Neříkáme nic, protože jsme to auto neviděli. jediný problém, který jsem kdy u Punta zažil byl prasklý střed sahary, který je plastový a když se ta sahara rychle roztočila, tak se momentem setrvačnosti urval. divný je, že jednomu člověku se to stalo na 2 Puntech celkem 3x a nikomu jinýmu ne...
To je asi nejvážnější argument lidí, co kupují ojetiny v ČR. Upřímně si myslím, že i to je přesně opačně - zatímco v Itálii mě neděsí nechat na pláži digitální foťák, peníze nebo cokoliv jiného, v Česku by mě to nenapadlo ani omylem. Za 3 roky jsem tam zažil jednu krádež - z doslechu. Auto jsem tam nechal omylem minulý týden odemčené 3 noci, byly v něm věci včetně dětské sedačky, oblečení a nikdo do toho nevlezl.
Za stejný 3 roky mi tu ukradli dvě auta (celkem 4 krádeže), dětskou sedačku máme asi osmou, vykradli tchýni 2x chatu, ukradli mý ženě peněženku i s dokladama, dneska vykradli známýmu auto, kámošovi vykradli auto naposledy minulý týden...
Možná to nic neznamená, ale já prostě Italovi věřím 1.000.000x víc než Čechovi. Klidně přes eBay pošlu špageťákovi peníze a věřím, že mi pošle zboží, protože to tak zatím vždycky bylo. Čechovi nebo Němci bych neposlal ani ofrankovanou obálku.
nějak si prostě eumím představit, že tam někdo krade auto za 2.000 Euro a vydá srovnatelnou částku za to, aby jej dostal v pohodě do ČR. To vyjde přeci nastejno, jako to auto koupit...
Za stejný 3 roky mi tu ukradli dvě auta (celkem 4 krádeže), dětskou sedačku máme asi osmou, vykradli tchýni 2x chatu, ukradli mý ženě peněženku i s dokladama, dneska vykradli známýmu auto, kámošovi vykradli auto naposledy minulý týden...
Možná to nic neznamená, ale já prostě Italovi věřím 1.000.000x víc než Čechovi. Klidně přes eBay pošlu špageťákovi peníze a věřím, že mi pošle zboží, protože to tak zatím vždycky bylo. Čechovi nebo Němci bych neposlal ani ofrankovanou obálku.
nějak si prostě eumím představit, že tam někdo krade auto za 2.000 Euro a vydá srovnatelnou částku za to, aby jej dostal v pohodě do ČR. To vyjde přeci nastejno, jako to auto koupit...
jj, s tou plazi a fotakama v italii muzu potvrdit .... vsude litali italsti pubosi, i dospeli, frmol na plazi a ja tam omylem na rucniku nechal telefon a kamarad fotak ... no a kdyz jsme po hodine vylezli z more .... co myslite, mel ho tam 😄
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Dobře, přesvědčili jste mě, ale stejně. Punto může být poskládané z kradených dílů všude po světě, a mít zfalšované doklady, kde je napsané, že je z Itálie. Jinak věřím, že koupě italského auta, které bylo koupené v Itálii, může být dobrá. :roll:
Před 2 měsíci jsem koupil Pandu 1,2 něco mezi Dynamic a Emotion dovoz z I. po prvním majiteli. Auto mělo najeto 15.000 v super stavu nebourané, neškrábnuté, všude čisto. Nákup aut z I mohu doporučit, dobře zachovalá a za dobré ceny.
BTW: z D bych si nekoupil ani ojetou koloběžku 😁
BTW: z D bych si nekoupil ani ojetou koloběžku 😁
Tak to vas asi vsechny zklamu. Nechci vyvracet vase nazory, ale v utery jsem privezl z nemecka punto 1,1i 99rv. Po prvnim majiteli strasi pan. Auto ma 124tkm najeto. Kdybych chtel tak stocim tacho na 25tkm a nikdo to nepozna. Fakt supr stav.
To co tady pisete je castecne pravda. Kdyz koupite v nemecku auto z privatu tak to bejva na 99% v poho. Kdyz se ovsem vydate po bazarech ktery z 99% vlastni lide z blizkeho vychodu, tak se pak nesmite divit ze auto stoji na prd.
To je ten rozdil. Tito lide hojne se vyskytujici v D a A se v I tolik nevyskytuji. V tom ja osobne vidim ten problem.
To co tady pisete je castecne pravda. Kdyz koupite v nemecku auto z privatu tak to bejva na 99% v poho. Kdyz se ovsem vydate po bazarech ktery z 99% vlastni lide z blizkeho vychodu, tak se pak nesmite divit ze auto stoji na prd.
To je ten rozdil. Tito lide hojne se vyskytujici v D a A se v I tolik nevyskytuji. V tom ja osobne vidim ten problem.
No tak si to vlastně potvrdil. V Itálii verbež je jistě taky (Albánci a spol),ale hold to mají lépe zmáklé. Tady je fakt, že se krade, non plus ultras... 😁
naskytla se mi možnost koupit fiat punto - zatím to viděl pouze známý a během týdne se na to zajdu podívat osobně😒br />
co se týká stavu: bez koroze, vypadá nestříkaný, airbag nepoužitý, motor čistý.
je z roku 1998, najeto 140000 Km, motor 1,2 16V - 65kw, klimatizace, airbag, posilovač, el okna. cena 75000,- dovoz itálie.
co říkáte na tuto možnost koupě (samozřejmě def. závěr jedině po vyzkoušení)
S tím kradené/nekradené - tady to asi neprověřím.