Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

2 komentáře

Auto som kúpil vo Ford BA, s nákupom som bol spokojný.

U nás sa nedala dokúpiť záruka, tak som si ju na 4 roky / 100000 km dokúpil v Hodoníne po zľave za nové auto do 90 dní za cca 11000 Kč.

Mierne som mal narazený pravý zadok, objednať sa dalo až za 2 týždne, oprava trvala 3 dni. To čakanie sa mi moc nepáčilo, ale oprava spravená tak, že nič nie je poznať. Cena bola 11500, ale platila to poisťovňa.

Na 20k prehliadku som zisťoval Hodonín odhadovaná cena 4000 Kč, servis v BA dal odhad 6300 Sk. Písal som aj do Trnavy a Nitry. Nitra na e-mail neodpovedala, z Trnavy došiel odhad 4000 Sk, ale tu na fóre, alebo na autorevue som našiel pár nespokojných odkazov s trnavským servisom, tak som nakoniec išiel do BA.

Cena za prehladku nakoniec bola 5300 Sk, hodina práce 833 Sk s DPH x 2.2 hod., vymenily mi olej, filter, peľový filter, žiarovku pri ŠPZ a doliali servo a chladiacu kvap. Auto grátis umyli. Viem si predstaviť aj nižšiu cenu, ale v podstate som spokojný.

Budem rád, ak napíšete viacerí svoje skúsenosti z rôznych servisov.
Tu by sme mohli zdielat svije skusenosti so znackovimi servismi Ford na Slovensku aj v Cesku.

Ake mate skusenosti so servisom v BA? Bratislavcania, chodievate aj do Trnavy alebo do Hodonina?