Videa
flyboyeda
4
podle těch palců co nám davají dolů tak určitě je
Přejít do diskuze
Tohle bude mít víc dílů jak brazilská telenovela a sype to pěkně, to bude mít klidně 20 dílů, 10 ka bude na beton a další díly si myslím budou taky, možná s jinými herci ale pojede se dál dokud to bude sypat
este tak ta jednotka a povedzme aj dvojka pobavila!
ale to uz je nestravitená cocotina.
s motorizmom to uz nema nič spoločne
ale to uz je nestravitená cocotina.
s motorizmom to uz nema nič spoločne
Čím novější díl, tím větší kravina, ale když za to lidi stále platí, aby to mohli vidět, proč by v té akční slátanině nepokračovali.
trailer jsem viděl, film je vždycky horší jak trailer, takže víc vidět ani nechci
to hloupé bezduché žvatlání ***ů,myšleno herců o * mi chybět nebude, děj o *, tohle je film pro primitivy a burany, někdo kdo má mozkové buňky se na to dívat nemůže
to hloupé bezduché žvatlání ***ů,myšleno herců o * mi chybět nebude, děj o *, tohle je film pro primitivy a burany, někdo kdo má mozkové buňky se na to dívat nemůže
Plati? Ja nejsem ochotnej si to stahnout ani zadarmo. Skoda casu na takovou hovadinu koukat.
Budou tam ale pěkné Záběry New Yorku, tak kdyby tam nebyli ti hloupý herci a hloupé scény, byl by to pěkný cestopis
TEN ČO NA TO NADAVA TAK TEN TO NEPOCHOPIL O ČOM TO JE. Ja som na tie filmy tiež nadaval ale potom som tomu na chut prišiel a od vtedy si nestažujem