Zpět na článek

6 komentářů

Dobry den xcem si kupit VW len neviem ci si mam kupit Boru alebo Passata..............poradte diky
Myslím, že se 1.9TDI 85kw dával do předchozí generace, takže asi chceš ojetý. Já bych šel do Bory, sice bude asi menší výběr, ale Passat sloužil dost často jako služebák, nebo i když se majitel k němu choval slušně, bude mít hodně najeto=pravděpodobně stočené tacho.
RRAAFF1
Přesně nevím,jak je to s výkony,takže😜okud starší tak Passat,pokud nové tak Bora(líbí se mi,Passat ani ne)
RRAAFF😒br />
Ten Passat bude lepší, ale já bych se hodně bál, že bude odhuntovaný, ale jestli tomek1 narazí na dobrej kousek, tak ať do něj jde. Spíš jsem chtěl říct, že Boru si kupují lidi většinou jako rodinné auto.
RRAAFF1
one z :no jo,Passat a Vectry(popřípadě Oktávky) bývají hodně fleetový auto,který mají za sebou hodně km a majitelů.Chytrý bazarník si s km pak lehce poradí a je z toho "nová kára" >😁 .Ale dá se narazit i na fajn kousek,ale chce to mechanika.Ten pravý kus na každého čeká.Na mě čekala udržovaná Vectra po 67letém inženýrovi nekuřákovi v perfekt stavu a výbavě.Chce to hledat a nekupovat hned první co vidím.Ačkoliv VW nemiluji,tak ze starších bych bral passat,pač je větší >😁 😁
Kouzlení s km mohu potvdit - passat mého šéfa měl přes 300 a když procestoval několik překupníků, rázem měl necelou půlku. Na druhou stranu kvality některého rodinného auta nohu potvrdit 😒 Mám Boru Tdi 115PS 12/2000 a v současnosti má najeto 44 tkm. Když jsem jí chtěl prodat, bylo mi řečeno, že ty malé km stejně nikdo nezaplatí nebo neuzná, že všichni si budou myslet že je stočená a konečná cena bude stejná jako u té, která má 5x tolik. Takže jsem si jí radši nechal. Do Bory jsem byl nějak natlačen z důvodu slušné akční ceny, ale byl to omyl - málo místa vzadu, kufr nanic (místo pro cestující jako OCT1, víko kufru malé, neb je to sedan) Měl jsem kdysi passat B3 a to je prostě o něčem jiném. Pokud ti velikostí vyhovuje Bora, jsi do ní, pokud dáváš přednost prostoru, jdi do passata. Myslím, že v obou kategoriích seženeš auto podle svých kriterií