moj prispevok odpovies rozumne, dostanes tiez :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: >😁
chudáčku, mindráček z mínuska?? To je mi fakt líto >😒]
Jo, a že jsi úplně mimo - žádné mínusko jsem ti nedal, nevím, proč bych měl palcovat. Ale že jsi to ty, tak ti dám zelený palec, aby ses mi tady nerozsypal >😒] >😁
Jo, a že jsi úplně mimo - žádné mínusko jsem ti nedal, nevím, proč bych měl palcovat. Ale že jsi to ty, tak ti dám zelený palec, aby ses mi tady nerozsypal >😒] >😁
Většina Octavií z té doby je 2.0 TDI-PD A jinak jsem poukazoval na nájezd, ne stáří.
A to, že třeba HTP by se při stejné (ne)péči nikdy k takovémuto číslu ani zdaleka nedokázalo přiblížit, je holý fakt.
A to, že třeba HTP by se při stejné (ne)péči nikdy k takovémuto číslu ani zdaleka nedokázalo přiblížit, je holý fakt.
Ale no tak dááj. Redakcia ti to potom zas poskladá.*
(*ak bude pod článkom aspoň 5000 komentárov)
(*ak bude pod článkom aspoň 5000 komentárov)
Pochaval redakci, ze se ujala takoveho testu, vyborne, poucne a rozhodne zajimave - jak clanek, tak i video. Osobne jsem cekal karoserii v horsim stavu, ale Dacia splnila presne ten ucel co mela.
Snad se podari vic takovychto zajimavosti.
Takze za me urcite palec :yes:
Snad se podari vic takovychto zajimavosti.
Takze za me urcite palec :yes:
Dorvana palubka znamena dlouhe ostre predmety, nikoli nutne pretezovani. Vorvat vejfuk treba pri zajizdeni na zahraduktera ma jiny sklon, nez ulice, neni zase takovy problem.
Nový Logan - 250.000 - celkový servis do ujetí 200tkm - 70.000.
Nová Fabie - 300.000 - celkový servis do ujetí 200tkm - 140.000.
Komfort těchto dvou aut je podobný - odpovídající své třídě - velikost zhruba stejná - tudíž - vrazit prachy do složitého vozu, co nenabízí vyšší komfort než ten jednoduchý a levnější, asi není to pravý.... Za hodnotu nové Fabie, ještě po připočtení servisních nákladů se dostáváme na cenovku, za kterou lze pořídit zajímavější vůz než je Fabie.... A z koncernu není...
Nová Fabie - 300.000 - celkový servis do ujetí 200tkm - 140.000.
Komfort těchto dvou aut je podobný - odpovídající své třídě - velikost zhruba stejná - tudíž - vrazit prachy do složitého vozu, co nenabízí vyšší komfort než ten jednoduchý a levnější, asi není to pravý.... Za hodnotu nové Fabie, ještě po připočtení servisních nákladů se dostáváme na cenovku, za kterou lze pořídit zajímavější vůz než je Fabie.... A z koncernu není...
1.6 MPI samozřejmě starý nezničitelný motor.... bez turba. 2.0 TDI - napíšu to dnes teprve potřetí - tam se nemá co pokazit. Superb 1.6 TDI v manualu r.2009 najeto 423tkm!!! Motor a převodovka bez problému, zbytek auta už ale šel do kytek....
Multitronic je jiná pohádka.... S tím nemám zkušenosti, ale nemám důvod tomu nevěřit. DSG nevěřím, protože s tím mám špatné zkušenosti, i dost lidí kolem mě..... Samozřejmě se ale najde i takový, co s DSG najel 350tkm a bez problému. Nikdy se nedá házet do jednoho pytle....
Multitronic je jiná pohádka.... S tím nemám zkušenosti, ale nemám důvod tomu nevěřit. DSG nevěřím, protože s tím mám špatné zkušenosti, i dost lidí kolem mě..... Samozřejmě se ale najde i takový, co s DSG najel 350tkm a bez problému. Nikdy se nedá házet do jednoho pytle....
