Kangoo ´98 najeto 300 000 km - žádná závada
Kangoo ´99 najeto 150 000 km- žádná závada
Kangoo ´02 najeto 120 000 km - žádná závada
Kangoo ´05 najeto 20 000 km - žádná závada
Co si víc přát.
Kangoo ´99 najeto 150 000 km- žádná závada
Kangoo ´02 najeto 120 000 km - žádná závada
Kangoo ´05 najeto 20 000 km - žádná závada
Co si víc přát.
OK. Sice trochu vedle, ale snad se to počítá. Renault Megane, najeto 80000, nikdy ani ťuknutý, jezdili jsme s ním na garančky do Renaultu na Chodově. Jezdila s ním moje žena a ujela tak 1000km za 2 měsíce.
Závady měl přesto každých zhruba 1000km. Vždycky ptákoviny, ale život otráví. Opakovaně neblikaly blinkry, dveře nešly odemknout, dveře nešly zamknout, do brzd vycákala kolomaz z nápravy atd atd. Minimálně 10 návštěv.
Našli jsme tedy raději našemu Meganovi přes autobazar nového sponzora, tak čekám, až se na diskuzi taky ozve. ;o)
Závady měl přesto každých zhruba 1000km. Vždycky ptákoviny, ale život otráví. Opakovaně neblikaly blinkry, dveře nešly odemknout, dveře nešly zamknout, do brzd vycákala kolomaz z nápravy atd atd. Minimálně 10 návštěv.
Našli jsme tedy raději našemu Meganovi přes autobazar nového sponzora, tak čekám, až se na diskuzi taky ozve. ;o)
ja uz mam auto opravdu "usazeny" , cerstvych 20tis. km >😒]
zitra me ceka opet servis 8-s
probehne vymena stahovacky, problematicka kabelaz od airbagu (vcera jsem si rikal, ze to dalo chvili pokoj, jestli ma cenu do toho stourat a asi me mrcha slysela, hned zacala svitit kotrolka), oprava prosakujicich hadic.
Jinak pri techto teplotach opet ranni cukani, opakovane dute rany (detonace) z motorove casti >😒] (at me nikdo nerika, ze se jedna o ochranu proti pretoceni studeneho motoru, kdyz nevim o zadnem jinem aute, ktere by toto umelo)
cekam co me zase ceka po oprave, zda-li bude vice uzitku nez skody :?:
zitra me ceka opet servis 8-s
probehne vymena stahovacky, problematicka kabelaz od airbagu (vcera jsem si rikal, ze to dalo chvili pokoj, jestli ma cenu do toho stourat a asi me mrcha slysela, hned zacala svitit kotrolka), oprava prosakujicich hadic.
Jinak pri techto teplotach opet ranni cukani, opakovane dute rany (detonace) z motorove casti >😒] (at me nikdo nerika, ze se jedna o ochranu proti pretoceni studeneho motoru, kdyz nevim o zadnem jinem aute, ktere by toto umelo)
cekam co me zase ceka po oprave, zda-li bude vice uzitku nez skody :?:
abych vás trochu podráždil, tak se postavím mezi vás a toma69
když máš 20-30t., tak je tvůj renault tak akorát rozhýbaný a byla by velmi velmi velká ostuda, kdyby po několika měsících provozu vykazoval nějaké zásadní vady, pokud ovšem není z počátku výroby
že po dvou letech provozu a 25t. je téměř vše O.K., bude psát doufám majitel každého vehiklu, snad i ruské lady...
když máš 20-30t., tak je tvůj renault tak akorát rozhýbaný a byla by velmi velmi velká ostuda, kdyby po několika měsících provozu vykazoval nějaké zásadní vady, pokud ovšem není z počátku výroby
že po dvou letech provozu a 25t. je téměř vše O.K., bude psát doufám majitel každého vehiklu, snad i ruské lady...
