Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Závodní motokára na vlastní kůži: Jak jsem zažil 3G

Úplně nejostřejší kategorie KZ to sice nebyla a dvacet koní taky nevypadá nijak závratně, ale pánové a holky, to tedy byla jízda!
Zpět na článek
5. 8. 2018 15:57
Super
Chci se do Chebu už delší dobu vypravit a po přečtení článku a zhlédnutí videa to přestanu odkládat. Sice to bude jenom na motokáru z půjčovny, ale i to bude, myslím, pro začátek zážitek.

Na stránkách chebské arény píšou, že když dáte v půjčovnové motokáře čas pod 1:14, můžete si půjčit tu ostrou. Co myslíte, dá se to zvládnout, nebo je to výzva spíš pro borce, co už s motokárou něco najezdili?

Celkově oceňuji každý článek, kde nejde o rozebírání kvality plastových čudlíků v interiéru, ale o řidičský zážitek! :yes:
6. 8. 2018 13:32
Víc
Jen víc takovýchto článků...to se prostě čte nejlépe. Hned jsem musel zkouknout, kde tu v okolí mají jak otevřeno na motokárách. :-)
5. 8. 2018 17:48
Re: parada
Hlavně, že jsi našel svůj g-bod >:-[] :yes:
5. 8. 2018 17:47
Re: Super
Ostudně jsem v Chebu ještě taky nejezdil, ale tohle rád zkusím. Zatím to nejsilnější co se mi v Kartech dostalo pod zadek mělo téměř 50HP ;-)

Strašná raketa >:D
Re: Super
Dobrý den! Přiznám se, že netuším, jak moc je to těžký... A taky nevím, co znamená ta ostrá motokára, tahle z fotek to asi nebude. To byste to musel vzít přes tu Plzeň, kde Vás naučí na té půjčovací a pak půjčí tuhle zlobivku. Na ní je to už docela šrumec:)
Avatar - sargis
5. 8. 2018 15:11
parada
ja zažívam s mojím operátorom aj 4G.... :-! Preťaženie sa meria v 'g'