Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Lynk & Co: Auta chtějí prodávat jinak…

Nově vzniklá čínská automobilka, která vzešla z partnerství Volva a Geely má velké plány. A to jak v otázkách prodejů, tak i zlepšování svých produktů. Už teď se o Lynk & Co mluví jako o „chytrém telefonu na kolech."
Zpět na článek
23. 10. 2016 17:52
kurvitka
Tak za tri roky se vsechny systemy zahadne zpomali tak jako windows, nebo telefony samsung a bude nutne koupit nove auto.
Avatar - jozephko
24. 10. 2016 06:37
Číňania síce rýchlo napredujú...
Číňania síce rýchlo napredujú, ale zatiaľ sa im moc nedarí vymyslieť jednoduché a ľahko vysloviteľné názvy značiek. Lync and Co. - ako sa to bude vyslovovať?
A ešte k samotnému autu - má byť určené hlavne pre jazdu v meste. Ale tam je internetové pripojenie väčšinou úplne zbytočné - zvlášť, ak sa nejedná o veľkomesto. Neviem si moc dobre predstaviť, načo bude napr. žene, čo auto používa na rozvoz detí do školy a na krúžky a cestu do práce...
Ten internet v autách bude asi taká "vychytávka" ako 3D v televízoroch...
Avatar - Twingo
23. 10. 2016 16:38
Evropa
Jestli přijde i do tak podle mě nemá v šanci protože evropští zákazníci už jsou tak nějak zvyklí že si mohou auto nakonfigurovat podle sebe a podle své peněženky. Navíc mi přijde že v dnešní době je docela v módě odlišit se a mít něco co ten druhý nemá což tahle značka nenabízí. A nápad udělat z auta větší telefon mi přijde trochu naivní jak bylo psané auto není rohlík a má specifické rysy které sebou nesou výhody i nevýhody.

PS: Navíc není ani moc hezký ;-\