Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Mitsubishi ASX 2017: Nejen dynamičtější vzhled

Známý kompaktní crossover prodělal pro modelový rok 2017 drobné změny. Zcela nová je přední část a nabídku obohatila nová 18palcová kola. A to ještě není vše.
Zpět na článek
Avatar - Ja Prvni 123
1. 10. 2016 18:21
Mitsubishi.. Mitsubishi...
Je to ta značka, co podváděla tak ukrutně, že jim to tam prochází japonská policie, už dvakrát těsně unikla bankrotu a kromě obalu nedělá nic moc, protože motory přejímá, kde může, včetně Francouzů, jo?
Za to má přiblblou reklamu, která stojí na tom, že nesmyslně uráží konkurenci, dokonce ani ne konkurenci, ale celé národy...
Avatar - 3_diamanty
1. 10. 2016 17:27
Re: Polofacelift
zadna cast je ok.. tu ani nieje co menit... vyzera stale moderne... ja to beriem tak ze ide o dalsi facelift ktory ma ASX pomoct este nejaky ten rok dva vydrzat na trhu kym pride jeho skutocny nastupca..... ktory by uz mal byt ozaj na ceste .. dufam
Avatar - 3_diamanty
1. 10. 2016 17:11
mne sa paci
a pride mi ze ani moc nestarne ... ( vdaka priebeznym faceliftom ) je to stale moderne SUV na urovni... .. a v tejto novej podobe vydrzi roky rokuce bez problemov ...kedze rozmery aj razvor su ok bez ohladu na vek.... tu ani nie je co menit..... a voci takej yetine je to stale auto z ineho milenia :yes: a v nasich podmienakch ozaj velmi sikovne auto aj ako rodinny voz "na vsetko" :yes:
1. 10. 2016 16:12
no nevim...
původní čumák mi přišel nemastný, neslaný... ale stále lepší, než tenhle novey vzhled. Je to tam hrozně násilně naroubovaný a vůbec to to tam nesedí. Sice cením snahu nechat původní světlomety, ale s novým čumákem by měl přijít i nový vzhled světel, aby to pasovalo... tohle fuckt neee
Avatar - pumpkin
1. 10. 2016 19:00
Re: Polofacelift
Veru. Mohli dať dozadu už LEDky
Avatar - pumpkin
1. 10. 2016 19:02
Re: Mitsubishi.. Mitsubishi...
Hej, tá reklama je žalostná. Na mňa pôsobí asi tak, že "Hej, aj my sme tu! Na poriadny spot síce nemáme peniaze, ale sme tu!"
Avatar - rohYpnol
1. 10. 2016 17:23
Polofacelift
Proti přední části žádná. Dosavadní FL mi sice nepřijde, že by nutně potřeboval další obměnu a zepředu mi ASX nikdy nepřipadalo špatné.

Ale co ta zadní část? Nesedla mi už od začátku, ale FL, který mění předek a nemění k tomu adekvátně výraz zadní části, mi přijde vždy polovičatá práce. A tohle je už druhá takto provedená plastika! A ano, drobnou změnu grafiky zadních sdružených svítilen neberu jako nějakou změnu.
Avatar - 3_diamanty
1. 10. 2016 17:25
Re: no nevim...
nazivo bude urcite viac dynamicky a vyzorovo "agresivnejsi" tento novy face.. podobne ako vacsi outlander... uvidis... mne to sedi... ten sucasny gril je uz proste prekonany a toto je ozaj uz take smrncovnejsie a modernejsie ..... inak ja vidim aj dalsie zmeny ktore v clanku nie su uvedene.... vidim aj novy volant.. aj zralociu plutvu na streche... a nove su aj sedacky a niektore vnutorne materialy plus nejaka ta lepsia vybava ... takze to nie je len o maske a kolesach.... ako sa moze na prvy pohlad zdat... v bordovej ozaj nadherne SUV ktore dnes uz ako jedno z mala sa nezlakne ani terenu :yes:
1. 10. 2016 20:28
Již od 369 900 Kč
V zásadě je současné ASX již hodně zastaralý stroj, ale jeho hlavní zbraň je na českém trhu velmi zajímavá cena, zejména se základní 1.6 a předním pohonem. Tento druhý razantnější facelift považuju za mnohem méně zdařilý, než ten první. Interiér je hodně fousatý, ale nejvíc by mi v něm vadily ty šíleně smradlavé plasty... 8-s Na druhou stranu nabídka prostoru je velmi solidní a benzinová 1.6 má dobrou pověst co se týče životnosti. Škoda, že se k ní nemontuje 6st. převodovka. :-!
Avatar - pelikoš
1. 10. 2016 16:02
jo
třeba pod nissanem najde svojí identitu ;-)