0
Dobry den xcem si kupit VW len neviem ci si mam kupit Boru alebo Passata..............poradte diky
0
Myslím, že se 1.9TDI 85kw dával do předchozí generace, takže asi chceš ojetý. Já bych šel do Bory, sice bude asi menší výběr, ale Passat sloužil dost často jako služebák, nebo i když se majitel k němu choval slušně, bude mít hodně najeto=pravděpodobně stočené tacho.
Přesně nevím,jak je to s výkony,takže😜okud starší tak Passat,pokud nové tak Bora(líbí se mi,Passat ani ne)
one z :no jo,Passat a Vectry(popřípadě Oktávky) bývají hodně fleetový auto,který mají za sebou hodně km a majitelů.Chytrý bazarník si s km pak lehce poradí a je z toho "nová kára" >😁 .Ale dá se narazit i na fajn kousek,ale chce to mechanika.Ten pravý kus na každého čeká.Na mě čekala udržovaná Vectra po 67letém inženýrovi nekuřákovi v perfekt stavu a výbavě.Chce to hledat a nekupovat hned první co vidím.Ačkoliv VW nemiluji,tak ze starších bych bral passat,pač je větší >😁 😁
Kouzlení s km mohu potvdit - passat mého šéfa měl přes 300 a když procestoval několik překupníků, rázem měl necelou půlku. Na druhou stranu kvality některého rodinného auta nohu potvrdit 😒 Mám Boru Tdi 115PS 12/2000 a v současnosti má najeto 44 tkm. Když jsem jí chtěl prodat, bylo mi řečeno, že ty malé km stejně nikdo nezaplatí nebo neuzná, že všichni si budou myslet že je stočená a konečná cena bude stejná jako u té, která má 5x tolik. Takže jsem si jí radši nechal. Do Bory jsem byl nějak natlačen z důvodu slušné akční ceny, ale byl to omyl - málo místa vzadu, kufr nanic (místo pro cestující jako OCT1, víko kufru malé, neb je to sedan) Měl jsem kdysi passat B3 a to je prostě o něčem jiném. Pokud ti velikostí vyhovuje Bora, jsi do ní, pokud dáváš přednost prostoru, jdi do passata. Myslím, že v obou kategoriích seženeš auto podle svých kriterií