Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Pebble Beach: Absolutním vítězem Alfa Romeo 8C 2900B Touring Berlinetta

27 komentářů

T613
u mě.. pořádám to já na blogu 😉
pošli svého kandidáta na můj mejl autoanketa@seznam.cz hlavně nezapomeň uvést co je to zač a ze kdy. 😄
Dylan McKay
Asi jsem jinde, ale kde ho můžu nominovat? 😐
Pekelná Micinka
Jenže my volíme nejkrásnější! Willys má svý kouzlo, který ale právě plyne z toho, že byl jednou z technických ikon vítězů. Nominovat ho klidně můžeš, ono nad některými nominacemi zůstává rozum stát, takže Jeep by nebyl nějakou velkou vyjímkou. Vyráběl se docela dlouho (btw. v licenci i v továrně Hotchkiss), takže to ještě stihneš, velký naděje bych mu ale nedával, pokud nepřijde volit rota veteránů.
Pierro
Já tohodle nezmara měl taky vždycky rád. Jak vojáka, tak i civila.
Pierro
To ani ne. Ale ty děti tě maj fakt rádi. Kdybys vedl nějakej ten tábor pro řekněme budouí motoristy, byl by z tebe výbornej vedoucí... 😉
Dylan McKay
Myslíš, že už jsem na to starej? Jsou tam i starší... 😉
Dylan McKay
Willys byl pak módní vlnou, nejen vojenským autem. Je to dědeček všech aut, které mám rád...
Pierro
nicméně s tou válkou souhlas.
Pierro
o myslím, že Willis je auto velice specifické a poměrně jednostranně zaměřené. Svět motorizovaly jiné kočárky...
Dylan McKay
Proč? :-!
Pierro
Já. 😉
Pierro
ty tam vedeš hotovej pionýrskej kroužek... >😒]
Dylan McKay
Já jsem doma na MACZ. Honím si tam triko- podle Renault Clubu ČR... 😉
Dylan McKay
Podle mě je zatím nejlepším, nejhezčím a nejzasloužilejším autem, autem století právě Jeep Willys. Jezdilo v něm nejvíc státníků, králů, politiků, generálů, hrdinů, umělců... A hlavně pomohl vyhrát válku. Je někdo proti?
Pierro
Apropos šviháku, měl bys chodit častěji na diskuzi... 😉
Pierro
Mě se teda nejvíc asi líbil právě Na východ od ráje. Ten příběh měl hloubku... Rebel také nebyl špatnej. Toho kluka byla strašná koda, že umřel tak mladej. Na druhou stranu, kdoví co by z něj časem bylo... 😐
T613
tak mě napadá, nechceš posílat kandidáty do ankety? Fandové francouzských aut na to celkem dlabou. Cože je škoda
Dylan McKay
Ale jo. I Rebel bez příčiny, ale to jen proto, že tam hraje James Dean. Giant je hezčí příběh... :yes:
Pierro
Jo velkýho jsem také viděl. A co takhle na východ od ráje?? neoslovil tě ten příběh??
Dylan McKay
Já mám rád film Gigant. Je to umělecké dílo. Liz Taylor je tam nádherná, příběh filmu je hodnotný. Kdo neviděl, doporučuji!
Pierro
Šviháku, šviháku, ty ses v něm nějak shlédnul... Ale i já měl tohodle herce hodně rád. Kterej film si pokládal za jeho nej?? P.S. a bacha na poliše, těm by se tahle SPZ moc zamlouvat nemusela...
Dylan McKay
Sakra, Pierro, teď to ale nevypadá jako "nezávisle"! >😁
[odkaz] 😉
Pierro
Šviháku, že v tvém potenciálním vítězi jezdil frajer Jimi Dean??
Dylan McKay
To Porsche minule nedovezli, rozbili ho. Úctu, pánové, úctu! 😉
Pierro
Vyhrát měla Bugatti Atlantic a ta také v našem irtuálním Pebble vyhrála - viz. tatrův odkaz... 😉
T613
tak první Porsche dostává solidně na * a to říkám zcela závisle [odkaz] 😉
Dylan McKay
Tohle mělo vyhrát, a to říkám zcela nezávisle... [odkaz]