Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Lada Xray Cross: Ruský Scout je schopnější a prostornější než dosud

Nová verze ruského crossoveru se dočkala zvýšeného podvozku a oplastované karoserie. Výrobce slibuje i více prostoru pro pasažéry.
Zpět na článek
30. 8. 2018 14:14
Re: Ekokůže
Práve, to bolo kdysi. Tiež mám takú skúsenosť, ale dnes vyrábaná ekokoža je už iný materiál ako ten pred 10 rokmi.
Avatar - 3_diamanty
30. 8. 2018 15:51
paradne auto
a dokonale posadene .... rozmery... dizajn... svetla vyska... super :yes:

za mna zatial najlepsia lada ... paci sa mi viac ako vesta cross v kombiku ... z X-ray mam este lepsi celkovy dojem ako z vesty ... :yes:
30. 8. 2018 23:51
Re: Ekokůže
ekokoza je furt rovnaky kus hov.na ako aj bol
Avatar - karoque
31. 8. 2018 01:28
Re: Ekokůže
To sice ano, a co přesně dali do žigulíka a od jakého dodavatele nevím. Ale ono jde o to, že ekokůže, tedy zcela umělá napodobenina je výrazně levnější a navíc se neškodí zvířátkům. Je to módní trend, se kterým se budeme v automobilovém průmyslu setkávat čím dál častěji napříč všema značkama. Stejně jako je v kurzu alcantara. Tím neříkám, že mám prvně jmenovaný materiál rád, jen říkám jak to je.
Avatar - Blue Sun
31. 8. 2018 07:41
Re: Ekokůže
Jen je otázkou, zda je ekokůže více "eko", než ta pravá kůže. Tedy, ekonomičtější je nepochybně, ale ekologičtější asi nebude, protože je to zase jen chemický produkt.
Ale na druhou stranu, když jako lepší mohou být posuzovány celosyntetické boty vůči koženým jen proto, že ty druhé nejsou "veganské a citlivé k živým tvorům"...
30. 8. 2018 12:12
Ekokůže
Na volant dali ekokůži? >:D >:D >:D
Na té ploše volantu určitě ušetří hodně peněz. To už snad i ten plast by byl lepší.

Na vysvětlenou, pro ty co to neznají: ekokůže je umělá kůže a vydrží o mnohořádově méně, než pravá kůže. Kdysi jsem si koupil křeslo k PC s ekokůže a asi po 3 letech se začala ta horní vrstva loupat a pod tím byl jen papír, nebo co to je.