nepocitam li druhy dne co bylo koupeno tak nejaky *** znicil oba zamky a do auta se muselo kladivem a uvareny motorek zadniho sterace ktery nezvladl pusteni kdyz byl sterac prmrznuty k oknu a opravdu se snazil s nim pohnout tak za 50tisic km nic. Kazdopadne pokud fabii tak jedine kombika.
Porucha lambda sondy.
Porucha vyhrivani zpetnych zrcatek.
Porucha radia.
Navic😒br />
***sky system nandavani stresniho nosice (hatchback).
Jo zapomel jsem, auto ma najete 5 000 km.
Jeste, ze neni moje, ale firemni.
Porucha vyhrivani zpetnych zrcatek.
Porucha radia.
Navic😒br />
***sky system nandavani stresniho nosice (hatchback).
Jo zapomel jsem, auto ma najete 5 000 km.
Jeste, ze neni moje, ale firemni.
1. prohlídka cca 30.000 km: destičky, kouče, fitry a náplně - standard. Mimo standar😜 zámek zadních dveří, pravý přední centrál
Faktura na 8.600,- Kč
2. prohlídka cca 60.000 km: destičky, náplně, filtry, řemeny - standard
Mimo: kotouče (!), silenbloky stabilizátoru (vrzaly, prodává se jen celý kus), opět pravý přední centrál, na zadních dveřích tentokráte stěrač, výpadky zapalovače cigaret.
Faktura na 13.200,- Kč
3. prohlídka cca 90.000 km: kromě standardu opět kotouče (!!!), přední tlumiče, gumy na stabiláku (jiné), servopumpa, plochý řemen, opět zadní zámek, lanko ruční brzdy + spousta špatně rozluštitelných údajů.
Faktura na 28.600,- Kč
Auto Jarov. Změněn servis tz důvodu podezření, že mění zbytečně a draho.
4. prohlídka při 120.000 km v Auto Papoušek😒br />
krom standardu + filtry do ventilace a podobné běžné blbiny opět tyče stabiláku, opět centrál na pravých předních dveřích, lambda a čidlo teploty motoru.
Faktura na 16.300 kč
Krom toho neustále praskaly žárovky v předních světlech (cca 3 měsíce jeden kus).
Vůz po 2 letech a cca 135.000 km prodán, protože v porovnání s provozními náklady Punta zhodnocen vedením firmy jako nerentabilní. Fabia 1.4 MPI
Pozn. je to psaný popaměti, v nějaké starší rubrice tuším o Audinách jsem ty poslední faktury přesně opisoval)
Faktura na 8.600,- Kč
2. prohlídka cca 60.000 km: destičky, náplně, filtry, řemeny - standard
Mimo: kotouče (!), silenbloky stabilizátoru (vrzaly, prodává se jen celý kus), opět pravý přední centrál, na zadních dveřích tentokráte stěrač, výpadky zapalovače cigaret.
Faktura na 13.200,- Kč
3. prohlídka cca 90.000 km: kromě standardu opět kotouče (!!!), přední tlumiče, gumy na stabiláku (jiné), servopumpa, plochý řemen, opět zadní zámek, lanko ruční brzdy + spousta špatně rozluštitelných údajů.
Faktura na 28.600,- Kč
Auto Jarov. Změněn servis tz důvodu podezření, že mění zbytečně a draho.
4. prohlídka při 120.000 km v Auto Papoušek😒br />
krom standardu + filtry do ventilace a podobné běžné blbiny opět tyče stabiláku, opět centrál na pravých předních dveřích, lambda a čidlo teploty motoru.
Faktura na 16.300 kč
Krom toho neustále praskaly žárovky v předních světlech (cca 3 měsíce jeden kus).
Vůz po 2 letech a cca 135.000 km prodán, protože v porovnání s provozními náklady Punta zhodnocen vedením firmy jako nerentabilní. Fabia 1.4 MPI
Pozn. je to psaný popaměti, v nějaké starší rubrice tuším o Audinách jsem ty poslední faktury přesně opisoval)
to magic: To mluvis o Alfe? 😄 Protoze na Fabii jsou ty tvoje ceny naprosto neuveritelne 😄 1. prohlidka me stala 1500, druha me ceka, ale kamos co na ni byl tak platil cca 2500. Kotouce ve 30000km? >😁 To jezdis jak prase nebo si to nedovedu vysvetlit.
NiceOne: na Alfu takový prachy stojí závodní díly. Tato Fabia 1.4 MPI byla firemní, měl ji kolega, který rozhodně není závodník, spíš naopak. Konzultoval se mnou faktury prostřednictvím mé ženy, když zjistil, že jsem vzdělán v oboru. Byl jsem to já, kdo mu doporučil výměnu servisu, ač na Auto Jarov znám pár lidí a nemám o nich nijak špatné mínění. Je také ale pravda, že jsem to byl já, kdo jeho faktury konfrontoval s fakturami za Punto. Teď má Punto Classic asi 1/4 roku, takže uvidíme, jestli je chyba v člověku.
