Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

2 komentáře

Plechus
Podle mě by se to mělo dát reklamovat jako skrytá vada..ale těžko říct, právník poradí líp 😄

A nebo to zkusit, a jít do bazaru osobně a pohrozit soudem, pokud auto nevemou zpátky...to by taky mohlo vyjít...

Přeju hodně štěstí a trpělivosti...
Dobry den, mam spatnou zkusenost s autobazarem, kde jsem koupil vuz bez STK. Kdyz jsem si ho dovezl domu a jel na stk, tak mi tam rekli, ze mam propadlou zivotnost nadrze LPG a ze mi proto nemuzou udelat technickou. Nechal jsem tedy pohon LPG vymontovat (se souhlasem a financni podporou bazaru), jelikoz to bylo pro me levnejsi reseni nez to davat cely do kupy a kdyz jsem znova navstivil STK abych absolvoval evidencni kontrolu, tak mi tam zjistili, ze typ motoru v aute nesedi s typem napsanym v TP. Kdyz jsem se dozvedel, kolik by stalo zapsani jineho motoru do TP, tak se mi protocily panenky, navic ted si nemuzu bejt jistej, jestli neni motor z kradenyho auta, kolik ma "nalitano" atd...Vim ze je moje chyba ze jsem si pri koupi zkontroloval jenom VIN na kastli a ne i oznaceni motoru, ale sem na tohle laik a ani bych nevedel kde na motoru je typ a cislo vyrazeny...Takze jsem jednoduse zazadal o zruseni kupni smlouvy, od koupi ubehlo cca 25 dni, myslite ze mam sanci dostat svy penize zpatky?Zatim jsem od nich nedostal zadnou odpoved.Co kdyz rekne majitel bazaru ze jsem vymenil motor ja?Mam moznost se nejak branit?Dekuji vsem za nazory a pomoc.