Měli sme Scénica 1.6 r.v.1997 a byl super, teď máme Scénica r.v.2005 taky 1.6 benzíňáka a je to ještě pořádnej pokrok oproti starýmu. Výborně se řídí, výbornej posilovač, výborný brzdy a je to hodně bezpečný auto. Do otce narazila z boku šalina a nic se mu nestalo ani škrábanec, ale auto poškrábaný bylo :roll: taky pak v servisu ,,sežralo" 350 000Kč. A se servisem nebyl ještě nikdy problém, vždy vše vyřeší a docela rychle..originální servis Renault Opportunity Brno-Líšeň
no to, ze bych byl vyjimka nebude az zase takova pravda a lecos napovi i umisteni automobilky pri testu spokojenosti v jeji materske zemi, kde skoncila na az 10. miste
asi to bude o necem vypovidat, nebot jak znamo francouzi jsou patrioti.
mimochodem lepe se umistila i skoda (8. misto)
1. misto honda
2. bmw
3. toyota
tak kde je ten vecny vitez vsech moznych anket a testu :roll:
asi to bude o necem vypovidat, nebot jak znamo francouzi jsou patrioti.
mimochodem lepe se umistila i skoda (8. misto)
1. misto honda
2. bmw
3. toyota
tak kde je ten vecny vitez vsech moznych anket a testu :roll:
Ano, Tom69 má problém s Renaultem, ale jedná se opravdu o vyjímku. Já mám také Renaulty je vše OK a budu kupovat další. Vždy může člověk narazit na špatný kus, horší je to, když Ti nevyjdou vstříct ani dealer ani dovozce, jako je to u Toma69.
Mám Scenica 1,6 r.v. 2005, mám ho cca půl roku. (zatím) jsem s ním spokojen. Jediné, co mi na něm vadí jsou "kousavé" brzdy a při jízdě na dálnici je hlučnější.
Najel jsem s ním cca 4000 km (maximálku jsem nezkoušel - používám ho jako dopravní prostředek 😄
Najel jsem s ním cca 4000 km (maximálku jsem nezkoušel - používám ho jako dopravní prostředek 😄
No záleží jakého máš na mysli,jako který model ,ale všeobecně spokojenost mám už třetího a budu vtom pokračovat jak bude za tři roky nový.První byl 1.9DTI rv.2000 nebyl to žádny trhač ale byl v poho,prodal jsem ho sousedovi a ted má najeto cc 230000km a je celkem v poho.Potom jsem měl 1.9DCI rv.2002 to už bylo lepší dělo silnější tišší,lepší výbava bez jediného problému,taky jsem jej prodal,měl najeto cca 30000km dnes má najeto asi 40000km a zatím v poho akorát ten co jsem mu to prodal tak to trochu tak otukáva zvenku,no a ted mám Grandscenic 1.9DCI rv.2004 najeto zatím 25000km a musím říct že to je špica,je to obrovský skok dopředu oproti předchozím,jízdní vlasnosti klasického osobáku,dostatek místa,variabilita výbyva.Je to šesti kvalt a jezdím za 6,5litru nafty což se mi zdá slušné na to jaký je to koráb.takže asi tak vřele doporučuji kecy typu,že se renaulty kazí neberu vážně mám spoustu lidí v okli co maj rencky a v pohodě.
nabehanych 166 000km.
Zavady : odidene ramena, poloos, prevodovka, vodna pumpa, odpadlo niečo s turba a teraz nam nieco syci vo vnutri, praskla nadrzka na dolievanie vody do chladica, na prvy sup tazko strartuje, potom ok.
Dokopy za dva roky investicie asi za 120 000,-sk.
Auto ako take je velmi prakticke a v podstate dobre, ibaze je to francuz tak na dva roky. Suhlasim s nazormi ak niekto za dva roky nabeha 20 000km tak to auto vydrzi aj 10 rokov, ale ak za rok nabehas cca 75 000 ako my tak sa to zacne rozpadat.
Este pikoska : ked mam vypnute svetla a vyhodim smerovku, striedavo zacne blikat taz sipka smerovky a potom cela palubovka ako ked zapnete svetla 😜
Tazky tuning - stroboskop 😜