Novinky
Sparrow
0
Babo, je to přesně tak, jak píše pingi. Kvalita a spolehlivost jsou dvě naprosto rozdílné věci. Nechci tě poučovat, ale můžeš mít auto vyrobené ze super kvalitních materiálů, které však jako celek, a tím celkem je auto, nebudou správně fungovat. Vím, že tento příklad je trošku "přitažený za vlasy" v tom smyslu, že v reálném světě je kvalita a spolehlivost vždy v určitém relativně ne moc vzdáleném poměru, ale nikdy, skutečně nikdy neznamená, že když máš něco kvalitního (rozuměj, kvalita materiálů a zpracování) tak to tak bude i spolehlivé. Nebude. Srovnej si kvalitu materiálů v nějakém luxusním sedanu (BMW 7 či Audi A😄s tou v Toyotě Corolla (původní model), nebo Mazdě 3,6 - ano, propastný rozdíl. Ale nyní porovnej jejich spolehlivost. Ve spolehlivosti je maličká Corolla či Mazda s přehledem válcuje. A vo tom to je.
Přejít do diskuze
Ano spolehlivost je součástí kvality,to bezesporu,jen jsem ti chtěl poukázat nato jak to kolega myslel 😄
Jinak co se týče spolehlivosti jako takové,tak všechny automobilky jdou vtomto ohledu kupředu,umístění v žebříčcích zůstává,ale spolehlivost se zlepšuje,což je pro nás(kupce) jenom dobře
Jinak co se týče spolehlivosti jako takové,tak všechny automobilky jdou vtomto ohledu kupředu,umístění v žebříčcích zůstává,ale spolehlivost se zlepšuje,což je pro nás(kupce) jenom dobře
ako pisem nizsie, nestotznujem, ale urcite spolahlivost je velkou sucastou kvality, nemyslis? Keby som mal vyrobok, co sa mi stale kazi kvalitny, cim by vlastne kvalitny bol?
Ako pisem, ani spolahlivost AUDI nie je nijak priserna, to rozhodne nie. Ale za tie peniaze by som proste cakal este vyssiu
Ako pisem, ani spolahlivost AUDI nie je nijak priserna, to rozhodne nie. Ale za tie peniaze by som proste cakal este vyssiu
presne, kvalita - podla mna jej hlavnou sucastou je spolahlivost.
toyota auris - no u zsom pocul, ze to nie je ta neznicitelna corola... holda japonci ked budu chciet konkurovat, tiez ich mozno caka znizenie kvality a hlavne - kopec z nich uz ma fabriky v EU a aj ked vraj sa snazia dbat na kvalitu, uz to proste nie je ono.
problem EU aut je hlavne elektronika. Kolega mal 7er - head unit radia (obcas uplne zmrzlo radio, aj navigacia, cely centralny panel a bruci jeden reprak) sup 30 tisic. len taky fukot. A to elektrikar vravel - no uz som mal dnes 3er a 5er s elektrikou, tak dnes mam vedaka vasmu 7er sedany komplet >😁
toyota auris - no u zsom pocul, ze to nie je ta neznicitelna corola... holda japonci ked budu chciet konkurovat, tiez ich mozno caka znizenie kvality a hlavne - kopec z nich uz ma fabriky v EU a aj ked vraj sa snazia dbat na kvalitu, uz to proste nie je ono.
problem EU aut je hlavne elektronika. Kolega mal 7er - head unit radia (obcas uplne zmrzlo radio, aj navigacia, cely centralny panel a bruci jeden reprak) sup 30 tisic. len taky fukot. A to elektrikar vravel - no uz som mal dnes 3er a 5er s elektrikou, tak dnes mam vedaka vasmu 7er sedany komplet >😁
Hmm, no s Audi v podstatě nemám zkušenost, ale tak spíš než kvalitu si myslel spolehlivost 😄 i když kvalitní auto by se nemělo kazit. Když si zmínil Toyotu, tak kolega koupil půlrok jetého Aurise a po necelém měsíci servisoval se zdánlivým nesmyslem - taktéž 3 dny. Samozřejmě podobné zkušenosti uberou člověku z objektivního hlediska statistik Toyoty v hodnoceních spolehlivosti 😄 Ale jak píšeš, v záruce je to ještě ok.
A souhlasím, za ty peníze co si nejen Audi nasazuje by člověk čekal elitní vůz se všímvšudy.
A souhlasím, za ty peníze co si nejen Audi nasazuje by člověk čekal elitní vůz se všímvšudy.
Nic neobvyklé u koncernu,nemá spolehlivost japonské produkce,ale tak hrozné to až tak není.
