koupili byste si radsi punto ojete do 100 000 nebo feliciu za stejnou cenu? :roll:
Octavku za 120tis Kc by som tiez neodporucal, budu to tie prve, s vela km, a tazko s lepsim motorom a vybavou ako 1,6 55kW LX-co je uplne des. Ja osobne by som sa pozrel po Primere - auto super jazdi(zadna naprava multilink) ma uz v najzakladnejsej vybave servo, 2abg, klimu, Motor 2,0 s velmy nizkou spotrebou v meste do 9l(mensou ako 1,6 Octavka). ma dobru antikoroznu ochranu. a za tuto cenu mas sancu kupit uz relativne mlade auto s pomerne malo km. Spolahlivost je tiez nadpriemerna, len ak bude servisovat autorizivany servis ceny su pomerne vysoke (originalne nahradne diely) ale daju sa uz kupit aj lacnejsie repliky napr cez Elit ci Auto Kelly. Z este vacsich aut mozno Camry. Na Vectry B som vela chvaly nepocul, ma ju tu jardaB ale ten je napodiv celkom spokojny. Tie sa daju kupit dost lacno. Sonata sa mne osobne nepaci, Hyundai ma navyse pomerne drahy servis. Ja som nejak moc nadseny z Hyundaia nebol, Mal som Accenta 95 a priserny hrkotajuci interier a dost zle odhlucnenie, po par rokoch nefunkcne a neopravitelne el. otvaranie okien ma presvedcilo sa ho rychle zbavit. Sonata je sice o inom ale zvacsa plati ze mnohe neduhy nizssich modelov byvaju zvacsa spolocne aj vyssim modelom.
[odkaz]
jinak ti mohu nabídnou tu svoji 626-ku chtěl bych totiž premacy kdybys nahodou měl zájem ozvi se mi na pavel626@seznam.cz je vážně a to zdůraznuji v perfektním stavu zatím ahoj
Zkusil bych se juknout ještě třeba po Mazdě 626, ze silenějších Xedosy, Toyota Camry, Chrysler Stratus....
Za tu cenu to budou slušné kousky tak kolem 95-97