centr19
0
nevim presne jestli ma pozink ale karoserie nereznou. ceny skodovek sou u nas ve srovnani s konkurenci vysoky. spotreba by se mela vejit tak do tech 8 litru ve meste ale to zalezi na tvym stylu jizdy (jestli jezdis hodne v klidu muzes mit spotrebu klidne 5-6 litru ale jestli mas rad sviznejsi jizdu tak neni problem dostat se i na 9-10 litru to uz zalezi jenom na tobe jak jezdis. za 140tis bude z toho roku 2002
Přejít do diskuze
Do mesta a pre dvoch je Avensis zbytočne veľký, vybral by som si asi menšie auto, ale Fabia by to nebola...
125.000 km - to je motor akurát zabehnutý 😄
125.000 km - to je motor akurát zabehnutý 😄
byl by to rok 2002 a cena je 140 000, nebyl jsem si moc jistý, jestli není nadsazená a jestli kolik motory avensisů zvládnou, jestli je 125 000 km v pohodě.. a nevíš prosímtě, jestli jsou tyhle avensisy pozinkovaný? a taky spotřeba ve městě by mě celkem zajímala, protože tam budu jezdit nejčastěji 😄
jinak díky moc za názor, co se týče motorů fábie, dal by se najít i 1,4, výbava teda slabá, no, ani nevím jestli to má klmatizaci 😐 najeto to má tak kolem 100 000, taky nevím, jestli je to na fabii moc/málo 😄
jinak díky moc za názor, co se týče motorů fábie, dal by se najít i 1,4, výbava teda slabá, no, ani nevím jestli to má klmatizaci 😐 najeto to má tak kolem 100 000, taky nevím, jestli je to na fabii moc/málo 😄
fabii za 110 tis. sice sezenes ale bude s tragickym motorem 1.2HTP a bez vybavy (bude mit mozna tak 1-2 airbagy, servo a radio... to je tak cely 😒 ) bejt tebou tak bych si trochu priplatil a sel rozhodne do avensisu. o proti fabii je vetsi, vykonejsi, ma lepsi vybavu... je sice pravda ze dily sou o dost drazsi nez na skodovky ale na druhou stranu toyoty sou spolehlivy takze je snad ani nebudes potrebovat a motor 1.8 je taky dobrej ale 1.6 by taky stacil.a jestli budes jezdit jenom sam s pritelkyni tak vem klasickej sedan nebo liftback,protoze pro dva nema cenu brat kombika. a jak chces stary?a do kolika penez? kolem 140-150 tis sou tak kolem roku 2001,2002 a kdyz budes hodne hledat tak mozna i rok 2003
ještě bych dodal, že jsem z brna a budu jezdit převážně po brně a hlavně sám, max. s přítelkyní, takže nepotřebuju rodinné auto
vybírám auto s požadavky na prvního majitele, nebourané, malá spotřeba, spolehlivé, nemusí být žádnej sporťák a váhám mezi těmito auty
- fábii bych sehnal třeba už za 110 000 si myslím v dobrém stavu, ale nevím, jestli má pozink a jak moc je to spolehlivé auto
- toyotu Avensis 1,8 VVTi jsem našel v supr stavu za 140, ale zas už má najetých 125000 (což nevím jestli je na ten motor moc, nebo ještě ne), nevím jakou to může mít tak spotřebu a jestli se mi vyplatí připlatit si víc peněz, líbí se mi víc než fabie, taky mě zajímá jestli má pozink
- nebo mě napadla ještě nějaká starší octavie, tam je už problém sehnat prvního majitele u těch starších a mívají víc najeto, pozink mají myslím ale všechny. spíše ale asi váhám mezi prvními dvěmi auty
co by jste doporučili vy? jak jsem říkal, je pro mě klíčový, ale mě to auto potom moc nestálo - takže levný díly, ale ještě líp abych je ani nepotřeboval a auto bylo neporuchový, malá spotřeba, aby mi nerezlo.
díky moc!
- fábii bych sehnal třeba už za 110 000 si myslím v dobrém stavu, ale nevím, jestli má pozink a jak moc je to spolehlivé auto
- toyotu Avensis 1,8 VVTi jsem našel v supr stavu za 140, ale zas už má najetých 125000 (což nevím jestli je na ten motor moc, nebo ještě ne), nevím jakou to může mít tak spotřebu a jestli se mi vyplatí připlatit si víc peněz, líbí se mi víc než fabie, taky mě zajímá jestli má pozink
- nebo mě napadla ještě nějaká starší octavie, tam je už problém sehnat prvního majitele u těch starších a mívají víc najeto, pozink mají myslím ale všechny. spíše ale asi váhám mezi prvními dvěmi auty
co by jste doporučili vy? jak jsem říkal, je pro mě klíčový, ale mě to auto potom moc nestálo - takže levný díly, ale ještě líp abych je ani nepotřeboval a auto bylo neporuchový, malá spotřeba, aby mi nerezlo.
díky moc!