Jinak považuji Škodovky za velmi spolehlivá auta, i když k nim nemám právě kladný vztah, ale to je jiná.
Merlin: Stejné problémy s tím zámkem jsem ale zažil už předtím na Felicii Combi, kterou jsme měli na redakční test 100.000 km (viz AutoTIP 98 ).
Jinak považuji Škodovky za velmi spolehlivá auta, i když k nim nemám právě kladný vztah, ale to je jiná.
Merlin: Stejné problémy s tím zámkem jsem ale zažil už předtím na Felicii Combi, kterou jsme měli na redakční test 100.000 km (viz AutoTIP 98 ).
To Magic:je zajímavé ,že o astronomických fakturach za pravidelný servis na Fabie se píše pouze na internetu a ani já ani známí se s nimi nikdy nesetkali.Osobně mám Fabii kombi a za dvě rošní prohlídky/i s výměnou oleje/jsem zaplatil dohromady něco přes 5000 kč a chodím do normálního autorizovaného servisu.Přičemž v ceně jsou i tzv.povinné úkony pro záruku mobility/dělá to myslím něco přes 1 normohodinu pro jednu roční prohlídku.Jinak co znám vlastníky Fabií z okolí ceny jsou podobné.
Prvá prehliadka po 15 000 km, cena 2250,-.
Vrzgalo mi brutálne sedadlo, už som s tým chcel ísť do servisu ale nakoniec to prestalo. Šťastie, že som s tým nebol, pretože by sa mi tam iba vŕtali a stratil by som kopu času.
Inak nič.
Vrzgalo mi brutálne sedadlo, už som s tým chcel ísť do servisu ale nakoniec to prestalo. Šťastie, že som s tým nebol, pretože by sa mi tam iba vŕtali a stratil by som kopu času.
Inak nič.
Koncem 2001 jsem dostala služební 1,4MPI. Byla téměř bez poruchová,jezdím hodně a převážně na delší vzálenosti (zahraničí) a jediné co si vzpomínám,tak dost rychle odcházely žárovky v předních světlech a pořád vypadávala hadička od zadního odsřikovače, pokaždé když mrzlo.Kromě výměny oleje, destiček, kotoučů a ložisek(2xzadní i přední) se snad za celou dobu nemuselo dělat nic. Najela jsem s ní během 3,5roku 308tis.km a až na ohromnou spotřebu (kolem 10l)a méně pohodlné sezení jsem byla fakt spokojená.Ke konci už ale dost ztrácela výkon, ale na tak malé auto je myslím 300tis.km až moc.
Pak mi dali v 2005 už tu novější 1,2HTP - 12V. Sice byla taky dobrá, pružná na rychlé rozjezdy,ale od 65tis.mi svítila občas elektronika motoru,což v servisu po 2 prohlídkách nedokázali říct,co by to mohlo dělat (odhadovali lambda sondu- zjistili,že výfukový plyny jsou moc bohatý,ale myslím, že to muselo být i něco v motoru, výfukový plyny tak divně smrděly a pak spolkla kolem 9l,což mi nepřislo normální) Ve 100tis. auto zdechávalo na křižovatce při snížení pod 2000otáček.Vrátila jsem ji firmě,tak ani nevím,co s ní nakonec bylo. Prý už ale zase jezdí. 😊
Pak mi dali v 2005 už tu novější 1,2HTP - 12V. Sice byla taky dobrá, pružná na rychlé rozjezdy,ale od 65tis.mi svítila občas elektronika motoru,což v servisu po 2 prohlídkách nedokázali říct,co by to mohlo dělat (odhadovali lambda sondu- zjistili,že výfukový plyny jsou moc bohatý,ale myslím, že to muselo být i něco v motoru, výfukový plyny tak divně smrděly a pak spolkla kolem 9l,což mi nepřislo normální) Ve 100tis. auto zdechávalo na křižovatce při snížení pod 2000otáček.Vrátila jsem ji firmě,tak ani nevím,co s ní nakonec bylo. Prý už ale zase jezdí. 😊
fabia combi /pneu 165/ = jizdni vlastnosti na tuzku 😡
to sa mi zda nejak moc malo 2500 za jednu garancku? Aj ked prve dve garancky (ak su servisne intervaly 15 alebo 30 tis) by mali byt o vymene oleja olejoveho filtra a vizualnej kontrole od brzd, cez rozvody (pripadne napnutie kladky). Zvacsa to konci pri tom oleji a filtry a na osstatne sa vyseru. U nas su ceny v autorizovanych servisoch od 5000,- sk pokial mam prehlad. ak viete o lacnejsom dajte vediet. mam almeru(manzelka) a OII
niceone: :shock: za tu cenu mi v nasich servisoch v BA nepredaju ani tie potrebne 3litre oleja s olej filtrom. Co ti napisali do servisky ze vsetko robili? Na Almeru N15 budem mat zachvilu garancku po 180tis km a cena je 11500,- sk v Autopolis-e a 13500 v Auto Impex-e v BA. Za Oktavku 1 som platil co si dobre pamatam vzdy od 5000 (len olej, filter, ostatne prevadzkove kvapaliny, prehliadka+praca) az do 15tis. (to iste ako predtym+ nejake premazania a oprava hrkotajucich zamkov+predne kotuce a platnicky) Preto sa divim
to blesk😒br />
Byla to normalni garancka po 15000km. (Ne rocni prohlidka) Je tam vymena oleje, diagnostika, kontrola brzd (to napsali i na fakturu). Navic sem si vsim ze kontrolovali a dolivali chladici kapalinu..jinak asi nic, krome par reklamaci. Olej stal asi 800,- + filtr neco pres 100,-, zbytek byl za praci.
