Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Toyota a největší podvod v motorsportu: Geniální finta z rallye!

15 komentářů

Adriano2
TTE byl v podstate Nemecky tym z Kolinu nad rynem..proto i ty znacky na tovarnich toyotach K:AM
patriat
Dieter Bülling .... to nezní moc jako japonské jméno ....

Die schwindel bande !
wakantanka
:yes: 😄
vabis
Jo si taky trošku vzpomínám. Největší sranda je, kolik zajímavých věcí ale zůstalo neodhaleno. 😉
wakantanka
No ale na takéto sofistikované riešenie sa väčšinou nepríde len tak náhodou >😁 V motoršporte zvlášť nie. >😁 Toť otázka či a kto ich práskol ? >😁
Niemand
No ja by som bol hlavne zvedavý, či by rovnako exemplárny trest dostal aj Európsky tím, lebo história motošportu nám už pár krát ukázala, ze Európska FIA nemá vždy rovnaký meter.
Nicco
Letos to zkousi opet, tentokrat s nejvetsim podvodnikem v oblasti IT Mikrosrotem.
Nicco
Urcite to "palilo" kazdemu teamu, ale na rozdil o Toyoty ctili fair play a pravidla. Vyhrat podvodem neni zadna vyhra.
pargi
Toyotu potrestala už FIA, ze strany boha to na Le Mans tedy bylo zbytečné 😄
kpt.Budha
A přitom jen drobná netěsnost v potrubí >😒]
peterle
Po 24h Le Mans som sa pýtal, za čo boh Toyotu trestá a už je to jasné 😄
Tomas Dusil, auto.cz
V dobových článcích se psalo, že údajně už při australské Telstra rallye se zdálo komisařům FIA, že něco není v pořádku. Následovala Katalánská rallye, po čemž celá věc praskla.
wakantanka
si pamatam, ale zijem v tom ze to nasli az v Corole WRC. No pamat vekom vela zamlzi. 😄
PS : nema autor ci niekto iny info ako na tu upravu nakoniec FUA prisla?
tommyTS
A kdo na to nakonec přišel, že Toyota restriktor upravila?
ryccardo
Jj velice chytre vymyslene. Je videt ze Toyota zamestnavala konstruktery kterym to palilo 😉