Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

3 komentáře

Vyzkušel jste si už novou Kiu Cee´d ???
POZRI DO DISKUSIE "Focus II neco CEED..."

JE TAM OKREM INEHO AJ TENTO PRISPEVOK ODO MNA😒br />
Rád by som napísal moje dojmy z testovacej jazdy na Kia Ceed 1,6 benzín:

-auto v skutočnosti opticky lahko zapadne do premavky, na fotkach vyzera krajsie ako v skutocnosti, farby a pod. su vysostne subjektivne veci.

-vzadu je neskutočne vela miesta na nohy (a to som si sadal za seba - 183cm), az si myslim ze to Kia zbytocne prehnala, trpi tym mensi kufor. Aj ked vozite rodinu, je to nepomer. Mne by vyhovoval opak. Pocetnu rodinu nevozim.

-palubna doska fajn, podsvietenie nevsedne, tri displeje (!) malo citatelne, horny zdruzeny je neprehladny, a pritom by stacil vacsi kontrast a rozdielne velkosti pisma. Plasty pekne.

-sedadla fajn, volant fajn

-plasty na dverach - slabsie miesto, ten spodny bol odpudzujuci, a este k tomu bol jediny bledy a hned nechtiac dostal kopanec od nohy pri vystupovani a bola tam cierna cmuha (a nielen odo mna)

-jazda - posilovac velmi dobry, volant padne, troska vacsi veniec, radenie sa blizi k etalonu, ale este tam stale nie je! Tlmenie nerovnosti - velmi dobre. Podvozok - dobry

-motor - povodne som chcel skusit 1.4, ale nebol, tak som skusil 1.6 benzin- neskutocne letargicky! viem, je to v zabehu, ale aj tak! 1.4 si neviem dobre predstavit v tomto aute. Treba otacky - dobre, ale prevodovka je strasne kratka,co po dialnici? Nic. 100 km/h a hukot. A v meste to mam vytacat? - tam prevodovka staci. A co potom realna spotreba?

Zaver-fajn auto, ale za tu cenu NIE. Zaklad, ktory by pripadal do uvahy ma velmi zle zostavenu vybavu (niektore zbytocnosti, niektore nezbytnosti priplacat) a myslim, ze momentalne auto pada za obet snahe o 5 hviezdiciek Euro NCAP. Budem oblozeny 6 airbagmi,budem cakat cely zivot kym mi ho zachrania,ale dovtedy sa uvarim bez klimatizacie.

Za vyssiu cenu ako zaklad mate uz lepsie auta.

ESTE DOPLNIM, ZE NA ZACIATKU TEJ TEST JAZDY SOM ZARADIL SPIATOCKU A ZISIEL Z MALEHO BRIEZKU A JEDNA ZADNA PRUZINA TAK HROZNE ZASKRIPALA,AZ SOM CHCEL POVEDAT,ZE AKO PREDVADZACIE AUTO IM TO UROBI RIADNU ANTI-REKLAMU. iNAK BOLO TO ESTE ASI PREDSERIOVE AUTO PRE DILEROV A AKO MI POTVRDIL ZNAMY Z ODDELENIA KVALITY Z VYROBNEHO ZAVODU, URCITE AUTO Z PRVEHO ROKU VYROBY NEKUPOVAT.
Este doplnim,ze RAD sa necham prekvapit o rok akciovou nizsou cenou a klimatizaciou vo vybave.