Novinky
defusiq
6
Stalo se to, čeho jsem se nejvíc obával. Z mého úhlu pohledu se jedná o tuctovou show pro děti, plná "drsných hlášek", kulometů na autě a příští díl s přehlídkou SUV mi vyhlídky moc nezlepšuje. Je mi jenom líto lidí, co podepsali smlouvu a nastoupili do toho Titanicu (né že by to neměli dobře zaplacený!), zejména Sabine Schmitz, což je po dlouhý době (od Tiffa Niedela) někdo v Top Gearu, kdo skutečně umí řídit. Taky si nemůžu pomoc, ale uječenej hlas Chrise Evanse mě vyloženě štve, ale na raní show do radia, když se chcete probudit se asi skutečně hodí. Ještě bych možná byl ochotnej dát novému Top Gearu jednu šanci, přecijenom je to začátek a ještě zde nebyli všichni noví herci, ale co si budeme povídat, ten skutečný Top Gear, tedy s názvem The Grand Tour bude až v zimě a troufám si říci, že na to se vyplatí počkat. Obecně z nového Top Gearu mam pocit, že se jedná jen o co nejrychleji natočené, s co možná nejoblíbenějšími herci (kterých je i pro jistotu víc a zabírají snad všechny sociální skupiny, od ženský za volantem, slavnýho američana, černocha a důchodce) jen proto, aby se chytlo co nejvíce diváků, ať už jakýhkoliv a zlatej důl běžel dál, což asi tak taky bude 😄 Nakonec nový TG opět není tolik o autech, boužel narozdíl od starého ani moc o zábavě. Tak a teď by mě zajímalo, jestli tenhle blábol někdo dočetl až do konce, hm? >😁
Přejít do diskuze
Je to celkem v pohode. Teda ten humor je jinej. Trapnejsi.
Proste je to OK, ale neni to tak nejak top gear. Pockame s cim prijde Clarkson.
Proste je to OK, ale neni to tak nejak top gear. Pockame s cim prijde Clarkson.
Souhlas. Největší oživení byli hosté a občas to zachránil Matt. Příště se budu hodně přemlouvat...
Nějak jsem se u toho nedokázal zasmát. Občas tomu musel pomoct hodně Matt Le Blanc. Hlas Chrise Evanse se podle mě nedá poslouchat. Místy výstupy vyloženě hraničily s trapností. Bohužel.
Doufal jsem ve dvě skvělé tv show o autech, zatím máme jednu špatnou a druhou ve hvězdách... Alespoň je na co se těšit >😁
Doufal jsem ve dvě skvělé tv show o autech, zatím máme jednu špatnou a druhou ve hvězdách... Alespoň je na co se těšit >😁
Ale možem povedat že humor mi prišiel dost trapny aj pri mnohych dieloch stareho Top gearu. Evans povedal sam že oni sa budu snažit byt ini ako Clarksonovci takže ked uvidim tak lepšie ohodnotim, ale nemaju to lahke tažko sa nahradzuje zostava akou boli Clarkson, Hammond a May takže Netreba od toho vela čakat a treba byt tolerantny.
oni se musej zabidlet, szit se moderatorsky a ukazat producentum jakym smerem to tahnout dal, ted vpodstate jen naskocili do show ktera byla napsana a jen se mirne upravovala
Top Gear v prvnich nekolika sezonach byl taky celkem nuda a teprve po letech to zacalo mit nejakou "stavu" aby se to usadilo a bylo to pak naopak nekolik zbyvajicich sezon vpodstate porad dokola to same, ja je prestal sledovat nekdy 2013 protoze to bylo futr to same jen s jinejma autama a na jinych mistech, zajimave byli vpodstate jen specialy
takze uvidime, bud se rozjedou a zacnu je sledovat a skouknu spetne, nebo ne
nic prevratneho necekam ani od Amazonu se starou trojkou
Top Gear v prvnich nekolika sezonach byl taky celkem nuda a teprve po letech to zacalo mit nejakou "stavu" aby se to usadilo a bylo to pak naopak nekolik zbyvajicich sezon vpodstate porad dokola to same, ja je prestal sledovat nekdy 2013 protoze to bylo futr to same jen s jinejma autama a na jinych mistech, zajimave byli vpodstate jen specialy
takze uvidime, bud se rozjedou a zacnu je sledovat a skouknu spetne, nebo ne
nic prevratneho necekam ani od Amazonu se starou trojkou
že tvůrci nevyužili skvělou příležitost show kompletně předělat. Místo toho stále staví na nápadech, které byly šité na míru původní moderátorské trojici a charakterům, které její členové ztvárňovali. To samozřejmě nefunguje. Možná to po pár dílech fungovat začne, ale je otázka, kolik jich bude muset být.
Nacpat Evanse na původní postavu agresivního a podrazáckého petrolheada Clarksona je dost mimo. Spíš ho měli nechat být sám sebou, třeba jako trochu ignorantního ale v zásadě dobrosrdečného automobilového amatéra, a ostatními moderátory ho nechat poučovat. To ale asi nechtěl, takže teď pořad o autech vede někdo, kdo opravdu subjektivně nepůsobí zrovna jako jejich velký milovník (byť jím prý snad v reálu je), neustále musí pokřikovat, aby získal pozornost kolegů a jehož aktuální role v pořadu bezpečně maskuje jakékoliv přirozené charisma, které možná i v reálu má.
Oproti tomu Matt LeBlanc je rozený komik, celkem příjemný herec a zřejmě i zručný řidič, takže na mě působí o dost lépe. Je živější a samozřejmě může vyplodit mnoho humoru ze své neznalosti britských a evropských reálií, což je také plus. Určitě je to dáno tím, že nemá za úkol napodobovat žádnou předchozí postavu série, nýbrž je prostě sám sebou. Je to určitě luxus.
