0
prodal ji za 180 000 a byl to rocnik 1998
Přejít do diskuze
ja si nemyslim ze za takovy penize koupi jenom vrak.muj tatik nedavno prodal O1 1,9 tdi(90k).mela najeto 175000km.byla v plny vybave SLX +stresni okno,vyhrejvany sedacky.jediny co to chtelo byl velkej servis a prot sla pryc.Stav byl tak 98%.byla neposkrabana,mela litaky i zimni gumy sme k ni dali(meli najeto tak 25000).byla skvele udrzovana
Áčkům bych se vyhnul obloukem - jezdí po republice a vykupují po bazarech slušný auta, aby měli co prodávat. Proč ? O tom se již hodně napsalo.
Ale bacha i na dovozy, zvláště chybí-li servisní knížka !!! (Platí to i na tuzemské vozy). Levné a jednoduché vodítko (m.j.) jak bylo pečováno právě o tento vůz jeho majitelem.
Vůbec bych nebral auta, kde je již vlastníkem bazar: tady nejspíš může docházet k manipulaci s "rodokmenem" vozu. Radši bych si nechal zajít chuť.
Auto si vyber podle toho, jestli máš po ruce servis této značky a jestli se ti hlavně líbí. V těchto cenových relacích se to již docela srovnává. Kupuješ skrátka ojetinu, a stejně budeš muset dříve či později počítat s výměnou mnoha dílů.
Já dávám přednost bazarům, které jsou zprostředkovateli prodeje.
Ale bacha i na dovozy, zvláště chybí-li servisní knížka !!! (Platí to i na tuzemské vozy). Levné a jednoduché vodítko (m.j.) jak bylo pečováno právě o tento vůz jeho majitelem.
Vůbec bych nebral auta, kde je již vlastníkem bazar: tady nejspíš může docházet k manipulaci s "rodokmenem" vozu. Radši bych si nechal zajít chuť.
Auto si vyber podle toho, jestli máš po ruce servis této značky a jestli se ti hlavně líbí. V těchto cenových relacích se to již docela srovnává. Kupuješ skrátka ojetinu, a stejně budeš muset dříve či později počítat s výměnou mnoha dílů.
Já dávám přednost bazarům, které jsou zprostředkovateli prodeje.
no neviem celkom ceny v CR (su urcite nizssie ako v SR😒 ale u nas dostanes za 150 Kc (v prepocte asi 200tis Sk) staru lagunu z poslednych rocnikov a tu urcite nebrat, je to znacne poruchove vozidlo. U nas su ich plne inzertne noviny aaj bazary, niecomu to tiez napoveda. Posledny model za tu cenu bude asi tiez plecka. mam pre teba jednu radu skus zajst do AAA alebo podobneho bazaru pockaj si tam na niekoho komu budu ocenovat auto co sa ti paci, nenapadne pocuvaj ako mu budu hovorit "jaj tu to je skrknute, tu prestriekavane, no maximalne tak 120 tis...." typek ked vie ze auto je OK odide a vtedy si ho odchyt ponukni mu o nieco vyssiu sumu a mas to😄 ja som tak jedneho nasiel, nakoniec som si sice vybral ine auto, ale vela nechybalo (keby ma menovany autobazar nenatiahol tak dohoda by bola) Za 150 tis by som ja hladal mozno aj nejaku Primeru 2,0 predposledny model (je spolahliva, dobre vybavena, super jazdi, nizka spotreba slusny vykon a podla mna aj nevyzera zle).
cromu som konecne videl nazivo a fakt je ten ze to vyzera zvonka hnusne. take nafuknute paleo weekend. osobny nazor, samozrejme.
Octavia a Pasik bude za ty prachy hotovej vrak, Laguna by mohla byt v pohode. Ja mam Lagunu v 1,9dTi a pohoda, proti oktavce mi prijde komfortnejsi, pasika neznam. Taky je asi mensi pravdepodobnost, ze to nekdo ukradne.