PS: neztotožňuj kvalitu auta se spolehlivostí,to bude proč se kolega játra tázal KVALITOU? 😉
PS: neztotožňuj kvalitu auta se spolehlivostí,to bude proč se kolega játra tázal KVALITOU? 😉
no tiez nazor... sice osobne ho nezdielam, ze by bolo babske (aj ked mozno to su vsetky moderne SUV). Na niekoho toto obzvlast moze tak posobit, kedze ta podoba s Q5 je tam (bez diskusii pomerne velka, mne sa zda obrovska, niekomu mozno nie). No a oproti Q7 je predsa len to auto male >😁 (aj ked teda velke je dost, to sa mi na nom paci, aj velky razvor)
jj bezna vec, auto uz v prvej polovici roku, co sa vyraba nekupim ziadne, aj keby to malo byt od podla statistik super najspolahovlejsej znacky na svete... Blbe je, ze teraz cakat uz tak dlho nemozem, takze Q5 je asi aut.
AUDI - problem s kvalitou, no nie je to samozrejme ziadny RENAULT LAGUNA (predch generacia hlavne na zaciatku vyroby), ale na to, kolko za to pytaju penazi, to proste so spolahlivostou nie je take, ako by malo byt. Proste od BMW, MB, JAGUAR, AUDI by som pri tych cenach cakal, ze vo vsetkych statistikach budu atakovat vrchne pozicie a nie ze ich predstihne TOUOTA, SUBARU, HONDA, FORD...
Jeden kolega ma A3 - uz za 1.5 roka 3 krat v servise, aj ked vacsina na zaruku a tak, ale raz bolo auto v servise 3 dni 😒 Dalsi kolega A4 a uz bol dvakrat... ako zrovna mozno smola, ale tak by som si to nepredstavoval, nemozeem si pomoct
AUDI - problem s kvalitou, no nie je to samozrejme ziadny RENAULT LAGUNA (predch generacia hlavne na zaciatku vyroby), ale na to, kolko za to pytaju penazi, to proste so spolahlivostou nie je take, ako by malo byt. Proste od BMW, MB, JAGUAR, AUDI by som pri tych cenach cakal, ze vo vsetkych statistikach budu atakovat vrchne pozicie a nie ze ich predstihne TOUOTA, SUBARU, HONDA, FORD...
Jeden kolega ma A3 - uz za 1.5 roka 3 krat v servise, aj ked vacsina na zaruku a tak, ale raz bolo auto v servise 3 dni 😒 Dalsi kolega A4 a uz bol dvakrat... ako zrovna mozno smola, ale tak by som si to nepredstavoval, nemozeem si pomoct
Q5 babské auto 😄 no nevím, taky názor. Já myslím, že babské auto je třeba 500 nebo nový brouk..
Ano, Audi si na tej podobe svojich modelov pomerne dost zaklada, je to taky identifikacny znak celej znacky (hlavne teda predko space-frame). Ja som velky fanusik Audi a je pravda, ze z urcitej, velmi malej casti, mi to pride trosku ako skoda, ze sa az tak vela podobaju, ale z ovela vacsej casti mi to vobec nevadi, pretoze vsetky Audi sa mi strasne pacia a je mi uplne jedno ako vela sa podobaju. Naviac v reale nemam ziadny problem od seba jednotlive modely rozoznat, takze to tak horuce nebude.
No ja myslim, ze v kategorii SUV sa o nejakych velkych tradiciach prilis hovorit neda, pretoze je to velmi cerstva a mlada kategoria. A kazdy musi niekedy zacat (ked sa teda rozhodne). Takze toto by mna, keby som bol potencionalny zakaznik, netrapilo.
Ta cena, to je presne ta priepast medzi mainstreamom a premiou a preto si myslim, ze si nebudu prilis konkurovat. Vacsina ludi sa uz dopredu rozhodne, kolko chce dat penazi za to auto a to uz mu jasne urci, ci pojde do nepremiovych/premiovych aut. A ked uz sa niekto rozhodne dat tie peniaze za GLK/Q5/X60, tak uz si bude vyberat v tychto kruhoch, podla mna.
No ja myslim, ze v kategorii SUV sa o nejakych velkych tradiciach prilis hovorit neda, pretoze je to velmi cerstva a mlada kategoria. A kazdy musi niekedy zacat (ked sa teda rozhodne). Takze toto by mna, keby som bol potencionalny zakaznik, netrapilo.