Dorvaná palubka od plechů. Tak se pozná auto klempíře. Vždy se dělají kusy ze 2,3,4 metrů, aby bylo co nejmíň spojů na lišty a tak.
Já jsem s koncernovou Audi najel od nova 300tkm. Bez problémů a na původních zcela funkčních tlumičích. S motorem 2,0TDI... Pracovně občas jezdím A6 Allroad první generace s 330tkm. Kromě běžný údržby opět bez problémů.
Ty tu frkáš opět nesmysly bez větší znalosti a z jednoho kusu děláš normu...jak obvyklé u rohYpnola 😉
Ty tu frkáš opět nesmysly bez větší znalosti a z jednoho kusu děláš normu...jak obvyklé u rohYpnola 😉
Tak buďme spravedliví- motor téhle dacie je stará atmo, výkon nového 55kw. Srovnáváme s turby, které jedou ÚPLNĚ jinak, za cenu větší složitosti, vyšší ceny a větší servisní náročnosti. Daleko víc dají, víc taky chtějí. Nic není zadarmo.
Ber to tak, že pro někoho je auto opravdu jen nástroj. Faktem je, že když někdo takto výrazně s.re i na běžné servisní úkony, tak to o něčem svědčí. O tom pánovi toho z článku nevíme dost, aby se dalo soudit, ale například bych měl velké pochybnosti o stavu jeho elektrického nářadí/vybavení. Těžko posoudit. Rozhodně ale lze říct, že to auto je hrdina.
Krásná akce :yes: krásná zdůvodnění :yes: krásný a mírně překvapivý závěr :yes: gratulace Martinovi, radost si počíst :-!
JJ, věřím, ale Maro myslím, že hodně by pomohla dodávka nebo větší pikour. A ne Logan sedan. Holt je to sympaťák....
No zase když vod toho byla dorvaná i palubka...věřím, že to kotil. S přetíženým autem vorval vejfuk nebo prahy nebo co. Prostě ho...do a jen klobouk dolů před loganem.
Aby ale to, co píšeš, mělo nějakou výpovědní hodnotu, měl bys dodat i roky výroby a typy motorů, o kterých se bavíš...... TDI v manualu najedou půl milionu bez potíží..... TSI s DSG najede půl milionů po druhé výměně motoru a páté výměně převodovky..... To je trochu rozdil....
Skutečnou (ne)kvalitu toho co koncern vyrábí dnes poznáš za 10 let.
Skutečnou (ne)kvalitu toho co koncern vyrábí dnes poznáš za 10 let.
*/spolehlivost-aut-stredni-tridy-podle-a… />(to jen k těm problémovým "koncernům")
Kdysi (+/- 20 let) v AutoBildu prošel tímto testem VW Passat. Verdikt - po rozebrání a kontrole šel rovnou na šrotiště.
V tom samém periodiku, jen o pár let později, prošel testem po 100000 km. i Fiat Grande Punto 1,3 MJET. Výsledek byl - hlavně pro milovníky "VW koncernu" - zarážející. Celé auto bylo v perfektním stavu a u motoru se po změření ukázalo, že všechny jeho parametry jsou stále ve výrobních tolerancích.
Prostě bych k VW nevzhlížel jako k božstvu....
Kdysi (+/- 20 let) v AutoBildu prošel tímto testem VW Passat. Verdikt - po rozebrání a kontrole šel rovnou na šrotiště.
V tom samém periodiku, jen o pár let později, prošel testem po 100000 km. i Fiat Grande Punto 1,3 MJET. Výsledek byl - hlavně pro milovníky "VW koncernu" - zarážející. Celé auto bylo v perfektním stavu a u motoru se po změření ukázalo, že všechny jeho parametry jsou stále ve výrobních tolerancích.
Prostě bych k VW nevzhlížel jako k božstvu....
U jednoho kusu? Tak já nevím, jedním, tedy dvěma kusy jsi jezdil ty a právě ty z toho svého zážitku děláš rozverné široké soudy >😒] Jinak řečeno - to, že tys najel 300t. km má jako dokazovat co?
Mno já napsal na dacii ze OK, v jednoduchosti je síla.
