Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Spy Photos: Suzuki Kizashi - nový sedan je na cestě (první foto)

Studie luxusních osobních modelů, které Suzuki v posledních letech prezentuje na autosalonech naznačily, že se značka chystá opustit roli malých a terénních aut. Vstup do atraktivního segmentu rodinných sedanů je na spadnutí.
Zpět na článek
18. 7. 2008 10:39
Odlišný design od studie?
Já beru poslední studii Kizashi-3 jako jedno z nejhezčích aut co jsem kdy viděl, takže pokud model co příjde do výroby bude hodně odlišný, tak mě hooodně zklamou.
Při představení té studie, se neoficiálně tvrdilo, že design se už příliš měnit nebude, takže jsem opravdu zvědav.
18. 7. 2008 09:25
Americké hrozny
Suzuki u svých nových modelů designově nechybuje, tak zřejmě i Kizashi v produkční verzi dopadne vzhledově dobře. Spíš mi vrtá v hlavě, jestli automobilka s tímhle projektem nepřichází nevčas. Při současném prudkém obratu trendů na US trhu se zlatý důl otevírá spíš v nižší střední a malé třídě. Určitě je rajcovní nahánět Camry nebo Accord. Ve skutečnosti ale Suzuki přijde ke stolu až za Hyundaiem a Kiou. Ty už mají na US trhu své příslušné modely a snaží se jimi s relativním úspěchem rozviklávat hegemonii japonské honorace. V roce 2010 bude o další 2-3 roky později, situace může být ještě problematičtější. Trochu mě pořád zaráží, že Suzuki spíš nepracuje na plnohodnotné náhradě věrného služebníka Balena. Nemáte někdo odkaz na nějaké vyjádření samotného Suzuki nebo dobrý komentář?