Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

7 komentářů

tdi by mi nevadilo,golfa nechci ani videt ale myslel jsem taky na ar 156 ale kluci co to maj mi to tak trosku nedoporucili,je to proste ital,(ale nic proti alfe) ted jsem se dival na focusa,ale to je zase ford,je to strane si vybrat, kolem tehle ceny je toho strasne moc.taky se mi strasne libí saxo ve vts,je to takova moje srdcovka
taky ted resim tenhle problem..... Subarku mi probehlo hlavou,ale stejne uvazuji o dalsich alternativach. Jediny co vim, je ze nehchi diesla, Skodovku a Golfa...Mam v merku A4,Subaru, Acorda, mozna AR156, ale vazne nevim co.....

zkus se poradne porozhlidnout a musis vedet co od toho auta cekas ja presne vim, co od auta cekat a k cemu ho pouzivat.....
Tommy100
To zase musíš zvážit podle toho,kolik ročně najedeš.Jestli 10000km,tak ten turbodiesel nemá cenu,akorát se ti to prodraží :?
no jezdím vetsinou ve dvou,taky hodne po meste,ale i sem tam nejaka ta dalka,premýsle jsem o seatu ibiza-rok 2000 v tdi,spoluzák to ma a je to celkem solidní vozidlo,nemyslíte? ja si totiz neumím vybrat,
Tommy100
A taky jestli s ním chceš jezdit převážně do dvou lidí,nebo ve čtyřech a na jakou vzdálenost.Zkus to trochu upřesnit 😉
martin0102
Zalezi na tom ake auto by si potreboval a na co ho chces pouzivat, kde s nim chces jazdit.
dobrý den,chci koupit auto,ale vubec nemam predstavu jake,mam na to kolem 140 000,dik za vase názory diky moc.....