Ale posměváčci...nebude to nějakej chudák, co napíše "koncernové popelnice" hned z první? Co puso? >😁
Ale posměváčci...nebude to nějakej chudák, co napíše "koncernové popelnice" hned z první? Co puso? >😁
Oktávka 1,6mpi, Superb 2,0tdi. Oktávka možná na Tipcarsu, nechci kecat.
Ad TSI- taky na ně nadávám, ale že by DSG typicky najela 100tkm mi přijde jako blbost. Já mám multitronic- co může být horší v životnosti? - má 200tkm, olej čistý a šlape jak hodinky.
Zkrátka i když koncernu čtyřválce nejdou (ve spolehlivosti), zas taková trága to není, aby se každý vysypal po 100tkm.
Ad TSI- taky na ně nadávám, ale že by DSG typicky najela 100tkm mi přijde jako blbost. Já mám multitronic- co může být horší v životnosti? - má 200tkm, olej čistý a šlape jak hodinky.
Zkrátka i když koncernu čtyřválce nejdou (ve spolehlivosti), zas taková trága to není, aby se každý vysypal po 100tkm.
Plácáš, ale nic divnýho u tebe. s půl mio km byla ve světě motorů i oktávka, dokonce i Superb. A žádný tragický pokladničky, to by si je majitel nenechával. Kolik myslíš, že mají bazarovky s "200tkm"?
Jinak najezdit takový km v Loganu- to má pán můj obdiv- to je sebeobětování, aniž bych chtěl urážet pracanta auto.
Jinak najezdit takový km v Loganu- to má pán můj obdiv- to je sebeobětování, aniž bych chtěl urážet pracanta auto.
Rozdil mezi Fabii a Loganem je jako mezi Fabii a 1er. Je lepsi uplne ve vsem. Naklady na servis sis vycucal z prstu. Co tam mas dal?
Dnesni TSI samozrejne statisticky asi budou nachylnejsi k poruse nez nejaka maloobjemova atmosfera z Logana. Jenze je tu kapanek rozdil - jak ty motory jedou.
Predpokladam, ze mas doma nejlevnejsi lednicku, nejlevnejsi televizi,.. a posuzujes jen pomer cena/uzitne vlastnosti u vseho.
Dnesni TSI samozrejne statisticky asi budou nachylnejsi k poruse nez nejaka maloobjemova atmosfera z Logana. Jenze je tu kapanek rozdil - jak ty motory jedou.
Predpokladam, ze mas doma nejlevnejsi lednicku, nejlevnejsi televizi,.. a posuzujes jen pomer cena/uzitne vlastnosti u vseho.
ja zo vidim jako lacinejsi alternativu Fabie1/2(coz je spis facelift). Ta ma lepsi jizdni vlastnosti, lepsi interier, vsadil bych i na bezpecnost, ale je mene prostorna. Tahle auta jsou nesmrtelna vsechna a pul mega km dneska najede vsechno vcetne novejsich TDI a TSI natoz tyto male atmosfery. I pres tisic reci o tom, jak dneska auta nic nevydrzi.. ten pul mic bez problemu a bez ohledu na zpusob pouzivani a misto da vse. Pokud clovek nema smuku na vadny kus a ta pravdepodobnost bude u vsech vyrobcu podobna.
Jsou určité kombinace motorů a převodovek, které jsou výrazně méně poruchovější než jiné. Mezi ty nejspolehlivější patří kombinace TDI a manuální převodovky..... Tam se nemá co kazit.
Problémy jsou v koncernových moderních maloobjemových benzinech a DSG převodovkách, tedy v tom, co se prodává nejvíc - když se to rozbije, musí majitel absolvovat servis, dohadování o záruce, nervy..... A pak musí tasit peněženku 😃)) člověku se žije líp, když nemá neočekáváný výdaje, po kterých netoužil.
A pokud v roce 2009 ještě vyráběl koncern kvalitní vozy, tak to co se vyrobí dnes, za 10 let bude sotva jezdit.....
edit: jezdit to bude.... ale za jakou cenu.....