Co mi zatím vadí nejvíce, je že se automobilové zajímavosti a technologie přesunuly ze samotné show do pozdějšího pořadu Extra Gear, takže Top Gear sám o sobě už je jen tím bezmyšlenkovitým blbnutím, které však působí bez skutečných automobilových odborníků trochu prázdně. Snad se Harris dostane do samotného pořadu a nebude muset hnít v Extra Gearu, ale mám takový pocit, že to je jen zbožné přání.
Musím tedy říci, že i přes mou nedůvěru ke kvalitám tohoto pořadu, mě nakonec dokázal zklamat. Je ještě horší, než jsem čekal.
Nacpat Evanse na původní postavu agresivního a podrazáckého petrolheada Clarksona je dost mimo. Spíš ho měli nechat být sám sebou, třeba jako trochu ignorantního ale v zásadě dobrosrdečného automobilového amatéra, a ostatními moderátory ho nechat poučovat. To ale asi nechtěl, takže teď pořad o autech vede někdo, kdo opravdu subjektivně nepůsobí zrovna jako jejich velký milovník (byť jím prý snad v reálu je), neustále musí pokřikovat, aby získal pozornost kolegů a jehož aktuální role v pořadu bezpečně maskuje jakékoliv přirozené charisma, které možná i v reálu má.
Oproti tomu Matt LeBlanc je rozený komik, celkem příjemný herec a zřejmě i zručný řidič, takže na mě působí o dost lépe. Je živější a samozřejmě může vyplodit mnoho humoru ze své neznalosti britských a evropských reálií, což je také plus. Určitě je to dáno tím, že nemá za úkol napodobovat žádnou předchozí postavu série, nýbrž je prostě sám sebou. Je to určitě luxus.
Co mi zatím vadí nejvíce, je že se automobilové zajímavosti a technologie přesunuly ze samotné show do pozdějšího pořadu Extra Gear, takže Top Gear sám o sobě už je jen tím bezmyšlenkovitým blbnutím, které však působí bez skutečných automobilových odborníků trochu prázdně. Snad se Harris dostane do samotného pořadu a nebude muset hnít v Extra Gearu, ale mám takový pocit, že to je jen zbožné přání.
Musím tedy říci, že i přes mou nedůvěru ke kvalitám tohoto pořadu, mě nakonec dokázal zklamat. Je ještě horší, než jsem čekal.
Všude čtu, že Extra Gear, který BBC vysílala ihned po Top Gearu, a ukazuje videa ze zákulisí s Rorym Reidem a Chrisem Harrisem, je daleko lepší než samotná show. Tak třeba alespoň něco...??? :-!
Nemůžu si pomoct, ale v pořadu o autech mi chyběly auta. Na TG jsem se díval hlavně kvůli autům. A teď to jeden viper a nějaké další šunky nezachránily. Těším se co předvede Opičák jestli ho ukážou. JInak jsem od TG mnoho nečekal ale dám mu ještě pár dílů.
Jo ne každej díl je vždycky perfektní a dřív byly občas i dost seriozní, ale i tak se mi více líbil starší TG, serie cca 9-13 považuju za špičku (letopočty nevim, ty tam začala dávat až prima cool >😁 ), což mi připomíná, že spousta dobrých a vtipných záběrů vystříhali, asi aby mohli dát víc reklam. Vyplatí se koukat rovnou na nesestříhanej originál z vysíláni v británii. Já to dřív nevěděl, zkouknul jsem všechny díly co byly a pak koukám na youtube na best of topgear a spoustu záběrů jsem vůbec neznal >😁
Az dnes som sa k tomu dostal. Musim uznat ze nic nove pod slnkom sa nekona. Evans s jeho iritujucim humorom a hlasom moc nenadchol. Vsetko zachranuje perfektna kamera so spomalenymi dynamickymi sekvenciami a neprekonatelne LeBlancove hlasky typu "because Nomad weight as much as your mother G-string.." mi prvy diel neprisiel az natolko nudny.
Stary format nebol vobec zly a da sa stale doplnat. Trojica Clarkson, Hammond a May odisla v pravu chvilu ked sa dostali do akehosi stereotypu kde poslednym epizodam dochadzal dych. Drzim Top Gearu palce aj v novom zlozeni :yes:
Stary format nebol vobec zly a da sa stale doplnat. Trojica Clarkson, Hammond a May odisla v pravu chvilu ked sa dostali do akehosi stereotypu kde poslednym epizodam dochadzal dych. Drzim Top Gearu palce aj v novom zlozeni :yes:
Teď na Coolu běží díly z přelomu tisíciletí a dívat se na to teda dvakrát moc nedá.. vrchol bych asi tak 2-3 roky zpátky.
Včera jsem to už nějak nezvládal >😁 Ale až v novém TG bude něco zajímavější, určitě dám Extra Gearu šanci 😄
Ano, to souhlasím >😁
Ale i tak mě starej top gear bavil a to je to podstatný. V posledních seriích to taky ztrácelo své kouzlo a začínal z toho být trochu stereotyp, ale i tak se na něj s chutí podívám znovu. Boužel znovu se podívat na tohle, chtělo by to hodně přemlouvání a nebo bych musel být slušně pod parou...
Ale i tak mě starej top gear bavil a to je to podstatný. V posledních seriích to taky ztrácelo své kouzlo a začínal z toho být trochu stereotyp, ale i tak se na něj s chutí podívám znovu. Boužel znovu se podívat na tohle, chtělo by to hodně přemlouvání a nebo bych musel být slušně pod parou...