Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Policie ČR dostala BMW i8. Půl roku bude brázdit silnice jižní Moravy!

27 komentářů

Hittman
vidět, že už se neví, kama ty elektrošroty do lidí nacpat... Nezbývá, než zvýšit normu na Euro 7, aby se klasická vozidla dostatečně zdražila na úroveň elektromobilů..
Mig_35
tak za mně jako show car dobrý😊
Joab
Jo. Doufám, že se mi ho podaří někde potkat.. jinak zajímavý, že i8 potkávám většinou polepený reklamou na nějakou firmu.
flipmode
Za me jako showcar sponzorovany dealerem BMW ve sluzbach statu nezni uplne idealne 😉
praděda7
....zatím jen sponzorovaný lidmi, co kupují BMW. Ale ber to jen jako malou zálohu na to, co bude následovat. A to už bude sponzorovat všech "dolních" 10 000 000... ;-\
Zetti
na tech ranfletech si tu D1 uzijou poldove i to auto
webpaja
Jel jsem i8 na poměrně rozbité okresce a přes svou pevnost perfektně tlumí.
Ozzman
A co větší výmoly ? Onehdá jsem tu i psal, že jsem viděl jednu dámu manévrovat na nerovném povrchu, kde v místech, které by prejlo bezproblému každé konvenční auto s rezervou, tak škrtala o břicho či převisy 😄 Toho bych se u i8 docela bál...
Dinar
Je to nízké, podvozkem sportovně laděné, auto, musíš tu pajovu větu chápat v intencích třídy. 😉
4bytelnýkola
a majore Terazky, čo to sú ty intence?
Zetti
Rozbita okreska nejsou pricne pospojovane panely na D1 do kterych vlitnou obe kola najednou, nicmene uz jsem tam hodne dlouho nejel, treba je to uz opraveny. >😒]
flipmode
Nedostal vybavu pro nasledovani rychlych vozu, protoze po ujeti 5-6 km rychlym tempem uz zbyde jen 1.5l 3-valec s vykonem 230 PS a to uz neni zadna raketa 😉
Jako showcar dobry, ale stejne....
Ozzman
Ještě, že má spalovací motor, představ si polciejní Teslu na lince Praha - Brno >😁 Jedno pronásledování a stojíš u krajnice a na základnu daleko >😁
ajne
Pane řidiči, zastavte vozidlo, potřebujeme 3-4 hoďky hodit auto na nabíječku, pak budeme pokračovat v pronásledování, děkujeme! 😄
ajne
To není pravda, těch 230 koní pohání celkem lehké aerodynamické auto s karbonovým šasi - vanou (byť baterie zase tu hmotnost celkem doženou), jenže i když dojde baterie, tak sice musí běžet spalovací motor, jenže jeho generátor v tu chvíli může nejen nabíjet, ale i dodávat energii pro elektromotor. Tak to funguje ve sportovním režimu, oba motory jsou trvale v záběru a elektronika řídí a kombinuje výkon. Takže vybití baterie neznamená výpadek elektrického pohonu. Jen v tu chvíli není možné použít pohon pouze elektromotorem. A protože má elektrický motor tu výhodu, že točivý moment jde už z nulových otáček, má pak auto slušný odpich.
ajne
+ startér je taky použit jako elektromotor, a pomáhá spalovacímu, než se roztočí turbo. Takže vlastně auto jede na dva elektromotory + silně oturbený spalovací motor. Takže bych řekl, že to auto celkem v pohodě dojede většinu produkce na silnicích. 😄
Warrual
Proč jsem nucen vždy čekat při listování galerií fotek několik sekund než se ustaví stránka? Načítají se reklamy a stránka poskakuje. Nelze se kurzorem myši trefit na šipku posunujicí na další obrázek. Je to velmi nepříjemné až nas*ávací! To mě opravdu nutíte používat Adblock? Nedá se to nějak vyřešit změnou prohlížeče nebo tak?...Případně z Vaší strany?
twistedTSD
ACZ má vyloženě talent zobrazovat reklamní obsah tím nejnepříjemnějším možným způsobem.
praděda7
PČR se nechává zneužívat coby reklamní agentura! >😒]
Barry Lyndon
budou konečně taqy cool. Jinde v Čezku holt musíme vystačit s korejskými Cooliaqy.
Anonym
Ve Chvaleticích maj měštáci Charger, tak se můžeš dojet podívat jak má vypadat správný policejní auto >😁
praděda7
Jo, pokud si to Chvaletičtí daňoví poplatníci vyžádali a zaplatí si to, tak potom je to v pořádku. Jinak by to byla politická zvůle.
Anonym
si to koupili od Bohdanče jako použitý stroj a stálo to mnohem méně jak nová Oktávka a navíc to je přímo policejní speciál s vylpšenými brzdami, chlazením, přepážkou atd.
webpaja
Potažmo kolik to stálo daňové poplatníky v Bohdanči, tohle hraní si na emerický policajti.
Anonym
co to vozí Lukovna co jim to dodávala tak auto čistě bez majáků vysílaček cca 400-500 tis. Vozí to jako mírně jeté 5-6 let staré kusy.
praděda7
Kdo "si to koupili"? A za své? Ptali se daňových poplatníků? Co bude stát údržba takového vozu? Co spotřeba paliva? Kdo to zaplatí? Policajti ze svého?
TheCornell
Audi, teď BMW, to už jsme takový Dubaj Social edition 😄