Problémy jsou v koncernových moderních maloobjemových benzinech a DSG převodovkách, tedy v tom, co se prodává nejvíc - když se to rozbije, musí majitel absolvovat servis, dohadování o záruce, nervy..... A pak musí tasit peněženku 😃)) člověku se žije líp, když nemá neočekáváný výdaje, po kterých netoužil.
A pokud v roce 2009 ještě vyráběl koncern kvalitní vozy, tak to co se vyrobí dnes, za 10 let bude sotva jezdit.....
edit: jezdit to bude.... ale za jakou cenu.....
Tedy, uznávám, že pro některé je auto jen pracovním nástrojem, ale takhle zrasovat Logana... 8-s 8-s
Opravdu nechápu. Stejně jako (ne)péči majitele... Jestliže auto nutně potřebuji ke své živosti, tak mu vždy budu věnovat náležitou péči. Ale tento majitel byl normální ras a hovado... zkrátka Logan zažil 436613 km ve vyhlazovacím táboře. A přežil. O to větší uznání zaslouží.
A bazarník? Jako tohle vykoupit za 9500, to chtělo fakt odvahu :-!
Opravdu nechápu. Stejně jako (ne)péči majitele... Jestliže auto nutně potřebuji ke své živosti, tak mu vždy budu věnovat náležitou péči. Ale tento majitel byl normální ras a hovado... zkrátka Logan zažil 436613 km ve vyhlazovacím táboře. A přežil. O to větší uznání zaslouží.
A bazarník? Jako tohle vykoupit za 9500, to chtělo fakt odvahu :-!
Ak je to takáto Alfa, tak je to v poriadku. >😁
[odkaz]
Myslíš tento Avantime? Raz som ho stretol v Baumaxxe...
[odkaz]
[odkaz]
Myslíš tento Avantime? Raz som ho stretol v Baumaxxe...
[odkaz]
Ja to neviem posúdiť, ale oplatí sa mať remeselníkom vzadu takýto žirafón? Na diaľnicu to asi moc nie je, ale príde mi to praktické.
[odkaz]
[odkaz]
Podľa mňa to bolo v nejakom krajnom prípade. Ale materiálu asi vozia dosť. Tu sám bývalý majiteľ píše, že do Pregia dávajú dve palety.
[odkaz]
[odkaz]
Tak to asi áno. Ale zas nech mi nik netvrdí, že to bolo bez údržbové. Mám známeho čo to ma 77KW verziu s vyše 400 tisíc. Dvojhmota už nie je pôvodná. Turba sa vymenili dve s tým, že to druhe sa rozlámalo. Našťastie sa zaseklo a nespôsobilo ďalšie škody na motore. Keď máš atmo benzín, tak síce leješ viac do nádrže, ale menšie riziko, že sa niečo pokašle keď to nečakáš.
A zdůvodnění je přitom strašně jednoduché - cena. Prostě to bylo nejlevnější nové auto na trhu. Asi věděl, proč nechce za stejnou cenu nějakou olítaninu.
Ano, máš pravdu v tom, že už i Dacia podlehla emisní normě. Naštěstí je pravdou také to, že Renault nemá ani s TCe problémy se spolehliostí. Renault prostě motory umí :-!
Tak já bych spíš hádal, že většina Oktávek z let 2005-2006 byly 1.9 TDI. Tedy žádná kasička na peníze. A takových, co nalítaly půl mega, jsou plná Áčka.
Tak ja občas vídam ťažko naložený vozík za Renaultom Avantime plnom monterkášov. Až mi je vždy z toho pohľadu ťažko pri srdci. Podobne keď vidím miešadlá, cement a elektrocentrálu naložené v Alfe...
Jj souhlas. Sami máme ve firmě Dokkera (se kterým brigádně sem tam jezdím).
Právě kvůli dlouhým plechům jsme zvažovali Logana MCV (používá ho známý tesař a vychvaluje si ho).
U nás je to právě specifické, buď se vozí velké plechy (dlouhé, třeba jako lišty), ale lehké, nebo těžké, ale malé, viz Vedag atp. Proto je pro takové řemeslníky ideál právě Dokker se zahrádkou, Doblo (měli jsme před ním [s vystuženým podvozkem]) nebo právě MCV. Uvnitř jsou velké a přesto se s nimi jezdí jako s osobákem, mají malou silniční daň, levné pneu a jsou v benzínu (tedy u nás vše v LPG a bez silniční daně).
