Novinky
0
Nejlepší by bylo Roomstery a Fabie nevyrábět a prodávat více bezpečnějších Octávií za lepší ceny. Beztak je Octavie nejhezčí vůz od Škody.
Přejít do diskuze
Mňa by zaujímalo, aký má pokles predaja Škoda podľa jednotlivých typov aut, či naozaj ide hlavne o Fabiu, alebo o všetky.
Zase nedavajme Fabii za vinu aj celosvetovu financnu krizu! Jednoducho je to tak, ze automobilovy trh klesa, aut sa predava menej. A to nie len v usa, ale aj v europe.
Len za samotny august 2008 klesli predaje osobnych aut v Europe o 16.5% v porovnani s rokom 2007. Pritom VW group ma pokles "len" o 10.5%, a z toho Skoda iba o 4.7% (zdroj AID). Takze v ramci tej silnej recesie ktora na automobilovom trhu vladne si VW/skoda vedu este velmi dobre...
Len za samotny august 2008 klesli predaje osobnych aut v Europe o 16.5% v porovnani s rokom 2007. Pritom VW group ma pokles "len" o 10.5%, a z toho Skoda iba o 4.7% (zdroj AID). Takze v ramci tej silnej recesie ktora na automobilovom trhu vladne si VW/skoda vedu este velmi dobre...
myslíš jestli převezmou část problémů když chtěli ukousnout víc ze zisku? Tak to bych nečekal, ale ve VW je přece normální pracovat 37 hodin.
jestli-že pak odbory přijdou s tím, že by chtěli snížit platy jelikož výroba jde dolů...
Proc by automobilka mela zlevnovat auta a snizovat si tim vejvar, kdyz muze poslat zamestnance domu, usetrit na platech i provozni rezii a vejvar tak zachovat. Kdepak, kam my se tady v diskuzi na ty filistyny hrabeme. Oni vedi co delaji. Zlevnit na uroven konkurence, je posledni zoufaly krok, kdy uz marketingu dosly vsechny triky. A to jeste zjevne nenastalo.
Asi tak, nikdy kdyz jedu okolo u nas ve meste nestalo za plotem vice jak cca 5ks fabii za xx let zpet, ted jich je tam tak 30, jestli ne vic😃) Jojo, jde ta super kara na dracku 😄