Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Kia Proceed Concept: Zmenšený Stinger odhalil svůj interiér

Kia poodhalila Proceed Concept již před autosalonem ve Frankfurtu nad Mohanem, ale až nyní nabízí vedle řady nových snímků i pohled do interiéru.
Zpět na článek
Avatar - removed
14. 9. 2017 11:41
Re: Produkční verze
Nechci bejt přemoudřelej Karle, ale je to především umělecká disciplína... a jak se všude píše u každého konceptu, především studie... hromada nápadů na jednom místě, semknutí designerského týmu, nalezení společné řeči... A v tomto případě pastva pro oči.
13. 9. 2017 11:45
Produkční verze
No jednoduše, takhle prostě v produkční verzi nebude vypadat...... Tohle mě na těch studiích štve. Ty jsou pěkné, ale pak přijde legislativa a normy a je to v háji.
13. 9. 2017 11:43
Pekne
Az na par zjavnych konceptovych vychytavok by to mohla byt podoba serioveho auta, ak sa bude ludom pacit, a aspon za seba hovorim ano. KIA nas zaroven pripravuje na vypadnutie trojdverka z ponuky a jeho nahradenie fastbackom. Na jednej strane skoda, ale do dnesnych preplnenych parkovisk je to dobra volba.
Avatar - wakantanka
14. 9. 2017 09:53
Re: prvky a realita
Skutočný nový Ceed bude hlavne viac či menej prezlečený Hyundai i30, čiže tento koncept je z tohto pohľadu o ničom. :-) Možno ako píšeš tvar svetiel a zopár drobností dorazí aj do série, ale to je tak všetko. :-)
14. 9. 2017 09:37
Re: prvky a realita
ďakujem za aspoň nejaké info, od niekoho, čo má reálny prehľad ;-) :yes:
Avatar - _Karel_
13. 9. 2017 19:06
Re: Produkční verze
Souhlas. Koncepty jsou jen na nasrání, nechápu proč předvádí něco, u čeho sami dobře ví, že to nebudou vyrábět.Přitom kdyby auto opravdu vypadalo takhle (stačilo by zvenku), utrhali by jim ruce.
Avatar - nalimer
13. 9. 2017 12:38
prvky a realita
Skutočný Cee'd 2018 bude "nudný" - [odkaz]
Čo spája tieto dve autá je kolesá a pneumatiky.
A čo výjde a čo nie z konceptu?
Tvar predných svetlometov nad kolesá, tvar prednej mriežky, otváranie motora vo vzdialenosti od predných reflektorov, spojená zadné svetlá či športová maska pre športové verzie. To v jemných úpravách áno.
Čo neprejde je celkový tvar auta pre nižšiu strednú triedu, minimálne v podobe modelu cee'd. Teoreticky ako samostatný model. Ale už s iným C-stĺpikom.
Interiér by vyžadoval úplne novú revolúciu. Ten z prototypu tak pre obdobie rokov 2025...