Když dělají střechu z pálených tašek, tak si s tím pošlou kamion. Proto je hloupost vozit si takové množství běžného materiálu a navíc, když chlapi klepou na střeše, tak vydělávají, ale vložením si moc nevydělají.
A tím se dostávám ještě k jednomu bodu, který jsem opomněl a to, jak někdo mohl ročně ujet 40.000km a přitom valit takové množství materiálu na střechu (nejspíš OSVČ, když měl takové auto). Den má přece jen 24 hodin a u tak těžkého řemesla je odpočinek potřeba jako sůl...
Právě kvůli dlouhým plechům jsme zvažovali Logana MCV (používá ho známý tesař a vychvaluje si ho).
U nás je to právě specifické, buď se vozí velké plechy (dlouhé, třeba jako lišty), ale lehké, nebo těžké, ale malé, viz Vedag atp. Proto je pro takové řemeslníky ideál právě Dokker se zahrádkou, Doblo (měli jsme před ním [s vystuženým podvozkem]) nebo právě MCV. Uvnitř jsou velké a přesto se s nimi jezdí jako s osobákem, mají malou silniční daň, levné pneu a jsou v benzínu (tedy u nás vše v LPG a bez silniční daně).
Když dělají střechu z pálených tašek, tak si s tím pošlou kamion. Proto je hloupost vozit si takové množství běžného materiálu a navíc, když chlapi klepou na střeše, tak vydělávají, ale vložením si moc nevydělají.
A tím se dostávám ještě k jednomu bodu, který jsem opomněl a to, jak někdo mohl ročně ujet 40.000km a přitom valit takové množství materiálu na střechu (nejspíš OSVČ, když měl takové auto). Den má přece jen 24 hodin a u tak těžkého řemesla je odpočinek potřeba jako sůl...
Atmosférický Fiat? Ty se nám v rodině sypou při nájezdu čtvrtinovém. >😒] No jo, zase rýpu...Ale zrovna 500L se proslavil tím, že v USA spolehlivostí propadl.
jj
SOUDRUZI, KDYŽ SE TAK DÍVÁM NA TĚCH MILIÓN HEJBÁTEK / ŠROUBÁTEK PRCÁTEK A KURVÍTEK v tý SPALOVACÍ POPELNICI [odkaz] CO JSOU ZÁMĚRNĚ KONSTRUOVANÉ K TOMU ABY SE DO 10TI LET ROZBILY / OPOTŘEBOVALI prostě do šrotu, stejně jako vy s propadlým nevyplaceným důchodem [odkaz] .... 😉
Chlapi přez tu CENZURU tady ... zblejskli ste už určitě káru jménem ELEKTROMOBIL [odkaz] [odkaz] na který se nemá co rozbít že ... 😄
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :yes:
SOUDRUZI, KDYŽ SE TAK DÍVÁM NA TĚCH MILIÓN HEJBÁTEK / ŠROUBÁTEK PRCÁTEK A KURVÍTEK v tý SPALOVACÍ POPELNICI [odkaz] CO JSOU ZÁMĚRNĚ KONSTRUOVANÉ K TOMU ABY SE DO 10TI LET ROZBILY / OPOTŘEBOVALI prostě do šrotu, stejně jako vy s propadlým nevyplaceným důchodem [odkaz] .... 😉
Chlapi přez tu CENZURU tady ... zblejskli ste už určitě káru jménem ELEKTROMOBIL [odkaz] [odkaz] na který se nemá co rozbít že ... 😄
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :yes:
Takze mame skusenost, kde v 50% je to OK a v 50% nie. Samozrejme tych co maju dobre skusenosti je viac. Ale aj tak, ked ma auto poruchovost 10% tak je povazovane za tragicke. Takze vacsina ludi aj s nepodarenim autom jazdi bez jedineho problemu. Ale neznamena to, ze nik nema problem.
