Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chevrolet Camaro SS: nové fotografie nejostřejší verze

10 komentářů

toryu1
Ten vozejček na tvém obrázku v odkazu je vážně "bastl". Jestli se to někomu líbí, je to jeho věc, v americe dělají show cars ještě šílenější, nicméně, pokud chceš slušné Camaro této generace, porozhlédnul bych se asi jinde
toryu1
Po panických zprávách o čtyřválcích pod kapotou nového Camara je tady ta správná zvěst... SS bude! A docela ostré... no což, odcházím dělat místo v garáži. Už se nemůžu dočkat, až vedle mého SS postavím mladšího CAMAROáda ze stejného SS kmene...

Ale dali si u GM načas 😉 Nejmladší z Camar ve verzi SS má v rodném listu ročník 72 >😁 . Tím myslím opravdová ostrá Camara s V8 ze zlaté éry muscle cars. Mimo IROC-Z tu bych mohl i přes její rok výroby 😉
Podla mna autor clanku mal ny mysli launch control, teda nieco ako pomocnik pri "vystreleni" alebo inak pri ostrejsom rozjazde...
Tohle bude hroznej žrout peněz...

Nechám se sežrat!!!
(puke)
chrudoš
normalne jsem ateista, ale odted se modlim, at vyhraju sportku, i kdyz ji nesazim, nebo at se sef zblazni a da hezkou vyplatu, protoze toto je kara mych snu! Za toto bych i zabil a mozna i pujcil pritelkyni 😄
TondaR1
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
acALIEN
Chtel jsem si koupit noveho mustanga v kabriu.Exterier je nadhernej, proste mustang, ale kdyz jsem usedl za volant, malem jsem se rozbrecel.Takove priservne materialy...vsechno plast..vim ze je to amerika a ke vsemu jeste retro, ale tohle jsem si nepredstavoval,nepotrebuju mit vsechno mekceny a v kuzi, ale co je moc, to je moc mit plastovy cely dvere zevnitr, vcetne klicky na otevirani 😢 ...Vlkladam nadeje do Camara, snad zase neodejdu s brekem.Stejne si Mustanga koupim, musi se mu hodne odpoustet, ale az to nekdo necha potahnout cimkoliv, pry se to potahuje kuzi, ale abych si kupoval auto a hned ho tlacil nekam, aby ho rozebrali a 2 mesice predelavali....to sorry.
to spíš že po obědě samo sníží výkon-prevence poblitého interiéru >😒]
oIoo
jako že samo pozve k obědu? :-!