Novinky
0
Kit SUV je za cca. 20.000,- Kč oplastování, jako má Suzuki SX4, s SUV to má podobnej jen vzhled. SUV Sandero bude stejná leštěnka jako je Hnůjdaj Tuscon nebo Santa Fe, nebo BMW Xx apod. Klasický teréňáky jako je Toyota, či starej dobrej hranatej Land Rover nikdo nedohoní.
Přejít do diskuze
Zde jsou linky na tabulky prodejů červen a červenec 2008
[odkaz]
[odkaz]
V červnu je Logan MCV zařazen do stejné skupiny jako menší Roomster, v červenci je tomu jinak. Je ve skupině 6-ti místných středních MPV, jako je C4 Grand Picaso apod.
V červnu je 2. za Roomsterem, v červenci ve třídě středních MPV je 1.
P.S. Brzy bude v provozu www.mojedacie.cz
[odkaz]
[odkaz]
V červnu je Logan MCV zařazen do stejné skupiny jako menší Roomster, v červenci je tomu jinak. Je ve skupině 6-ti místných středních MPV, jako je C4 Grand Picaso apod.
V červnu je 2. za Roomsterem, v červenci ve třídě středních MPV je 1.
P.S. Brzy bude v provozu www.mojedacie.cz
Toyota jde koukám designově pěkně do háje. Tohle mi přijde jako vývor čínských soudruhů... 8-s
Nevim jestli jeste letos kazdopadne pristi rok v prodeji, novy Avensis. Ackoliv je tvarovani o neco malo dynamictejsi nez u soucasne generace, pripada mi, ze znamky "auto pro duchodce" se Avensis nezbavi.
[odkaz]
[odkaz]
Obyčajné Sandero ani nemali púšťať do sveta, keby vybehli od začiatku s týmto, akí by boli frajeri...
No byl jsem za kamaráden v autosalonu a říkal, že mají objednaný kit SUV tak jsem na to zvědavý jestli to bude to samý.
Já si ani nikdy nevšiml, že nějaké takové auto je na silnicích... Já hledám YETIho... Kde je YETI! Povedzte mi, kde je YETI! >😁
stručne ku roomstru scout-koľko sa ich už predalo a aké percento predaja tvoria..keby to niekto vylovil, nech sa zasmejeme 😉
no kdyby takhle přetvořili dacii a dali jí 4x4 za rozumnou price , tak se tady o to český myslivci porvou :yes: >😁
Jj, vypadá to šikovně, jen to zadní křídlo je poněkud... nevím k čemu to připodobnit, ale nelíbí se mi...
jj presne tak oproti klasickymu sanderu to je nebe a dudy :yes: the vypada vazne zajimave, ale evropa asi ostrouha 😒