Ta cena, to je presne ta priepast medzi mainstreamom a premiou a preto si myslim, ze si nebudu prilis konkurovat. Vacsina ludi sa uz dopredu rozhodne, kolko chce dat penazi za to auto a to uz mu jasne urci, ci pojde do nepremiovych/premiovych aut. A ked uz sa niekto rozhodne dat tie peniaze za GLK/Q5/X60, tak uz si bude vyberat v tychto kruhoch, podla mna.
Vychytávky na počátku, běžná věc... otázka je co a kolik toho bude, ale taky bych to za každou cenu neriskoval. Jinak, Audi má problémy s KVALITOU?
Q 5 som registroval ale nejako som sa o toto auto nezaujímal. Na videu vyzerá fakt veľmi pekne a sympaticky! Ale je také... ...babské. Pre ženu. Alebo frajerku! >😁
no prave ta kvalita az tak uzasna nie je, co najviac vycitam MB, BMW, ci AUDI... Ja si osobne rad priplatim za kvalitne veci, ked viem ze su hlavne kvalitne a nebude s nimi problem, ziadne zbytocne navstevy servisu...
Inak ja rozmyslam nad Q5 pre zenu, ale navyse sa budem asi drzat pravidla, ze ziadne, ziadne auto nekupim v prvom pol roku vybavu, lebo vzdy sa odchytavaju chyby. A ta cena je vyssie, ako som cakal. Navyse sa to moze stat objektom zlodejov, co uz ale nie je problem samotneho auta, samozrejme
Inak ja rozmyslam nad Q5 pre zenu, ale navyse sa budem asi drzat pravidla, ze ziadne, ziadne auto nekupim v prvom pol roku vybavu, lebo vzdy sa odchytavaju chyby. A ta cena je vyssie, ako som cakal. Navyse sa to moze stat objektom zlodejov, co uz ale nie je problem samotneho auta, samozrejme
podla mna tu je podoba Q5 vs. Q7 daleko vyssia, ako trebars X5 vs. X3, ci GLK vs. GL. Ostatne ako vzdy u AUDI.
Co pozeram nemecke stranky, tak ta cena je ale teda pekne vysoko. Keby som sa rozhodoval medzi Q5 GLK a spol, tak by som sa urcite pozrel aj na "nepremiovych" konkurentov typu forester, rav4, x-trail a spol... A pripadne urcite LAND ROVER FREELNADER. Tradiciu maju prave dlhsiu oni. Preco vlastne ked TOYOTA sa rozhodla urobit LEXUS, tak vsetci hned vedeli ze je to zle, lebo nemaju ziadnu historiu. Teraz ale opacne znacky s historiou zacinaju robit auta, ktore nikdy nerobili a tam uz ta "historia" nikomu nevadi... Navyse si davaju ceny teda sakra vysoko. 42 tis. EURO za Q5 2.0 TFSI mi teda pride fakt hodne a nechcem vidiet cenu po pouziti konfiguratoru
Co pozeram nemecke stranky, tak ta cena je ale teda pekne vysoko. Keby som sa rozhodoval medzi Q5 GLK a spol, tak by som sa urcite pozrel aj na "nepremiovych" konkurentov typu forester, rav4, x-trail a spol... A pripadne urcite LAND ROVER FREELNADER. Tradiciu maju prave dlhsiu oni. Preco vlastne ked TOYOTA sa rozhodla urobit LEXUS, tak vsetci hned vedeli ze je to zle, lebo nemaju ziadnu historiu. Teraz ale opacne znacky s historiou zacinaju robit auta, ktore nikdy nerobili a tam uz ta "historia" nikomu nevadi... Navyse si davaju ceny teda sakra vysoko. 42 tis. EURO za Q5 2.0 TFSI mi teda pride fakt hodne a nechcem vidiet cenu po pouziti konfiguratoru
Na začiatku budú muchy ako všade, neskôr si to vyladia.
Nič nie je dokonalé. Ale zdielajú si overené komponenty, prípadne ich vylepšujú. Ako každá slušná automobilka, ktorá chce niečo zarobiť v dnešnom svete obrovských nákladov.
Všetko je o image. Ten kto má na Tigi, kúpi to, ten "vyšší" už nechce VW, ale kúpi premium Audi Q5, aby sa odlíšil a mal niečo viac. Je to presne nastasvené na každého.
Robia to dobre pre ľudí, preto sa im darí.
GM to asi stále ešte nepochopil , kade sa má uberať, preto je tam , kde je. Je to ako s mamutmi: neprispôsobili sa dobe, v ktorej žili, preto vyhynuli.