Já si to dovolímtvrdit. Oct 1,9 TDI PD 77kW s kterou jsem dřív jezdil, teď ji používá kolegyně má aktuálně najeto přes 510.000km.
A co se na motoru a převodovém ústrojí měnilo? NIC.
Jezdí s původním turbem, spojkou včetně dvojhmoty, vstřiky atd.
jediná věc kolem motoru která se vyměnila byl na ca. 490.000km chladič a kompresor klimatizace.
A co se na motoru a převodovém ústrojí měnilo? NIC.
Jezdí s původním turbem, spojkou včetně dvojhmoty, vstřiky atd.
jediná věc kolem motoru která se vyměnila byl na ca. 490.000km chladič a kompresor klimatizace.
Viem o jednom modrom so žilinskou značkou. Majiteľ je remeselník a auto kupoval ako nové. Už ho asi predal... Jedna staršia foto s upravenou značkou. Ktovie koľko Avantimov je teraz na Slovensku...
[odkaz]
[odkaz]
Nie, ten čo som videl, bol modrý. A ešte jeden jazdí po BA a okolí so značkou SC, tiež sa v ňom vozia robotníci.
No, jestli považuješ za nenáročnost to, že každý den pdo celých 11 let k tomu autu přijděš, nastartuješ a ono tě to s pořádným nákladem komfortně přepraví kam potřebuješ, tak nevím, jestli "nenáročnost" je zrovna to správně slovo.
Zase.. jestli jsi četl dobře, tak povrchové díly už byly měněny, takže tam ta koroze působila. Zbytek je obvykle chráněný dost dobře.
Skoro bych řekl, že to mají déle, než 25 let [odkaz] , každopádně užitečnost tehle " vychytávky " je asi hodně diskutabilní.
U toho testu jde spíš o to, že Loganům spousta "odborníků" věštila rychlou smrt po pár letech. Realita je zkrátka trošku jiná. Ano, sice trpí na korozi, ale to je všechno...
U TDI se vysoké nájezdy očekávaly a naopak, dost často jsou dnešní výkony zklamáním. Ty miliónové kousky, kterých bylo dříve poměrně dost, se už moc nevyskytují.
U TDI se vysoké nájezdy očekávaly a naopak, dost často jsou dnešní výkony zklamáním. Ty miliónové kousky, kterých bylo dříve poměrně dost, se už moc nevyskytují.
Co jsem to letmo prolít, tak tomu Cliu se nějak moc nevedlo, nějakej problém s převodovkou.
aktuální Granta SNAD, uvidíme... Já se ptal a doneslo se ke mně, že aktuální modely už by od vstupu pod Renault měly být na stejné kvalitativní úrovni jako Dacie. Tak snad...
Toto mají Francouzi už skoro 25 let se mi zdá. Dokonce jednu dobu to bylo v základu (u berlinga van myslím), ale využívat jsem to viděl jen jednou. Vždy jsou lepší střešní nosiče nebo zahrádka. A když nestačí auto, tak prostě vozík.
Navíc 5m žlab stejně musíš dát na střechu. 😉
Tak oprava, v základu to asi nebylo, protože takové berlingo najít je celkem problém. >😁
Navíc 5m žlab stejně musíš dát na střechu. 😉
Tak oprava, v základu to asi nebylo, protože takové berlingo najít je celkem problém. >😁
Já vím, už je to jak kolovrátek... ale co už teď: a co takhle atmosferickej Fiat?
😉
"500L" , kterýmu stejně raději říkám Idea II, s atmosferickou 1.4 je obyčejné auto, které se vyrábí dnes.
😉
"500L" , kterýmu stejně raději říkám Idea II, s atmosferickou 1.4 je obyčejné auto, které se vyrábí dnes.
tohle už podle mě není o prioritách. Je to o tom se k věcem chovat tak nějak ... slušně. TO je vše. Je jasné, že pracovní nástroj utrpí nějaké šrámy. Ale tak na převážení stavebního materiálu snad koupím slušnej vozejk, ne? Nevím, tohle mi prostě přijde, jak kdyby zemědělec začal do Logana házet vidlema kejdový hnůj nebo stavoš naházel lopatou do kufru cement...