0
No právě, to je to...1)do 85.000 Kč, 2)Asi bych si nekoupil auto, co má najeto víc než 120.000
Přejít do diskuze
Ved len tu, ked to dam do vyhladavaca.. [odkaz]
Inak som vychadzal z tejto stranky, ked ich je tolko u nas, tak predpokladam ze aj v CR ich je cela kopa
[odkaz]
Ale asi to nebude za 85 tis ako tak pozeram :roll:
Inak som vychadzal z tejto stranky, ked ich je tolko u nas, tak predpokladam ze aj v CR ich je cela kopa
[odkaz]
Ale asi to nebude za 85 tis ako tak pozeram :roll:
A kdééé? Já hledal na tipcars.cz,cars.cz,autohandl.cz, prostě všude možně 😞. O Classicu taky tak trošku uvažuju, ale to je na můj vkus poměrně velké auto...no ještě uvidím...
Asi si nehladal dostatocne 😄 Ja mam pocit, ze ich je velke mnozstvo a da sa okrem stavu vyberat aj vybava, rok vyroby, motor atd... Co sa tyka skusenosti - osobne mam Megane 5dv z 96eho a dolezite je skutocne ako sa on clovek stara a aky bol jeho predosly majitel. Takze len vyberat, vyberat a vyberat 😉 U Coupe by som si daval este vacsi pozor, pretoze ho mohli mat ludia, ktori tomu "davali."
No, jak už jsem psal níže, i ta 1.6 se mi zdála až moc živá, ale je to určitě jenom o zvyku. O dvoulitru jsem ani nepřemýšlel a to z toho důvodu, že na povinném ručení by to bylo sakra znát. Navíc si myslím, že pro mně by to bylo zbytečné. Jezdím většinou po městě, sem tam na výlet s přítelkyní mimo město po dálnici. Koukal jsem na pár recenzí na autorecenze.cz a tam to lidi většinou chválili (narozdíl od Meganu classic z té doby)...Problém trochu je, že jich je dost málo. V Praze jsem na různých serverech našel pouze dva!
Myslim ze tym Meganom nic neskazis... Hovori sa sice, ze su nespolahlive, ale samozrejme zalezi na tom na aky kus narazis. 90k 1.6ka je velmi ziva, oproti Puntu to bude velky rozdiel 😉 Ak nestaci, poobzeraj sa po dvojlitri (114k), o jednom na predaj by som aj vedel... Ale je z 96eho.
Ahoj, chci si koupit auto do 85.000,- Kč. Rok výroby tak 1998 a novější, kombinovaná spotřeba max. 8 l/100km. Zatím jsem koukal na Renault Megané Coupé, ale nevím, zdá se mi to možná až moc sportovní. Skoro rok jsem jezdil s Puntem 1.2, ale to je naopak zase moc líný. Chtěl bych spíš menší auto (proto jsem se zaměřil na to coupé). Sice teď jezdím poměrně často s Oktávkou 1.9 TDi, ale to bych na stálo určitě nechtěl, je to moc velké, navíc cenově bych se dostal úplně jinam. Upřímně řečeno jsem asi dost vybíravý na vzhled, proto nepřichází v úvahu třeba Corolla, nebo Almera v této cenové relaci. Díky za rady