Nič nie je dokonalé. Ale zdielajú si overené komponenty, prípadne ich vylepšujú. Ako každá slušná automobilka, ktorá chce niečo zarobiť v dnešnom svete obrovských nákladov.
Všetko je o image. Ten kto má na Tigi, kúpi to, ten "vyšší" už nechce VW, ale kúpi premium Audi Q5, aby sa odlíšil a mal niečo viac. Je to presne nastasvené na každého.
Robia to dobre pre ľudí, preto sa im darí.
GM to asi stále ešte nepochopil , kade sa má uberať, preto je tam , kde je. Je to ako s mamutmi: neprispôsobili sa dobe, v ktorej žili, preto vyhynuli.
No zas tak uplne Q7 mi to nepride. Nebojim sa toho, ze by som si tieto dve auta na ulici splietol. No ono aj GLK sa podoba na GL, asi nie v takej miere ako Q5 na Q7, ale ja by som v tom nic negativneho nevidel.
No premiovky sa teraz vsetky vrhli do noveho segmentu - strednych SUV (GLK, XC60, Q5, X3 uz je zabehnuta a chysta sa nova generacia), takze to bude zaujimave. Nemyslim si ale, ze si budu auta ako RAV 4 a Q5, GLK,... prilis konkurovat. Ked uz niekto je rozhodnuty, ze chce premiu, tak uz si vyberie premiu a nepojde do maisntreamu a naopak. Povedal by som, ze je len malo takych ludi, ktory by sa rozhodli po vyzkusani roznych modelov pre premiu, aj ked chceli mainstream a opacne. Uz len kvoli cene, ktora bude asi trosku vyssie nez u nepremiovej konkurencii. Ale mozno sa mylim.
No premiovky sa teraz vsetky vrhli do noveho segmentu - strednych SUV (GLK, XC60, Q5, X3 uz je zabehnuta a chysta sa nova generacia), takze to bude zaujimave. Nemyslim si ale, ze si budu auta ako RAV 4 a Q5, GLK,... prilis konkurovat. Ked uz niekto je rozhodnuty, ze chce premiu, tak uz si vyberie premiu a nepojde do maisntreamu a naopak. Povedal by som, ze je len malo takych ludi, ktory by sa rozhodli po vyzkusani roznych modelov pre premiu, aj ked chceli mainstream a opacne. Uz len kvoli cene, ktora bude asi trosku vyssie nez u nepremiovej konkurencii. Ale mozno sa mylim.
..moderni auto se vším všudy a tohle je navíc velmi vkusná reklama. Kupovat v budoucnu SUV, hodně bych zvažoval zda něco nepřiplatit za Q5. Není možná až zbytečně velké jako Q7 a navíc je podle mě o něco hezčí, o stylu, kvalitě a skvělé technice asi není třeba psát.
nevyzera to naozaj zle, len preco to musi vyzerat ako presna zmensenina Q7, mozno stipka A4 a stipka A3... Presne ako si robili vtipy v TOPGEAR pri pohlade na fotku Q5 a Q7 ze su uplne rovnaka a potom niekto prisiel na to, ze nie su, lebo jedno auto bolo strieborne a jedno modre 😄
Sympaticke je ale ze to aspon nestavali na platofrme HATCHBACKU A3, ale sedanu A4 a tak je to ozajstne kompatktne SUV, ziadna konkurencia pre QQ, Kuga, ci Tiguan, ktore su proste o triedu nizsie.
Otazka je aj, ake budu GLK a Q5, ked je to prvy pokus... v tomto nemaju audi a MB taku tradiciu (ako napriklad Freelander, Rav4, Forester)
Sympaticke je ale ze to aspon nestavali na platofrme HATCHBACKU A3, ale sedanu A4 a tak je to ozajstne kompatktne SUV, ziadna konkurencia pre QQ, Kuga, ci Tiguan, ktore su proste o triedu nizsie.
Otazka je aj, ake budu GLK a Q5, ked je to prvy pokus... v tomto nemaju audi a MB taku tradiciu (ako napriklad Freelander, Rav4, Forester)
Krasny 😄 Komu se libi Audi a Q7 je pro nej treba az prilis obrovska (ty vis, Pierro, o cem mluvim >😁 ), tak toto je idealni volba. Sportovne-elegantni design, luxusni interier, velmi dobre motory a jizdne to, verim, bude taky urcite velmi slusne. Zatim jsem zadny test, kde by byly i jizdni vlastnosti, necetl, ale Audi se v posledni dobe rapidne zlepsuje a myslim, ze i zde to bude poznat. No jo no, opet musim dat :yes: 😄