Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

18 komentářů

Hladam nejake auticko do firmy, jedina podmienka je aby to bolo kombi a diesel...Zatial som rozmyslal nad Renault Laguna Combi 1,9 dCi E😜ression ,88KW@4000 ,270Nm@2000 ,6speed ,full vybava....Auto nebudem kupovat nove, skorej prichadza do uvahy dovoz.Hentu Lagunu mozem mat za 317.000Sk ,najeto 54000km. ale nepocul som moc dobre reci na toto auticko...Co by ste kupovali vy, jake kombi? Uvazoval som aj nad Fordom Mondeo alebo Peugeot 307

diky za kazdy nazor.
Charger
A co třeba Volvo V70?? Nebo saab 9-5?
To máš celkem složitý může to být : Škoda Octavia I. , Ford mondeo, Vokswagen passat, (tebou avizovaný) Renault Laguna, Audi A4, nebo třeba Mercedes-benz E (trochu dražší) 😄 a mnoho mnoho dalších

Můžeš si vybrat z několika variant. Hlavně by to chtělo vědět na co to potřebuješ. tj. jestli ti jde spíš o cenu, užitné vlastnosti....
skodu octaviu I som asi zavrhol ,lebo ked som sedel v tej Lagune tak to je uplne ine pohodlicko 😄 ...No, hlavne aby to bolo auto spolahlive, bude vyuzivane hlavne na sluzobne cesty po celom SR.A cenovo tak 350.000Kc ,prave ten Passat je drahy jak svina...
No stou lagunou nevim jestli je spolehlivá....

S tim pasatem maš recht já osobně bych si ho nikdy za ty prachy nekoupil... 8-s

Ještě mě napadli peugeoti 306, 406 - všechno v kombiku a nejlip s HDI

Opel Vectra nebo Omega - ale tam nevim jaký maj diesely

A volba z "nejlepších" Lada >😁 - vyjde cenově nejlépe (bratru 300 000) bohužel nemá diesel
Zy ta peníze si moc vyskakovat nemůžeš. Auta střední třídy za tuhle cenu budou dost jetá a do firmy bych se jich bál. Koukal bych níž po držácích jako Astra, Focus. Udělají hodně práce, o tolik horší ani menší nejsou a budou za tyhle peníze k sehnání v lepším stavu. Francouzi nebývají moc spolehliví, na Renault ani Peugeot bych pro tyhle účely moc nekoukal. Fiat naopak zajímavá varianta být může.
co se toho opelu omega tyce ten 2.5 TD je puvodem BMW radovej sestivalec spolehlivej, je to z vlastni zkusenosti
když si pořídíš fiat croma nebo Stilo tak určo neprohloupíš hlavně vybírej z hodně kusů at máš z čeho vybírat
No mozna trochu OT ale doporucil bych Opel Omega 2.5TD Caravan B2
ford focus, prip mondeo.....opel astra, diesel je tam isuzu cize japonsky spolahlivy agregat...
a co hovorite na Golf Variant 1.9 TDI Combi 2001,81KW,plna palba...80.000km cena:285.000Sk ,velmi zachovany ,nehavarovany...

A inak mi cestu skrizilo aj toto auto: Nissan Primera 1.9dCi Wagon 88kw, 30.000km,10/2004,plna palba, dovoz ,nehavarovane cena 450.000Sk(350.000Kc) Teraz ho kamarat doviezol z vonku...

co sa Oplu tyka som pozeral Opel Vectra Caravan 2.0DTI
hm, clovece, ty vyberas asi tie najvacsie crepy co sa daju najst...

Laguna II je nespolahliva az strach, osobitne v nafte...

307 - bez komentara, nepoznam nikoho, kto to auto mal a bol by s nim spokojny...

Mondeo TDCi - po 50tkm odide cerpadlo a vstrekovace - hlavne na rocnikoch okolo 2002...

Opel a 2,0DTi a pod... - no co uz, z kazdeho auta raz bude Opel...

A napokon, nova Primera... - DCi je od Reanultu, skoda dalsich slov...

😢 😢 😢

Vseobecne mozno povedat, ze moderne diesely su extremne narocne na udrzbu, tak treba na to mysliet pri kupovani.

Na tvojom mieste by som a za tie peniaze by som urcite hladal bud nieco od VW (Skoda a seat tiez), alebo potom nieco z Japonska. 😉
Mondeo modeloveho roku 2004 (po faceliftu) s TDCi 96 kW

Problem se vstrikovaci uz vyresen, cena okolo 10000 eur. Jizdni vlastnosti o kus lepsi nez Laguna nebo Passat, motor srovnatelny. Pohodli a vybava lehounce slabsi.

Zalezi, co je pro tebe u auta dulezite.
a co tak Lancia Lybra wagon 2,4 JTD alebo 1,9 JTD auto super motor super proste super kara mam nanu tak ju berem alebo potom este Alfu 156
takze je asi rozhodnute, som si nakonec vybral Golf Variant 1.9 TDI Combi v plnej palbe ,81KW / 235Nm ,som sa bol na tom povozit a v celku pekne to tahalo...skoro nove gumy,brzdy...zajtra si to hodime na zdvihak a uvidime jak to vypada zospodu...
Ahoj,

dovolím si přispět svojí zkušeností s Renaultem Lagunou dCI v kombíku. Svezení velmi slušné, deklarovaná bezpečnost vozu je na velmi vysoké úrovni, vůz má (subjektivně) pěkný design. Po stránce motorové jsem nikdy, opakuji nikdy nevlastnil tak poruchový vůz. Tolik opakovaných a četných poruch u nového vozu jsem ještě nezažil, během prvního měsíce jsem byl 7x reklamovat nejrůznější problémy (motor, elektronika, světlomety), druhý měsíc vesměs ty samé problémy, permanentně auto v autorizovaném sevisu zde v Brně. Takto dieselová Laguna zkoušela moji trpělivost asi 3 měsíce. Poté jsem se pokusil vůz opět nechat spravit, a obratem jej prodal se ztrátou asi cca 190.000 Kč. Majitele jsem na výše zmiňované problémy férově upozornil, se vším souhlasil, věděl, do čeho jde, měl jsem to zakoncipované i v prodejní smlouvě, kterou mi zhotovil můj právník. Dnes mám dieselovou Octávii II a již půl roku neznám slovo porucha, naštvanost, den na nic, komplikace, odtahová služba apod. Nemám nic proti značce Renault, ale již nikdy, opakuji nikdy, si vůz této značky nekoupím...a věřte, že každého, s kým se bavím jako fanda o autech, od této značky zrazuji velkým obloukem. Nebudu komentovat přístup, jednání a chování zástupců fy Renault, není se čím chlubit. Možná jsem skutečně narazil na extrémně poruchový kus, ale kolega, který pracuje jako farmaceut a jezdí po ČR nabízet lékařům léky, má tentýž vůz a světe div se, dodnes má ty samé poruchy...

Jen tak minochodem, když se podíváš na značku (logo) této automobilky, tak Ti možná bude jasné, že tohle je skutečně auto na..........
😊 auto s peetchou na kapote nikdy nebude kloudny auto 😊
takze nakonec som kupil Golf 4 Variant 1.9TDi 96KW,plna palba...super auticko,akurat tam este musim dat alarm,construct a uzamykanie volantu(zospodu).