Byla to normalni garancka po 15000km. (Ne rocni prohlidka) Je tam vymena oleje, diagnostika, kontrola brzd (to napsali i na fakturu). Navic sem si vsim ze kontrolovali a dolivali chladici kapalinu..jinak asi nic, krome par reklamaci. Olej stal asi 800,- + filtr neco pres 100,-, zbytek byl za praci.
To NiceOne:kdyby to bylo jako roční prohlídka ,tak by cena byla o něco vyšší, ale do 2500 kč by se to z přehledem vlezlo.
Tak sem si vytah tu fakturu😒br />
71,80.......diagnostika, nacteni pameti zavad
179,50.....Vymena oleje
71,80.......Kontrola brzd
819,00.....Olej OMV Syn Com 5W-40 273Kc/l
118,00.....filtr oleje
8,80........tesneni
---------------------
1268,80 + DPH = 1510,-
to paulz: Ja doufam ze prohlidka pri 30000 bude do 2500-3000, mam takove informace.
71,80.......diagnostika, nacteni pameti zavad
179,50.....Vymena oleje
71,80.......Kontrola brzd
819,00.....Olej OMV Syn Com 5W-40 273Kc/l
118,00.....filtr oleje
8,80........tesneni
---------------------
1268,80 + DPH = 1510,-
to paulz: Ja doufam ze prohlidka pri 30000 bude do 2500-3000, mam takove informace.
To NiceOne:já jezdím zhruba 15000 ročně,tak mi to vychází i s roční prohlídkou.Ta při 30 000 km byla zhruba o 500 kč dražší/musím se podívat kam jsem založil faktury/.
NiceOne - a kde to jsou takovýhle ceny? U vás mají 160,- Kč/hod?
Auto Jarov má 440 Kč na hodinu, uváděné auto mělo slevu na 390,- jako významný zákazník (firma tam servisuje několik Audin). A prohlídky se konaly po 30.000 km tak, jak je předepsáno. Prvních 60.000 km to docela šlo, ale prohlídka na 90 a 120 byly na zabití...
Navíc ty uvádíš jenom první prohlídku a to ještě v polovině intervalu (15.000 km místo 30.000,-). Takže data jsou silně neporovnatelná. Prohlídky do 60.000 km včetně byly v podstatě v pohodě, ale pak to teprve začalo...
Je fakt, že chudák auto pořád jezdilo jen po pražských kotárech, ale to srovnávaný Punto s míň jak polovičními náklady taky.
Auto Jarov má 440 Kč na hodinu, uváděné auto mělo slevu na 390,- jako významný zákazník (firma tam servisuje několik Audin). A prohlídky se konaly po 30.000 km tak, jak je předepsáno. Prvních 60.000 km to docela šlo, ale prohlídka na 90 a 120 byly na zabití...
Navíc ty uvádíš jenom první prohlídku a to ještě v polovině intervalu (15.000 km místo 30.000,-). Takže data jsou silně neporovnatelná. Prohlídky do 60.000 km včetně byly v podstatě v pohodě, ale pak to teprve začalo...
Je fakt, že chudák auto pořád jezdilo jen po pražských kotárech, ale to srovnávaný Punto s míň jak polovičními náklady taky.
trikrat pokazeny spinac brzdovych svetel
dvakrat vylomeny zamek nejakym zasranym *,kteremu bych pral aby mu pracky upadly * jeden zasrany!!!!